Wie heeft er hier vakjes in het raam?

Discussie in 'De lounge' gestart door MamaVanGilani, 20 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Vakjes in het raam? Ik heb best grote ramen en ik wil heel graag mijn ramen verdeeld hebben in vakken. Niet van die hele kleintjes maar gewoon normaal. Nu dacht mijn vriend een soort hor-achtig ding te maken die precies in mn ramen passen. Wie heeft iets soortgelijks?:D vind t zo gezellig vakjes haha
   
 2. Mijn schoonouders hebben het. Ook een geraamte zelf gemaakt zodat r precies tussen de kozijnen past. Zeg er wel voor dat het los is, en alleen een beetje klemt, of in ieder geval dat je het makkelijk eraf kan halen, zodat je geen problemen krijgt met ramen wassen. Verder staat het heel erg leuk en gezellig. Latjes kun je gewoon bij de bouwmarkt kopen, en dan op maat zagen en lijmen/spijkeren en dan verven. Foto heb ik helaas niet.
   
 3. Wij hebben houten kozijnen, met daarin houten 'roetjes', deze zijn erop geplakt door de kozijnenmaker. Misschien is dat een nette proffesionele oplossing? Je ziet dit niet, is netjes afgekit (was voor ons goed koper dan 4kleine ruitjes per raam zeg maar)
   
 4. Mijn ouders hebben het. Zit tussen de ramen in geloof ik. Net iets fijner met ramen zemen. ;)
   
 5. Hahaha dus die van mij had nog nie zo'n gek idee haha. Ik wil dit door heel t huis heen. Welk materiaal kunnen we er het beste voor gebruiken?
   
 6. wij ook vakjes in het raam. Zit in het glas alles is verder van kunstof :) Vind het nog steeds het hele jaar door gezellig :)
   
 7. Kan me er eigenlijks geen voorstelling van maken hoe dat eruit ziet :->
  Heeft iemand een foto? :D
   
 8. Wat een leuk idee! Ik baalde altijd al dat wij niet zo'n vakjes hebben... Heb er nooit aangedacht om zoiets zelf te maken!

  :D ik zet m'n vriend maar weer aan het werk ;)
   
 9. Noemen ze dat geen roedeverdeling?
  Ik heb ze in de tuindeuren, sfeervol, maar ellendig ramenwassen. ALS we dubbelglas nemen knikker ik ze eruit. Iemand ruilen? :D
   
 10. Jaaaaaaa ik wil hahahaha
   
 11. Wij hebben het aan de achterzijde van de woning, 1 groot raam zonder vakjes maar aan de buitenzijde aan elke kant wel vakjes en ben er erg blij mee. Wij hebben dubbelglas en daar zit het tussen
   
 12. Ja, maar ik heb het origineel dus door het hele huis eerst een groot raam en dan daarboven een vak met 6 kleine raampjes. Maar dan echt kozijnen met 6 stukjes glas ertussen, dat is wel gruwelijk duur.

  Ik zou er voor kiezen om wel met hout een soort van kozijnwerk over het glas te zetten en dat te kitten. Ik kan het altijd zien als mensen van die opplakroedes hebben en vind dat echt niet mooi staan, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening.
   
 13. ja een vriendin van mij heeft het, dat geraamte kan ze er zelfs uithalen met zemen;) Een hele handige man heeft ze, ziet er super uit, zij hebben ook een huis waarbij dat precies past..denk aan luikjes aan de buitenkant enz.

  kan wel vragen of ik een keer een foto mag maken??
   

Deel Deze Pagina