tonic sweppes

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door sinfidel, 26 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. ben niet zeker of je dit mag drinken tijdens de zwangerschap, dus mensen die het wel weten mogen het laten weten :)

  groetjes
   
 2. Volgens mij zit er kinine in,en dacht ergens gelezen te hebben dat dat niet goed is,ik drink het niet.
   
 3. Dit vond ik op een pagina van een belgische kliniek ;)
   
 4. Ik had ook begrepen dat het vooral gaat om de Kinine die erin zit. Maar als je dus dat artikel mag geloven, kan 1 glas dus geen kwaad...
  Zelf heb ik het zekere voor het onzekere genomen en geen tonic meer gedronken toen ik zwanger was. 9 maanden zonder is best vol te houden :D
   
 5. Inderdaad, niet te veel tonic drinken wordt aangeraden. Ik drink het ook graag maar zal het nu even zonder moeten doen.
   
 6. Gewoon gedronken op vakantie en niet bevallen. Ook niet bij 3 glazen per dag.
   
 7. En hoe zit dat met bitter lemon of lemon&cactus van spa? Zelfde verhaal?
   
 8. Ja ook bitter lemon!! Daar zit ook kinine in...
   
 9. Het wordt hier afgeraden door de vk in het laatste trimester, omdat ze bij vrouwen die kinine gebruiken vaker meconiumrijk vruchtwater zien. Dan poept je kindje dus in het vruchtwater en dat kan gevaarlijk zijn. Kinine werkt voornamelijk op darmniveau.
   
 10. hehehe had niet verwacht zoveel reactie te hebben :p

  ik had nog een fles in de ijskast liggen van een feestje, en het ziet er altijd zo uitnodigend uit.... maar zal er dan maar afblijven, drink op zich heel weinig frisdrank maar soms een blikje ice-tea, er is weinig anders buiten gewoon spuitwater wat me echt smaakt... bij men eerste zwangerschap dronk ik sloten pompelmoessap, maar dat heb ik nu zo niet, jammer genoeg vooral zin in frisdrank, maar hou me dus in :)

  groetjes en bedankt voor de reactie
   
 11. Ik was voor de zwangerschap echt verslaafd aan bitter lemon en tonic. Dat is deze zwangerschap behoorlijk afzien. Ik kan er zo'n zin in hebben! Maar goed, nog eventjes, dan kan het weer :)
   

Deel Deze Pagina