Werken bij een benzinepomp

Discussie in 'De lounge' gestart door Rono, 16 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Rono

  Rono Niet meer actief

  Hoi Hoi,

  Ik zag dat ze bij de bp veel mensen zochten.

  Maar ik twijfel of dat wel iets voor me is.

  Zijn er hier meiden die bij een benzinepomp werken? Bevalt het? Wat verdien je gemiddeld per uur?

  Groetjes
   
 2. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  pfff das al even geleden dat ik dat heb gedaan heb er kort gewerkt, ik had veel wisselende diensten, niet een geweldig loon (maar das zeker 10 jaar geleden dus was ik ook nog jonkie) en ik kreeg als commentaar dat ik te hard werkte en dat het dan net leek of de andere mensen niets deden, ik deed alles schoonmaken (wc's ook enzo) en zorgen dat alles goed gespiegeld lag, voorraden aanvullen. Kassa vond ik niet zo heel erg leuk maar het contact bij een benzine pomp s niet altijd even gezellig, vrij kort en zakelijk op ee npaar vaste klanten na zeg maar dat miste ik wel. Toen na een tijdje had ik een keer een kastekort van 1 euro nog wat en toen zeiden ze dat ik beter weg kon gaan, ik heb nog voorgesteld het zelf aan te vullen (foutje kan gebeuren lijkt me) maar de andere medewerkers zagen het niet zitten.. kortom niet echt een goede ervaring maar dat lag meer aan de mensen als het werk zelf...
   
 3. Eefke84

  Eefke84 Niet meer actief

  zelf geen ervaring maar ik ken een vent die daar werkt. echt ene volwassen vent he en die verdient 1350 euro netto voor 36 uur incl ort. nou dat vind ik echt weinig. verder is het niet echt moeilijk denk en best leuk maar ik zou altijd bang zijn voor overvallen enzo. zeker snachts of savonds. bah
   
 4. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  er is natuurlijk wel een bepaalde beveiliging, na een bepaalde tijd krijg je glas voor je en bij het afsluiten komt er vaak een beveiligingsdienst tot e weg bent. Er word ook duidelijk gezegd dat je altijd alles gewoon moet meegeven als je overvallen word, das een mensenleven niet waard...
   
 5. Eefke84

  Eefke84 Niet meer actief

  oja dat geloof ik ook wel hoor:) maar toch brrr ik zou me niet zo veilig voelen. maar das persoonlijk;)
   
 6. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  het heeft idd iets risico maar dat is bij de kruidvat (noem maar wat hihi) ook wel die waren ook pas overvallen, in principe is het bij het benzinepomp goed geregeld omdat er zoveel beveiliging is en er rekening mee wordt gehouden.. maar savonds over straat heen als jong vrouwtje vond ik toch niet altijd even leuk!
   
 7. MMarianne

  MMarianne VIP lid

  23 jul 2010
  7.096
  38
  48
  Vrouw
  M'n beste vriendin werkt bij een benzinepomp en die vindt het geweldig, mij lijkt het helemaal niks. Ze heeft veel wisselende diensten, voordeel van nachtdiensten is dan de toeslag die je krijgt...verder is het geen vetpot. Ze heeft in de korte tijd dat ze nu in A'dam zit al een bomontploffing om de hoek meegemaakt en een vechtpartij bij haar pomp, dat vond ze wel ff wat minder. Ze zit 's nachts wel achter veiligheidsglas en er komt regelmatig bewaking langs. De dagdiensten vindt ze wel leuker, dan is het drukker en gezelliger natuurlijk.
   
 8. French

  French Fanatiek lid

  13 okt 2005
  4.195
  0
  0
  ...
  's-hertogenbosch
  vraagje...hoe zit het nu met mensen die tanken en niet betalen?
  ik heb weleens gehoort dat je dat dan uit je eigen zak moet betalen!
  dan werk je als dat zo is voor niks want dat gebeurt regelmatig!
   
 9. Isademi

  Isademi VIP lid

  3 jun 2008
  11.327
  0
  0
  Thuisblijfmama
  Zuid Oost Brabant
  Er word wel gekeken naar hoe vaak het bij je gebeurd geloof ik maar wij hoefden het niet terug te betalen, wel word er van je gevraagd om de auto's in de gaten te houden natuurlijk maar je hoeft er niet voor te springen :p
   
 10. dobbel

  dobbel Fanatiek lid

  12 feb 2009
  3.803
  0
  36
  ergens in het heelal
  heb bij 2 soorten pompen gewerkt, de grote aan de snelweg, en een kleine in het dorp.

