troebele urine

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door dbrgrsmr, 25 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. dbrgrsmr

  dbrgrsmr Actief lid

  24 mrt 2010
  460
  0
  0
  gelderland
  hey meiden

  ik ben nu iets meer dan 6 weken zwanger..en heb heel erg troebele urine...het stinkt niet en is ook niet donker van kleur...ook ggen pijn bij het plassen...dus denk geen blaasontsteking.
  lijkt soms wel of er wat slijm in zit ofzo...(ziet er een beetje uit alsappelsap troebel, van goudappeltje..whahaha)

  weet iemand of dit normaal is? of moet ik naar de ha?

  liefs deb
   
 2. Tese

  Tese Niet meer actief

  Ik zou even een plas inleveren om te controleren op een blaasontsteking. Als je zwanger bent voel je soms niets van een blaasontsteking.
   
 3. naad24

  naad24 Bekend lid

  22 sep 2008
  773
  0
  0
  Dat heb ik in het begin ook gehad en was er ook ongerust over. Aan vriendinnen gevraagd of die dat ook hebben gehad en de meeste van hun zei van wel.

  Nou heb ik het niet meer. Ik weet niet of het normaal is hoor.:(

  Misschien dan toch de ha bellen
   
 4. Truus21

  Truus21 Niet meer actief

  Ik zou even met je HA bellen. Volgens mij kan het horen bij een zwangerschap omdat je hormoonhuishouding veranderd, maar ik zou toch graag andere dingen dan uitgesloten willen hebben.
   
 5. Wilma1978

  Wilma1978 Actief lid

  27 dec 2009
  249
  0
  0
  Ik moest de laatste keer urine inleveren bij de VK en die was ook troebel. Alles was goed, maar ik heb wel gevraagd of het wel goed was. Volgens haar komt het inderdaad door de hormonen en een veranderend slijmvlies en was er niets aan de hand. Nu ben ik wel een flink stuk verder (39 wk), maar je hormonen werken in het begin natuurlijk ook al.
  Als je het niet vertrouwd kan je het wel voor de zekerheid na laten kijken, maar het kan dus ook door hormonen komen.

  Groetjes
   
 6. noppie

  noppie Fanatiek lid

  7 mrt 2008
  2.026
  0
  0
  utrecht
  Hoi Deb,

  ik heb dat ook nu en ook in mijn eerste zwangerschap. Soms een stuk donkerdere urine en ook wat vlokjes erin zeg maar (ieuw!). Komt doordat je veel meer afvalstoffen moet uitscheiden tijdens je zwangerschap. Ik zou zelf niet naar de ha gaan hoor hoort er gewoon bij...
   
 7. Juffie1984

  Juffie1984 VIP lid

  16 nov 2007
  10.827
  35
  48
  ik doe mee aan mvm en zie dus elk plasje voorbij komen:D. heir ook regelmatig donkere urine en soms van die vlokjes erin. Als ik te weinig drink is het helemaal erg. Veel drinken zorgt in iedergeval voor lichtere urine!
   
 8. Liz

  Liz Fanatiek lid

  9 jul 2010
  1.873
  0
  0
  ik denk dat het gewoon erbij hoort hoor! ik moest ook in een glaasje plassen voor mvm ivm zw test en toen zag ik pas hoe troebel mijn urine was...niet doorzichtig zegmaar..heb ook veel afscheiding meer dan normaal zegmaar..zal allemaal wel met de hormonen te maken hebben ;)
   
 9. charlie80

  charlie80 Bekend lid

  26 jan 2010
  697
  0
  0
  ja en toch... ik had het ook en vond het ook niet nodig om te laten testen.. toen kreeg ik ineens erge buik en rug pijn, bleek ik toch blaasontsteking te hebben.. nu een kuur en nergens meer last van.. nu baal ik dat ik niet even eerder ben gegaan.. was zo gebeurd, urine brengen, belletje geven en de kuur ophalen.
  kwaad kan het niet toch??? succes...
   
 10. pcomiep

  pcomiep Actief lid

  22 mrt 2010
  288
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik had het ook, geen blaasontsteking, maar dronk te weinig. Nu ik meer water drink naast de gewone dingen is het helemaal weg. Misschien een idee? Tenslotte moet je inderdaad mee afvalstoffen afvoeren als normaal.
   
 11. Madelief32

  Madelief32 Actief lid

  16 jun 2009
  196
  0
  0
  Hoort erbij, zeker in een vroeg stadium. Ik heb het ook beide keren gehad. Inderdaad net appelsap troebel, hahaha! Overigens zou je urine maar lichtgelig moeten zijn, dat is een teken dat je voldoende drinkt. Maar die vlokjes vind ik herkenbaar, ik vond het ook anders ruiken. Geen nood dus!
   

Deel Deze Pagina