tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Discussie in 'De lounge' gestart door Iggylover, 17 nov 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
  1. 1 e kerstdag komen mijn schoonouders bij ons gourmetten het idee is dan dat we een vis gourmet en een vlees gourmet gaan maken, vlees is wel makkie maar leuke orginele en lekkere tips en recepten zijn altijd welkom

    alleen vis,:? daar heb ik de ballen verstand van... wie heeft er verstand van en kan me wat tips geven over vis gourmet ideeen...;-)

    kan ik het zeg maar ook in vriezen zodat ik een 2 weken voor de kerst alles in orde heb en dan alleen nog maar uit de vriezer hoef te halen, omdat ik zelf ook werk met de kerst
     
  2. Iggy, wat wij altijd op de gourmet hebben zijn stukjes zalm, stukjes tilapiafilet, stukjes ander witvis, stukjes tonijn en grote garnalen.
    Zorg wel dat je een beetje vaste vis hebt, anders valt het te snel uit elkaar.
    Veel plezier
     
  3. dankjewel sjors en kun je vis ook invriezen???
     
  4. Wat ook lekker is zijn gewoon van die visfrietjes lekker en makkelijk!

    Verder zou je garnaaltjes kunnen doen
    of pangafilet.

    Wij doen altijd bij gourmetten naast vlees en vis nog

    -minikaassouffle's (groot succes);)
    -aardappeltjes
    -eitjes
    -fruitsalade
    -groente
     
  5. Wat doe je daar dan mee? Bak je die van te voren of gewoon zo in een pannetje?

    Als je de vis wil invriezen is het verstandig naar de visboer te gaan omdat bij de supermarkt de vis vaak al ingevroren is geweest en je het niet nogmaals in mag vriezen.
    Verder zijn er naast de vlees gourmet schotels bij onze ah ook altijd vis gourmet schotels. Vaak koop ik daar een kleintje van omdat alleen mijn man vis eet, maar het scheelt een hoop werk.
     
  6. Die hala je bevroren uit de vriezer en laat ze eventje ontdooien een half uurtje en dan met gourmetten lekker het pannetje in:D
     
  7. grote garnalen, bij de visboer kun je vaak lekker gekruid tilapiafilet krijgen of witvis deze in kleine stukjes snijden.
    Mosselen zijn ook wel lekker, om bijvoorbeeld te bakken in pannetje met kruidenboter, maar dan wel uit de schelp.
     

  8. Klinkt goed. Dat ga ik proberen deze kerst.
     

Deel Deze Pagina