Voorvocht, zwanger?!

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door fleur24, 13 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  Hallo,
  Zijn er hier mensen die door voorvocht zwanger zijn geraakt? Ik heb een lange cyclus gehouden na mijn zwangerschap. Tussen de 30/40 dagen. Maar wel onregelmatig. De ene keer met 30 dagen en een andere keer 35 het wisselt nogal. Nu hebben we op 30 april onveilige sex gehad. we waren erg dronken en weten beide niet meer of het is afgemaakt op een onveilie manier of niet. We hebben iig niet de hele tijd een condoom gebruikt, misschien wel helemaal niet. De keren daarna ook geen bescherming meer gebruikt omdat we er wel vanuit gingen dat mij ei nu wel geweest was. Deden we voorheen trouwens nooit. Dit was de 1e maand dat het zo is gegaan. NU willen we heel erg graag een 2e kindje maar we hadden gedacht om na de zomer te kijken of het weer in 1x gaat lukken. Vorige zomer nogal moeilijk gehad met onze dochter die met 27+2 geboren is. Dus we wilde deze zomer lekker genieten en leuke dingen doen, en dan daarna voor een 2e gaan.
  Nu had ik 8 mei menstruatie krampjes eventjes. Dus ik dacht morgen is het er wel.. Maar bleef weer weg. Op 9 mei heb ik ook heel eventjes krampjes gehad. Verder blijven alle tekenen van een komende menstruatie weg. Heb alleen af en toe steekjes in mijn borst en soms een brandend gevoel in mijn tepel. Bij mijn vorige zwangerschappen (ook een MK) gehad, kwamen er meteen aderen op mijn borsten en pijnlijke borsten. Ik heb gister een testje gedaan en het was negatief. Stond wel een klein lijntje als je in het licht keek maar was indroogstreepje. Nu weet ik dus niet of ik zwanger kan zijn ik zit nu op dag 37 van de cyclus en niks lijkt erop alsof ik ongesteld word. Weet ook niet wanneer mijn ei geweest is. Dus weet ook niet of ik gister te vroeg was met testen.
  Nu is mijn vraag of er hier mensen zijn die zwanger zijn geraakt van voorvocht??

  Liefs
   
 2. mamaprinses

  mamaprinses Fanatiek lid

  14 sep 2009
  1.125
  0
  0
  Ik zelf niet maar moet zeggen dat ik wel iemand ken die van voorvocht zwanger geraakt is,
  er is ook iemand op dit forum die ervan zwanger geraakt is!
  heb je een foto van de test?
  Succes iig!
   
 3. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  Nee ik heb hem weggegooit omdat ik dacht dat het negatief was. Ik heb ook een MK gehad en toen had ik 3 maanden lang dat soort testen en vlak voor het mis ging wat duidelijkere testen. En ik wil niet weer teleur gesteld worden en me gaan verheugen dus ik heb hem weggegooit. Anders ga ik er de hele tijd naar kijken haha. Wat ik toen 3 maanden mee moest maken voordat ik duidelijkheid had was echt heel erg. Vandaar...
  Maar als ik het na het weekend nog steeds niet ben ga ik weer een testje doen.
  Ik lees op internet ook verschillende dingen over voorvocht. vandaar dat ik mijn vraag hier stelde.
  Er zit niks anders op dan afwachten maar..
  Bedankt voor je reactie!!!

  Liefs
   
 4. Chicken1975

  Chicken1975 VIP lid

  26 feb 2009
  6.291
  0
  0
  Eigenaar administratie-/belastingadvieskantoor
  Omgeving Rotjeknor
  Oeh, spannend! Ikzelf ook niet, maar ik weet wel dat je van voorvocht zwanger kunt raken...heb het ook weleens gelezen. Denk dat het even afwachten is...
   
 5. Gwen81

  Gwen81 Fanatiek lid

  24 okt 2009
  2.167
  0
  0
  NULL
  NULL
  Stel je had op 30 april je eisprong en er is wel een bevruchting geweest, dan ben je te vroeg geweest met testen.( Natuurlijk zijn er meiden die eerder testen) Maar officieel kan je na een dag of 14 pas testen. In sommige bijsluiters van testen staat zelfs 19 dagen na conceptie.
  Ik zou over een paar dagen nog een keer testen als je dan nog niet ongesteld bent geworden.

  Groetjes
   
 6. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  Bedankt voor jullie reacties. Ik dacht ook al dat ik erg vroeg was met testen. Vandaar dat ik het ook als indrooglijn zag. Maar als ik 30-4 bevrucht ben dan moet het na het weekend wel duidelijk zijn. Ben benieuwd!! Maarja miss is het ook wel later gekomen en wij gingen er vanuit dat ik bijna ongesteld werd en mijn ei al gehad had. Dus ook na 30 april onveilig gedaan. Nu zou het absoluut niet erg zijn hoor. Dan zouden we ook wel beter hebben opgepast. Ik wil me alleen niet verheugen op iets wat er niet is. Nouja afwachten maar. En als het niet zo is dan gaan we er in het najaar weer voor! Ik laat het nog wel weten als ik meer weet.

