Warm hebben en veel dorst hebben

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Sha29, 17 feb 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hoi hoi :)


  Wie heeft hier ook last van?
  snacht,s gewoon te warm hebben terwijl je normaal altijd koud had,
  en erg veel dorst hebben.

  Hoort dit erbij?

  Groetjes Sha.
   
 2. Ik heb het ook hoor! Ik drink geloof ik wel 3 liter op een dag (blijf dan ook naar het toilet lopen). En slaap 's nachts met het raam open! En zelfs dan vind ik het af en toe nog te warm!
   
 3. Ik doe ook mee, ben ongeveer net zolang zwanger en heb het nu of heel koud of heel warm - er tussenin bestaat bijna niet. Verder drink ik heel veel, dat deed ik op zich altijd al, maar nu omdat ik ECHT dorst heb en niet omdat je gewoon 1,5 liter water per dag 'hoort' te drinken. Ik moet ook ineens 's nachts naar het toilet terwijl ik dit hiervoor vrijwel nooit had...
   
 4. Ik ken het. Had het in het begin HEEL warm. En dit terwijl het buiten ongeveer -10 was. Mijn vriend werd gek van me, omdat ik steeds de verwarming in de auto uitzette.
  Ook heb ik ontzettende dorts. Ik heb 's nachts een flesje water naast mijn bed staan. En overdag drink ik ook heel veel. Misschien komt dat omdat er veel vocht naar het vruchtwater gaat ofzo. Ik weet het niet zo goed. of omdat je lijf heel hard aan het werk is.

  Ik laat het allemaal maar over me heen komen en luister naar mijn lichaam. Dus als ik dorst heb, dan drink ik.
   

Deel Deze Pagina