  bij de pomp van de snelweg vond ik er geen bal aan, je moet elke klant wat aansmeren, (wordt je ook op afgerekend) ik werkte ook bij de broodjes dat vond ik wel leuk, maar ik vond de wisseldiensten, en het niet houden aan afspraken en roosters die 2 dagen voor mijn dienst veranderen enzo echt niet leuk, (schoonzus werkte bij een andere pomp ander merk en precies hetzelde)
  heel irritant, tevens werkte ik 2 middagen bij de spar, dat was bekend voor ze me aangenomen hadden, en ik zou 2 diensten daar werken, helaas vonden ze het nodig me minstens 3 tot 4 diensten in te werken, wat er op neerkwam dat ik af en toe in 15 dagen achterelkaar werken ik maar 1 dag vrij was, ja en dan vinden ze het gek dat ik klaagde dat ze ze zich niet aan het contract houden, want ik zou maar 2 dagen werken, ipv 3 of 4, dat is ook de reden dat ik er weg beng gegaan, ik heb een zoontje van anderhalf en die leide er onder. maar ik weet uit ervaringen om me heen dat het bij heel veel pompen zo gaat,

  bij de kleine vond ik het geweldig, stond altijd alleen, sluite ook alleen af, maar was uiterlijk 9 uur, en open om 6 uur. nee was echt super leuk, en zou er morgen weer gaan werken als ik de kans kreeg,
  bij deze pomp werkte ik in een 3 weken rooster ik wist dus waar ik altijd aan toe was, ik werkte 3 dagen per week, en we ruilden onderling als het nodig was, nee was super leuk. verdiensten even slecht.

  aan de snelweg, nee nooit meer.

  oja loon is als je 23plus bent, 9,35 per uur bruto, en van geloof 2400 tot 0600 heb je 25 procent toeslag, net als met feestdagen 25 procent toeslag, dus werkelijk geen vetpot.
   
 11. gimena

  gimena Niet meer actief

  dat zou ook dus ook hebben. ik zou het persoonlijk niet durven
   
 12. marilouise

  marilouise Niet meer actief

  meis alsjeblieft doe het niet, ben zo blij dat ik weg ben nieuwtje ben geen collega meer van je mannetje.

  Nu had ik een leidinggevende functie en verdiende 10,15 per uur bruto verder werk je wisseldiensten alleen overdag is eigenlijk bijna nooit mogelijk. wij moesten zelf openen en sluiten alleen mag tussen 6 en 21.00 hoef je ook niet achter glas en is er geen beveiliging.

  ik vond het niet te combineren met de kleine had echt dagen dat ik hem niet zag.

  mijn collega's volwassen vrouwen van 40 verdienden trouwens minder dan ik een stuk minder (waarschijnlijk val je in dezelfde cao als je man dan weet je het wel )
   
 13. Rono

  Rono Niet meer actief

  hahah jij had ook een ruk werkgever ;)

  Wist al dat je weg was, Niels gaat ook toch?

  Ik wil ook maar 24 uur werken hoor, en weetje.. heb gewoon echt een baan nodig want het is financieel best zwaar nu. We willen het graag weer ff wat ruimer hebben om dingen af te betalen.
   
 14. sherly182

  sherly182 Bekend lid

  13 jul 2009
  944
  0
  0
  brabant
  ik werk nu ook bij een benziene station en vind het ook wel leuk. Nu is het eemaal zo dat je er geen bakken met geld verdient maar ja ik vind het beter dan thuis zitten wand dan krijg je helemaal niets.
  ik moet wel zeggen dat ik op een snelweg pomp sta en dat bevalt ook prima en ik heb ook een erg leuk team. met mijn baas kan ik alles afspreken en ze weet ook dat ik 2 vaste dagen in de week niet werk om dan thuis te zijn voor mijn dochter.
  Maar ja het is voor iedereen anders en je moet ook wel een leuk team treffen succes met het evt solliciteren en het zoeken naar werk
   
 15. Devilschase

  Devilschase VIP lid

  1 dec 2007
  15.977
  17
  38
  Generaal zonder leger.
  Flevoland
  Ik heb bij de BP gewerkt. Ik verdiende daar op mn 16e 8 euro per uur ex 1 euro per uur extra na 21:00 uur gevarengeld. Was mijn leukste bijbaan toen, heb er 4j gewerkt.
   
 16. Brett

  Brett Bekend lid

  2 jul 2009
  896
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ik werk bij een benzine pomp en heb het goed naar mijn zin. Nu moet ik wel zeggen dat ik maar 8 uur per weer werk maar voor de kindjes er waren deed ik het 32 uur per week. Ja het is inderdaad onregelmatig maar ik heb mijn rooster al weken vooruit. Ik vind dat je in vergelijking met andere winkels een leuk salaris hebt. Nu werk ik ook in een fijn team dat geen werk voor de ander laat liggen en allemaal ook werkt. En over kasverschillen en doorrijders zelf bijleggen is echt onzin hoor. Ik werk er ruim 4 jaar en heb daar nog nooit van gehoord. Onze werkgever is voor doorrijders ed sowieso verzekerd nee dat zou mooi zijn een ander "jat" de benzine en jij als medewerker mag het betalen zo werkt het niet natuurlijk ;) En ook met kasverschillen heb ik nooit problemen gehad maar nu moet ik zeggen dat ik die praktisch nooit heb, ooit een keertje 15 euro te weinig en die heb ik nooit zelf terug hoeven betalen. Ik werk ook bij een kleine pomp, niet aan de rijksweg.

  @Marilouise, geen idee bij welke pomp je werkt maar ik verdien echt meer als 10,15 bruto er werk gewoon als servicemedewerkster.
   
 17. Rica

  Rica VIP lid

  16 mei 2008
  7.333
  0
  0
  24uur's baan :)
  Boven de ijssel
  ik heb niet te klagen, maar cao ligt nu veel lager dan toen ik er kwam... oudere collega;s hebben helemaal een goed loon omdat die in de goede tijd kwamen....
  Nu is het ook geen vetpot en door de toeslagen wel lekker maar ik vind het wel heel leuk....alleen hoe het er nu aan toe gaat minder maar dat heeft even niks met het werk zelf te maken.
  je hebt proeftijd dus je kunt het aankijken...
   
 18. suusje1979

  suusje1979 Bekend lid

  22 nov 2010
  844
  0
  0
  midden van het land
  Ik heb ook bij bp gewerkt 4 jaar. Maar dat is wel 14-10 jaar geleden inmiddels. Ik deed het naast mijn school op vrijdagavond zaterdag en zondag.
  Ik vond het echt superleuk om daar te werken. We waren altijd met zijn tweeen en als je ging openen of sluiten stond er altijd een beveiliging. Die bleef ook een kwartier wachten nadat je naar huis ging.
  Het was best afwisselend, kassa, shop bijvullen, terrein bijhouden, wasstraat enz. En het contact met de klanten was ook altijd leuk.

  Misschien moet je het gewoon een paar weken proberen?
   
 19. mamaSuusenTessa

  mamaSuusenTessa Bekend lid

  8 okt 2010
  893
  0
  0
  NULL
  Eindhoven
  Ik heb jaren lang bij een groot tankstation gewerkt aan de snelweg.Ik vond het ontzettend leuk.Leuke collega's en heel veel collega's natuurlijk.Leuke contacten met klanten en afwisselen werk.Ik had nooit geen nachtdiensten,die werden gedaan door 2 vaste mensen.Het loon was helemaal niet slecht hoor.
  Hierna ben ik geen werken in een tankstation hier in de stad.Ook erg leuk,nog meer klantencontact,en veel meer verantwoordelijkheid.Moest zelf de bestelling doen en de shop en wasstraat bijhouden.De openingstijden hier waren van 7 tot 21 uur.Het sluiten gaat samen met iemand van de beveiliging.Ik zou zo weer daar willen werken,alleen is het niet te combineren met 2 kinderen(kdv ed,en nu school).Ik zou zeggen...probeer het gewoon!
   
 20. Daro

  Daro Fanatiek lid

  1 aug 2010
  2.548
  0
  0
  West-Brabant
  Ik heb een bijbaantje gehad bij een 24uurs benzinestation langs de snelweg. Ik vond het erg leuk, vooral in de zomer kwamen er veel toeristen, gezinnen met kinderen e.d.. altijd erg gezellig. En het hele jaar door kwamen er truckers vanuit heel Europa waar ook wel een praatje mee te maken was. Geen twee dagen waren hetzelfde, er was altijd wel wat te doen!

  Ik deed al het werk dat er was: schoonmaken (ook wc's), bijvullen in de shop, broodjes, kassa, snacks maken, vriezers bijvullen en ook buiten schoonmaken met de prikstok of bezem. En natuurlijk klanten helpen met alle soorten vragen, bijvoorbeeld mensen die de weg vragen maar ook advies geven over de juiste motorolie of autolampjes.

  Ik verdiende niet al te best, volgens mij 8 euro nog wat bruto per uur. En ik kreeg geen weekendtoeslagen of avondtoeslagen (ik werkte max tot 23 uur). Maar ach, als student was het best te doen. Ik zou het nu niet meer doen.

  Eng heb ik het nooit gevonden, na 21 uur zat ik alleen en dan ging het hokje met kogelwerend glas op slot en zat ik dus veilig in mn aquariumpje. Er zijn wel een paar gekken geweest, er werd bijvoorbeeld wel eens opzichtig iets gestolen in de hoop dat ik erachteraan zou rennen (wat ik natuurlijk niet deed, ik volgde de instructie om onder geen beding uit dat aquarium te komen) maar ik heb nooit een pistool gezien ofzo. Sowieso is een benzinestation aan de snelweg behoorlijk veilig, want er is een veel te grote kans op pottenkijkers.

  En zelf betalen als automobilisten doorrijden? Nee joh! Als het vaak gebeurt word je er wel op aangesproken dat je beter moet opletten. Je kunt met behulp van de computer pompen uitzetten en mensen pas laten tanken als de camera heeft ingezoomd op het kenteken. Als je alle pompen aan laat staan dan wordt er sneller doorgereden, dus dan werd je er wel op aangesproken dat je de pompen regelmatig uit moest zetten en kentekens moest noteren als je een pomp aanzette.
   

Deel Deze Pagina