Vaginawand verzakking

Discussie in 'Na de bevalling' gestart door Enjoyllive, 7 nov 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo allemaal,

  Ik heb vermoedelijk een vaginawand of baarmoeder verzakking. Maar ik heb vanmorgen weer zwanger getest kan dit nu kwaad voor de 2de zwangerschap?

  mvg,
   
 2. Lijkt me niet hoor, dat dat kwaad kan. Gefeliciteerd! Ik zou wel naar een gyn gaan om vast te stellen wat je nou precies hebt, en dan keihard je bekkenbodemspieren gaan trainen met een fysiotherapeut.

  Wanneer was je bevalling eigenlijk?

  Suus
   
 3. Hier ook een vaginawand verzakking.:( Moet er nog steeds mee naar de gyn maar ben nu nog steeds hetstellende van hersteloperatie van de knip die nu weer niet goed is geheeld. Dus eerst zorgen dat dat in orde is en dan kijken wat er aan die verzakking gedaan kan worden.

  Bekbodem trainen doe ik al vanaf me bevalling, helpt wel wat tegen de klachten ervan maar kan de verzakking zelf niet verhelpen en met bepaalde dingen doen heb ik er echt last van.
   
 4. Gefeliciteerd met je zwangerschap trouwens!;):)
   
 5. Ik heb een voorwand/achterwandverzakking (graad 1) overgehouden na een zware bevalling en het advies van de gyaecoloog is om bij een evt tweede bevalling een keizersnede te laten doen om nog meer schade in dat gebied te voorkomen.
   
 6. Nee geen reden tot zorgen, ik zou wel gewoon even langs een fysiotherapeute gaan die hier gespecialiseerd in is en die zal je wat oefeningen geven om de boel daar beneden even te versterken.
   
 7. Kan geen kwaad. Ik had na de eerste zwangerschap een achterwandverzakking graad 2/3. Geen last van gehad bij de tweede, het is alleen wel verergerd, nu absoluut graad 3, en ik heb er een voorwandverzakking bij gekregen. Hou daar wel rekening mee dat het er niet beter op wordt. Maar het is het meer dan waard hoor. Gefelicteerd trouwens.
   
 8. Heb jij dan helemaal geen klachten van de verzakking, zoals problemen met de ontlasting en ongewild urineverlies, of dat de verzakking aan de buitenkant te zien is?
  Ik heb een tijdje last van ongewild urineverlies gehad en na bekkenbodemfysio is dat nu verleden tijd.
  Zeker bij graad 3 volgt er vaak een operatie.....
   

Deel Deze Pagina