  Groetjes
   
 7. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  Hallo,
  Nou van het voorvocht is het niet geweest. Ik heb getest en negatief. Maar ik ben ook nog steeds niet ongesteld. Na de 30ste hebben we alleen maar onbeschermde sex gehad. Niet veel maar wel zonder anticonceptie. Op 8 mei had ik in de avond een menstruatie kramp van ongeveer 3 min ofzo dus ik dacht dat ik ongesteld werd. Die avond dus onbeschermde sex gehad. Zou dat een ei sprong geweest zijn?? Ik ken die alleen als een stekende pijn.. Vanaf gister echt bijna de hele dag door misselijk en hele lichte hoofdpijn. Hoofdpijn duid bij mij meestal op menstruatie maar dan is de pijn erger en ben ik niet misselijk. Ook in de zwangerschap van mijn dochter had ik veel hoofdpijn. Dus dat zegt dan ook weer niks. Gister een test gedaan maar was nog negatief. Ga van het weekend weer testen. En als hij dan nog negatief is dan wacht ik de gyn af. Ik moet 28 mei naar de gyn om te praten over een volgende zwangerschap mogelijkheden/risico's (mijn dochter was 12 weken en 5 dagen te vroeg). Ik ga het dan aan haar voorleggen en vragen of ze er even wil kijken waarom ik nog geen menstruatie heb (als het er dan nog niet is).
   
 8. annekulpe

  annekulpe Fanatiek lid

  7 sep 2006
  4.277
  1
  0
  gastouder
  zwolle
  heb je geen evt innesteling gevoeld?
   
 9. Mama-in-love

  Mama-in-love VIP lid

  11 mei 2010
  7.018
  0
  36
  Vrouw
  Verpleegkundige
  Spannend..maarre...die 30 april klinkt wel als een hele leuke avond!!! :)
  Daar heb ik ook wel weer eens zin in...allebei dronken en dan sex:)
   
 10. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  Haha ja die was ook erg gezellig!! Haha erg gelachen. Was ook wel weer eens tijd. Dat was een jaar geleden. Inmiddels ben ik nog steeds niet ongi en voel me zwanger. Mijn borsten hebben steken, pijn aan mijn tepel, wat gespannen gevoel, druk/gespannen gevoel in mijn onderbuik, soms heel lang misselijk soms bij vlagen, vochtig daar beneden (ben ik normaal alleen als we intiem zijn) dikker daar benenden, veel afscheiding maar heel waterig soms weer dikker, emotioneel om niks.
  Op 8 mei heb ik een ongi kramp gehad (minder dan 1 min) dus dacht dat ik eht de volgende dag wel zou zijn, sex gehad die avond (deze weet ik nog wel haha), zou dat mijn ei geweest zijn?? Geen positieve test nog. Maar berekend vanaf die dag is het nu 12 1/2 dag verder. Gelezen dat je moet reken van 14 dagen na eventuele bevruchting.. Klopt dat?? Toen ik zwanger was van mijn dochtertje had ik eerst ook negatief en 2 dagen later een dikke streep. Maar ik durf nu niet meer te testen.
  Kan je al zo snel na bevruchting (1 week na bevruchting) al vanalles voelen?? Zou ik te vroeg zijn geweest met testen??
  Vind de onzekerheid nu niet zo leuk meer haha. Toevallig toen volgende week naar de gyn dus langer dan dat zal ik niet meer in spanning en onzekerheid zitten.

  Liefs
   
 11. mamaprinses

  mamaprinses Fanatiek lid

  14 sep 2009
  1.125
  0
  0
  JE kan idd nog niet testen een week naar je ei, zul je toch echt nog moeten wachten tot minimaal 2 dagen voor nod anders krijg je zeker een twijfel test als je zwanger bent,
  je kan al wel van alles voelen als is het wel vroeg
   
 12. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  Ik weet mijn NOD niet. Ben na de bevalling onregelmatig en heb het eigenlijk nooit bijgehouden. Dat wilde ik nu gaan doen omdat we wel voor een kindje wilde gaan. 7 april voor het laatst ongi gehad. En 8 mei zo'n kramp en sex gehad. berekend dat dat eventueel een eisprong was is het nu de 12e dag na eisprong. Bij mijn dochtertje teste ik trouwens ook pas na mijn NOD positief.
   
 13. mamaprinses

  mamaprinses Fanatiek lid

  14 sep 2009
  1.125
  0
  0
  als je je nog niet weet en je ei niet weet, kan je hier idd niks over zeggen!
  kramp van 8 mei kan van de innesteling komen of idd van je ei.
  wanneer heb je voor het laatst getest?
  Als je nu op 12 dpo zit zou je vandaag of morgen posi moeten testen als je zwanger bent!!
   
 14. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.441
  0
  36
  na die kramp zit ik op dag 12. Nouja ik wacht het af. Ga woensdag ofzo nog een keer testen en moet vrijdag naar de gyn. Ik zou daar heen gaan om te praten over een eventuele volgende zwangerschap. Mijn dochter is met 27 weken geboren. Als ik dan geen duidelijkheid heb ga ik dat ook aangeven. Dan gaat ze er vast wel even naar kijken of e.d. Heb vandaag voor het laatst getest.. Bij mijn dochter had ik wel een regelmatige cyclus en teste ik ook pas even na mijn NOD positief.
  We wachten het maar af, en proberen er niet mee bezig te zijn.
   
 15. Renieta

  Renieta Fanatiek lid

  24 okt 2009
  1.586
  0
  0
  Verzorgende IG
  Friesland
  Hoe is het afgelopen?

  Ik ben nu ook bezig, dit weekend eisprong gehad, 2x sex gehad, maar niet afgemaakt zeg maar en vanmorgen dan wel.
  Zou een zwangerschap dan mogelijk zijn?
   

Deel Deze Pagina