Werken er nog meer mensen bij een tankstation?

Discussie in 'De lounge' gestart door Jarina, 2 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo Dames,

  Mijn vraag is duidelijk lijkt me, ik heb morgen een sollicitatie gesprek bij een tankstation en wilde weten of er nog meer dames zijn die er werken.

  Is het leuk werk? Ik heb gehoord dat je er echt heel slecht betaald krijgt....
   
 2. ik werk er en krijg goed betaald,en vind leuk werk
   
 3. wat vind je slecht betaald?

  gr Jose ( ik werk er trouwens niet )
   
 4. Ik ben nog maar 19 maar heb gehoord dat ik maar 4 euro netto per uur krijg betaald, moet het nog allemaal na vragen want mensen kunnen veel zeggen. Maar die vrouw zei dat er nog meer sollicitanten waren en ik wil de baan echt heel erg graag dus weet niet wat ik kan doen om uit te blinken.
   
 5. Het hangt er vanaf bij welk tankstation je gaat werken.
  Shell betaald weer beter dan de pomp waar ik bij werk
  Ik ben 31 en krijg een all-in salaris van € 10,05 p/u bruto. Dit salaris in dus inclusief vakantiegeld. Een dag vrij betekent in mijn geval geen salaris. Ik werk op basis van een 1-uurs contract.

  Voor mij is dit, gezien mijn eerdere baan als management secretaresse, een erg laag loon.
  Ik zeg altijd, ik heb het liever naar mijn zin met een laag salaris dan een baan waar ik met tegenzin naar toe ga met een goed salaris.
  Vandaar mijn (tijdelijke) job-wissel.

  Het werk is op zich wel leuk. Veel klantcontact maar ook wel eenzijdig werk hoor.
  Wij hebben veel vaste klanten die op je den duur gaat kennen en een praatje mee maakt. Uiteraard zijn er ook vervelende klanten ;-)
  ook dat hoort erbij.

  Qua salaris vindt ik € 4,- netto wel weinig hoor.
  Ik zou gewoon het gesprek aangaan en kijken of het klikt, dan kan je daarna altijd nog praten over het salaris.
  Bij mij werd gelijk gezegd dat ze me niet meer dan een bepaald uurloon konden bieden.
   
 6. ik heb bij de BP gewerkt van mn 15e tot mn 18e en ik kreeg op mn 15e al 6,30 per uur en op mn 18e verdiende ik 9,78 per uur.
   
 7. heeft er iemand nog tips hoe ik kan uit blinken in de sollicitatie tegenover de andere sollicitanten?
   
 8. jezelf zijn
   
 9. Ik heb bij Shell en bp gewerkt. Shell was een klein buurtstation met veel vaste klanten, maar daar mocht niks dus vooral niet teveel contact met je klanten bijv.. allerlei regels en zo hard mogelijk je personeel omlaag halen, maar misschien lag dat ook aan de stationsmanager, geen flauw idee. Alleen maar achter je kassa zitten en zo snel mogelijk je klant wegwerken. Daar had ik het dus snel bekeken.

  Vervolgens kwam ik bij bp terecht, een 24 uurs station langs de snelweg. En ja, dat was hard werken, maar ontzettend leuk. Ook veel vaste klanten, vaak bouwvakkers enzo. Dus echt zachtzinnig met woorden hoefde ik daar niet te zijn:D. In elk geval stond klantvriendelijk daar wel hoog in het vaandel.

  Ik weet niet meer precies wat ik verdiende, enkel dat de Shell destijds wel meer betaalde. Maargoed, ik had liever plezier in m'n werk. Ow, en ik heb dus daarna ook nooit meer Shell getankt ;-)

  in elk geval veel succes bij je sollicitatie! En wacht gewoon tot je dat gehad hebt, daarna kan je altijd nog beslissen of het wat voor je is.
   
 10. Ik heb bij Texaco gewerkt, maar 3 weken omdat ik het dus helemaal niks vond. Ik vond het erg slecht betalen maar goed dat is al weer heel wat jaren geleden. Ook werd er van mij maar verwacht dat ik de dagen zoals kerst en oud en nieuw maar moest werken want ik was er als laatste bij gekomen. Nee het is absoluut niet mijn ding om daar te werken.
   
 11. Ik werk ook bij een tankstation ( Tamoil ) en ik werk en nu iets langer dan 14 maanden voor 14 uur per week af en toe een dag extra en die krijg ik dan zwart uitbetaald..En ik verdien 10,02 Bruto per uur all-inclusief persoonlijk vind ik dat ik te weinig krijg maar goed heb het wel naar mijn zin :) ook mag ik mijn fooi altijd zelf houden :)
   

Deel Deze Pagina