Traktatie afscheid peuterspeelzaal

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door Boordevol, 11 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Boordevol

  Boordevol Fanatiek lid

  26 jun 2009
  2.678
  21
  38
  Heb een paar stomme vraagjes misschien maar heb echt geen idee:

  - doe je ook een traktatie voor je kindje erbij? Want ik neem aan dat het niet op de peuterspeelzaal geopend wordt dus vraag me af of ik voor de vorm ookeentje voor zoontje erbij moet doen aangezien we thuis extra hebben.

  - wat hebben jullie de leisters gegeven?

  - hebben jullie de traktaties in een mooi mandje gedaan zodat het makkeijk uitdelen is of anders?

  - "moet" er een gedichtje bij of is zijn naam erop voldoende?

  Alvast bedankt.
   
 2. wendyw80

  wendyw80 Fanatiek lid

  8 jan 2009
  2.114
  0
  36
  zeeland
  Hier word het wel uitgedeeld tijdens bv het fruitmoment.
  Dus voor mijn dochters ook een traktatie.

  Normaal geef ik er een pak cakejes/koekjes bij voor de leidsters.
  Bij het afscheid heb ik dit laten maken:
  Merci met persoonlijke foto / tekst - Ik ga trakteren, Traktatie, Traktaties, Kindertraktatie, Kindertraktaties, Verjaardag, kinderfeestje

  Ik heb een dienblad wat ik meestal gebruik voor het trakteren.
  Versier ik dan met crepepapier en lintjes.

  Meestal gebruik ik de tekst Hiep Hiep Hoera .... ... jaar !
  Bij het afscheid heb ik knijpfruit gedaan bij het trakteren en bij bovenstaande site kaartjes laten drukken met de tekst:
  Ik knijp ertussen uit,veel plezier nog allemaal !!!
   
 3. Storm

  Storm Niet meer actief

  Mijn zoontje is al vier maar neemt voorlopig nog geen afscheid van de peuterspeelzaal. Hoop dat hij toch begin januari op school kan beginnen.
  Ik heb een hele tijd met het idee gelopen om een schepje te trakteren met wat lekkers eraan en een briefje: ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de basisschool! Maar ja, het duurt even wat langer en hij zal uiteindelijk ook wel ergens naar geschikt onderwijs gaan.
  Ik ben nu bezig met knuffeltjes te maken met een briefje: een dikke afscheidsknuffel van ....
  Voor de juffen hetzelfde maar dan met een kaart met een persoonlijke tekst.
   
 4. Eylem

  Eylem Niet meer actief

  Hier worden traktaties altijd samen met het fruit opgegeten, dus ja, ook iets voor degene die trakteert. Ik zou het vooral een beetje simpel houden en er geen heel circus van maken (hier is ook de regel, 1 dingetje wat ze meteen kunnen opeten en geen kadootjes oid). Tegen de tijd dat mijn oudste naar de basisschool gaat, ga ik ook wat aan de leidsters geven ja - moet nog even verzinnen wat. Misschien zoiets: Een pot vol koekjes/Cookies in a Jar | Gewoon Marieke dat vind ik wel origineel.
   
 5. Boordevol

  Boordevol Fanatiek lid

  26 jun 2009
  2.678
  21
  38
  Heb het ook echt simpel gehouden als ik het zo lees. EEn leuk papieren piraten/poezen bakje met 1 mandarijn, 1 doosje rozijnen, 2 stempels. Transparant folie erom heen en vat gemaakt met fleurig lintje. En een sticker met zn naam erop. Bedankt voor jullie reacties.
   
 6. jilina

  jilina Fanatiek lid

  27 mei 2010
  2.362
  0
  0
  verkoopster
  friesland
  Ik ben van plan om een dora/Diego rugzak te maken daar een knijpfruit in met kaartje er aan ik knijp er tussen uit en op de hengsels van de rugzak de tekst hiep hiep hoera noa 4 jaar. Dan een kleurplaat van dora en van die mini kleurpotloden er bij in. En zit er nog over na te denken om nog dora koekjes er bij in te doen als dat allemaal past. Zal binnenkort even een proef maken om te kijken of het stevig genoeg is en of alles er dus wel in past. En voor de juf doe ik een ander bedankje kwam ergens op internet een leuke gevouwen theepot tegen met theezakjes en koekjes er in en denk dat ik daar nog wel een bedank kaartje bij doe. Maak wel wat extra zodat ze zelf ook heeft en mochten er nog nieuwe kindjes bij komen heb ik altijd wat achter de hand. Ik heb een schoenendoos bewaard die ik ga versieren en het daar dan in ga doen en past dat niet dan heb ik altijd nog een rietenmand achter de hand.

  Lukt de rugzak niet dan heb ik altijd nog wel wat achter de hand maar wil sowieso wat doen met het knijpfruit want vind de tekst ik knijp er tussen uit wel leuk en toepasselijk bij knijpfruit.
   

Deel Deze Pagina