Ter gooi ziekenhuis, Blaricum

Discussie in 'De bevalling' gestart door Arti13, 7 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Arti13

  Arti13 Niet meer actief

  Ervaring met Ter Gooi, Blaricum?
  Ben wel benieuwd, omdat ik daar waarschijnlijk ook ga bevallen. (alternatief is Meander Amersfoort en dat vind ik verschrikkelijk). Ik ben bij Evy in Hilversum geweest, maar dat vond ik niet zo. Maar Blaricum schijnt helemaal nieuw te zijn en een speciaal vrouw-moeder kind centrum te hebben.
  Dus wil je je ervaring delen,...dan graag!
   
 2. Paarse80

  Paarse80 Fanatiek lid

  5 okt 2008
  4.472
  1
  38
  Vrouw
  Thuis
  Ik lees even met je mee. Ik ben ook in Hilversum bevallen en weet nu ook niet goed of het Blaricum of Amersfoort wordt. In Hilversum mag je niet meer bevallen.
   
 3. cvm1985

  cvm1985 Fanatiek lid

  2 aug 2010
  3.661
  8
  38
  Ik ben 5 weken geleden in tergooi blaricum bevallen en ben vol lof. Ookal wilde ik eigenlijk absoluut niet in tergooi bevallen vanwege grove fouten die er tijdens mijn vaders ziekte daar gemaakt zijn waardoor hij er bijna niet meer was geweest maar idd, weinig keus verder aangezien je in Hilversum niet meer mag bevallen.

  Ik ben donderdagd bij de vk en gyn in tergooi geweest vanwege minder leven voelen, werd er heel serieus genomen en mijn kleintje bleek bijna geen vruchtwater meer te hebben. Moest vrijdagochten terugkomen voor inleiding maar het wilde niet vlotten waardoor ons meissie uiteindelijk pas zondagmiddag geboren is. Heb dus zo'n beetje al het personeel van de verlos/gyn afdeling wel gezien en echt iedereen was even aardig en meedenkend! Ook mocht ik duidelijk aangeven wat mijn wensen waren zoals beeb zelf laten zoeken naar de borst het eerste uur na de bevalling, zelf de eerste kleertjes aandoen enz enz en hier werd ook 100% naar geluisterd!

  Mijn schoonzus heeft vorig jaar een zoontje gekregen 6 weken te vroeg, ook in blaricum, en ook zij was heel tevreden. Alles werd overlegd, ze mocht de hele tijd bij de kleine wanneer ze maar wilde (hij heeft 5 wk in het ziekenhuis gelegen) en ook zelf voeden enz.
  Een dag na mij is ze, weer in tergooi en weer te vroeg, bevallen vd tweede en wederom héél tevreden!
   
 4. Arti13

  Arti13 Niet meer actief

  Dank voor je bericht. Dat klinkt goed!
   
 5. Candijtje

  Candijtje Fanatiek lid

  19 jul 2006
  2.841
  0
  36
  Vorige zw-schap bevallen in tergooi Hilversum, met een ks. Vond het een oud ziekenhuis, wilde het liefste zo snel mogelijk weer naar huis, veel oude verpleegsters...

  Nu ivm de teweeling zijn de controles in blaricum en de bevalling ook... De gyn is aardig (nog maar 1x gezien) en de echoscopiste ook prima dame.

  Mooi en modern ziekenhuis en dat voelt ook wel goed.
   
 6. Manuela79

  Manuela79 VIP lid

  7 aug 2006
  10.145
  0
  0
  Hilversum
  Ik ben van Tygo ook bevallen in Blaricum en ik vond het erg fijn daar. Ontzettend lieve vk's/verpleegsters/gyn! Ze hebben mij geweldig goed door de bevalling heen geholpen en ook daarna (we moesten 2 nachtjes blijven) waren ze superlief, behulpzaam, vriendelijk etc. Ik zou het dus zeker aanraden!
   
 7. vlindermoeder

  vlindermoeder Fanatiek lid

  30 mrt 2009
  1.257
  0
  36
  Hier
  bij de bevalling waren ze super goed. na de bevalling op de afdeling vond ik ze niet aardig. ze wouden me even opserveren en kijken hoe het met ging. ik mocht niet douche en werd dus gewasen door een verpleegster. ze hield totaal geen rekening met me en was heel wild en ruw. ze was ook met een minuut klaar en weg!!!! hopelijk had ze gewoon haar dag niet
   
 8. Arti13

  Arti13 Niet meer actief

  Dank voor jullie reacties! Klinkt toch overwegend positief. Dan wordt dat definitief mijn eerste keus.
   

Deel Deze Pagina