zelf geboortebord maken

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Dorianne, 17 jun 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
?

wie maakt er nog meer een eigen geboortebord

 1. ja

 2. nee

Meerdere stemmen zijn toegestaan.
De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
 1. Wie van jullie maakt een eigen geboortebord?
  Ik heb voor mijn zus, vriendin en een zus van een vriendin een geboortebord gemaakt...Ik wil dus voor mezelf ook een bord maken maar mijn moeder zegt dat ik op mijn beurt moet wachten:?
  Nu was ik dus aan het twijfelen of het wel nodig is om zelf een bord te maken.
  Ik heb dan misschien 1 bord van mijn ouders in de tuin staan!
  wat vinden jullie?

  groetjes Dorianne
   
 2. Ik heb (samen met mijn man) ons eiegn geboortebord voor Milan gemaakt. Met een Giraffe erop, ik was er erg trots op.
  Ik heb hier in mijn omgeving nog nooit vernomen dat iemand een geboorte bord maakt voor een ander.
   
 3. Ik heb geen geboortebord, maar een geboorteschilderij gemaakt. Die ik straks voor het raam kan zetten.
   
 4. Als ik jou was zou ik gewoon lekker zelf een geboortebord maken. Dan heb je iets dat je mooi vind, dat helemaal jouw smaak is. Wie weet wat ze anders in je tuin 'dumpen' ;).

  Ik zelf heb niet zelf een geboortebord gemaakt, maar wij hebben dan ook gewoon helemaal geen versiering gedaan, vind dat zelf maar niks namelijk ;).
   
 5. Ik wilde zelf een geboortebord ontwerpen en deze op een sticker laten drukken van 1 x 1 meter en die dan op spaanplaat of MDF plakken. Toen ons kindje geboren was, was de grond zo erg bevroren dat het bord niet in de grond kon. Daarom heb ik het ontwerp (gebaseerd op geboortekaartje) uiteindelijk laten drukken op one-way-vision-vinylsticker. Dit is een vinylsticker met allemaal gaatjes. Op de buitenkant lijkt het een poster en aan de binnenkant kijk je er gewoon doorheen. Je ziet alleen wat dingen die lijken op een hor. Maar je kijkt er gewoon doorheen en je ziet bijna niets. Dit soort dingen zie je ook altijd op de ramen van bussen. Deze sticker was ook 1 x 1 meter en die hebben we op het raam van de woonkamer geplakt. Dit was erg leuk geworden. Ik heb het laten doen bij www.drukwerkdeal.nl Waarschijnlijk zijn er ook nog andere aanbieders die dit ook doen. Ik kreeg hier hele leuke reacties op en eraf halen na 4 maanden was ook heel simpel. Ik kon het er gewoon aftrekken.

  groetjes
  Hamtaro
   
 6. Ik denk dat je moeder wat van plan is met je zus dat ze dat zo zegt. En anders maak je er toch zelf ook eentje? Je ziet er hier regelmatig meerdere in één tuin staan!
   
 7. Mijn vriend heeft m voor onze dochter toen gemaakt en gaat hij nu weer doen!!
   
 8. mijn moeder heeft het voor mijn zus gemaakt 3x en nu is ze bezig voor mijn schoonzus, en daarna ben ik aan de beurt:) vind ze altijd erg mooi!
   
 9. Hier kwamen 2 gezellige borden in de tuin;
  Eentje van mijn vriend zijn vriendengroep, die circuleert rond en alle namen komen achterop, erg leuk.
  En de andere van vriendinnen van mij, ook die rond blijft gaan.

  Ik vind niet dat je een bord voor jezelf maakt; maak je voor een ander en leuk om te krijgen.
  Maar als jij dat nou wel leuk vind; zou ik het zeker gewoon doen!

  Hier doen we wel zelf (erbij) versieren met vlaggenlijn en ballonnen, vind ik gewoon gezellig staan.
   
 10. Wij hebben wel ons eigen geboortebord (wordt nu bijna voor de 2de x gebruikt). Het is geheel naar onze eigen smaak en ik vond het leuk om te doen.

  Zie mijn foto's in mijn album.
   
 11. wij maken ze ook zelf, juist mooi!!
   
 12. hier zelf een geboortebord gemaakt maar die gebruiken we ook bij anderen. Het bord heeft nu al bij mijn schoonzusje in de tuin gestaan en komt eind juli/augustus bij ons in de tuin.
  Gewoon lekker zelf maken als je dat wilt. Hier staan vaak ook meerdere borden in de tuin, de buurt doet meestal wel iets en vrienden en vriendinnen of familie ook.
   
 13. Hier een mooie laten maken voor onze dochter. Twijfel alleen of ik deze voor de tweede (als het een meisje is) weer ga gebruiken. Was natuurlijk wel een behoorlijke aanschaf, maar het is misschien ook wel leuk om de tweede zijn eigen bord te geven. