swimtrainer rood

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door romygizmo, 4 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Heeft iemand enig idee waar de swimtrainer te koop is, behalve dat je hem online kunt bestellen?
  En hoe zijn de ervaringen met de swimtrainer...
   
 2. Niemand......?
   
 3. Toevallig hebben wij hem 2 weken geleden gekocht hier in hoogvliet bij een babywinkel.

  En afgelopen week een keer gebruikt.Ik vond het wennen omdat ik bij de oudste zo'n inzet band gewent was maar al met al vond ukkie het prima om er in te leggen en had naar mijn idee geen last met inzetten en de bandjes.
  Ook zag je dat ze der beentjes al wou gebruiken dus lijkt mij wel te stimuleren tot "zwembewegingen".
   
 4. SWIMTRAINER "Classic" - swim-trainer
  deze bedoel je he? ik heb em bij intertoys of bart smit vandaan, heb ze bij prenatal ook weleens gezien.
  Daniel geniet ervan! hoewel het wel minder word nu hij kan lopen, dan zit het best in de weg, maar om gewoon mee in het diepe bad te gaan is het ideaal! hij zwemt er zo mee weg! in ondiep water als ze kunnen zitten moet je wel opletten dat ze niet achterover kiepen want dan komen ze niet meer recht
   
 5. Sinds deze week verkrijgbaar bij de Intertoys.
  Heb hem deze week in me handen gehad.
   
 6. Wij hebben hem gekocht op de jonge gezinnenbeurs. Hij bevalt heel goed! :)
   
 7. Bedankt voor alle reacties, ik ga morgen meteen bij intertoys kijken!:)
   
 8. Ik heb hem laatst gekocht en ik ben erg enthousiast! We zitten nu in centerparcs en mijn zoontje van 1 jaar oud vind het super. Hij kan een soort van zwemmen er mee, trappelt met zijn beentjes en toch ligt hij veilig op het bandje. We hadden eerst zo'n geel zitje in het water maar daar vond hij niet veel aan, hier heeft hij echt het idee te zwemmen. Het ziet er ook super lief uit!
   
 9. tot welke leeftijd gebruik je zo'n band? mijn dochter is tegen de tijd dat ze weer gaat zwemmen 20 maanden, moet je dan nog zo'n band hebben of moet je dan al van die arm vleugeltjes?
   
 10. Volgens mij is hij van 6 mnd tot 4 jaar. Zou even googlen ;)
   
 11. hier een zwemjuf :)

  zelf houd ik mijn kindje zelf vast als ik met hem ga zwemmen... laat hem dat ook "zwemmen" op zijn buikkie, leg hem op zijn rug e.d. dus als je hem gebruikt zou ik zeker ook je kindje "los" meenemen zodat hij echt water ervaring kan op doen....

  als je kindje kan lopen (ongeveer die leeftijd) zou ik overgaan op vleugeltjes, deze zijn net zo (on)veilig en ze zijn dan veel vrijer in hun bewegingen...
  maar ook hierbij vindt ik dat het ook belangrijk is om "los" te zwemmen...
  lekker van de kant te springen en naar papa/mama "zwemmen"
  kinderen kunnen dit heel snel al snel, en deze band belemmert deze bewegingen en de lol erin! :)

  een nadeel van een zwemband bij kinderen die ouder zijn is dat ze ermee om kunnen kiepen, dan komen ze vrijwel nooit meer rechtop. dit kan met vleugeltjes niet gebeuren (deze kunnen natuurlijk weer afzakken, dus je moet er altijd bij blijven natuurlijk:))
   
 12. Ik had vorig jaar zo´n swimtrainer mee op vakantie voor Julie, ze was toen net een jaar oud. Ze vond het voor eventjes leuk om erin door het zwembad te dobberen, was ook flink met haar beentjes aan het trappelen. Maar ze was het ook snel beu en wilde liever "los" met ons in het water. Ze kon ze zich veel vrijer bewegen, ze houdt er niet van om "vast" te zitten in wat dan ook.
  Komende zomer wordt ze 2 en ik denk dat ik haar met geen mogelijkheid meer in de swimtrainer ga krijgen :D, dus dat worden dan waarschijnlijk bandjes om haar armpjes.
   
 13. Ziet er leuk uit! Wat kost ie bij intertoys dan?
   
 14. Als ik me eigen niet vergis 19.99.
   

Deel Deze Pagina