stekende pijn in mijn zij. Bandenpijn?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door , 28 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet meer actief

  Sinds gisteren heb ik iedere keer een soort scherpe steken in mijn zij. Het zit ongeveer ter hoogte van mijn navel, maar helemaal aan de linkerkant van mijn buik. Ongeveerd daar waar de bolling van je buik ophoud. DUs echt helemaal aan de zijkant. Het is een pijn die niet continu aanhoud. Het is echt telkens een paar seconden tot hoogstends een minuut, en daarna weer ff niet. Vooral vannacht heb ik er veel last van gehad. Telkens als ik me wilde omdraaien deed het weer pijn. Maar het is nu vanavond ineens veel scherper dan gisteren/vannacht. Vandaag overdag viel het ook wel mee, maar nu is het ineens echt een hele scherpe pijn.
  Ik vroeg me eerst af of het geen bandenpijn was, maar wat ik daarvan gelezen heb zat dat juist meer bij je schaambot, en is dat een meer continue pijn, en geen steken.
  Zijn er meerdere meiden die zoiets gehad hebben, wat door de zwangerschap kwam?
  Ik slaap wel altijd op mijn linker kant, dus dat zou goed moeten zijn. Maar dit is nu echt pijnlijk en vervelend aan het worden.
   
 2. Hummel

  Hummel Niet meer actief

  Ik herken het wel een beetje, die stekende pijn in de zij 'snachts.
  Volgensmij is dit bandenpijn. Je baarmoeder wordt steeds groter, dus het hoeft natuurlijk niet perse alleen onderin te zitten.

  Liefs Hummel.
   
 3. essie23

  essie23 Actief lid

  15 feb 2008
  148
  0
  0
  postbezorgster
  Heerenveen
  hallo,

  dit heb ik als ik te snel en lang loop.
  en de vk zei tegen mij dat het bandenpijn is.
   

Deel Deze Pagina