steken in vagina

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door messema, 29 jul 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi meiden,

  Misschien een beetje rare vraag maar ik ben nu ongeveer 35 weken zwanger en heb al sinds een paar weken steken in m'n vagina. echt aan de binnenkant. Vanmiddag ging er echt een zere pijnscheut doorheen (hand van vriend doet zeer omdat ik er zo erg in kneep omdat ik schrok!) Herkennen jullie hier wat van?

  groetjes
   
 2. indaling van je kindje kan gemene steken opleveren.

  Ook het draaien van het hoofdje in je bekken kan dit gevoel geven en nee het is niet prettig.
  Ik ken het gevoel helaas.
   
 3. Vandaag heb ik het toevallig gevraagd aan mijn VK omdat ik het heel af en toe ook heb. Zij noemde het ook indalen. Dus ik ben benieuwd...

  Groetjes,
  Josien
   
 4. Ik heb ook de laatste tijd hier last van. Maar is 24 weken niet erg vroeg voor indalen? Of zou het het draaien van de baby zijn (heb af en toe het idee dat hij horizontaal ligt in mijn bekken, pijn dat het dan doet)
   
 5. Kzou het dan toch even aan de vlk vragen. Met 24 weken is toch erg snel om indalingspijn te zijn.

  Heb hier de laatste week ook regelmatig last van. De vlk zei dat onze uk al helemaal vastligt, dus verder indalen kan het ook niet zijn.
  Maar volgens haar hoort het er helemaal bij.
   
 6. Ik heb er ook last van, mijn vk zegt ook hetzelfde, en het hoort er toch echt bij.
  Maar prettig is het zeker niet.
   
 7. Bedankt voor jullie reacties! nee lekker is het zeker niet, ik zag niet op tegen de bevalling maar naar die gemene steek van gisteren begint ik nu toch wel zenuwachtig te worden!! als ik dat al zo'n pijn vind doen, laat staan dat ik een bevalling moet doen!!

  groetjes
   

Deel Deze Pagina