Wazig zien

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Marley, 4 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hebben jullie dat ook? Ik draag normaal alleen een bril met auto rijden, collegezaal etc. Maar nu merk ik dat ik hem steeds meer nodig heb. Had vorige keer van VK een folder meegekregen van zwangerschaspvergiftiging, daar staat als kenmerk bij veranderingen in gezichtsveld. De rest van de kenmerken heb ik allemaal niet.
  Ben benieuwd of jullie ook waziger zien zo aan het einde van je zwangerschap?
   
 2. Bij vlagen heb ik dat wazig zien ook wel, maar wist niet dat dat bij zwangerschapsvergiftiging hoorde. Ik heb gelezen dat dat gewoon kan, maar niets is om zorgen over te maken.
  Máááár, bij zorgen altijd vk bellen.
   
 3. Toch even de vk bellen, want moeite met zien is inderdaad kenmerk van zwangerschapsvergiftiging. Ook als je de andere kenmerken niet hebt zou ik toch bellen, omdat het misschien heel erg beginnende fase is. En wie weet is het ook gewoon iets anders, zijn je ogen een beetje geirriteerd?
   
 4. Ik heb het ook, zie echt slechter maar geen kenmerken van zw vergiftiging, lage bloeddruk en geen ei witten in urine..
   
 5. mijn ogen zijn ook een stuk slechter geworden sinds ik zwanger ben. ondertiteling enzo is heel wazig.
  volgens mijn vk is dat heel normaal en gaat het over als je bent bevallen.
   
 6. Is het ook normaal als agente in je ooghoek een zwart vlekje voorbij ziet komen? Heb het regelmatig en vraag me af of het door het licht komt??? Bloeddruk en urine zijn goed.
   
 7. VOlgens mij is het vrij normaal, ik heb eens gelezen dat onder invloed van hormonen je waziger kan zien. Idd bij twijfel altijd vk bellen. Bij hoge bloeddruk zie je vooral sterretjes in je gezichtsveld, dat is weer wat anders. Zelf heb ik ook een aantal keren oogmigraine gehad tijdens mijn zw. Dan weet je helemaal niet wat je meemaakt...echt heel veel lichtflitsen en heel erg wazig zien, dat ging na 30 min weer over, bleek ook hormonaal te zijn...sterkte !
   

Deel Deze Pagina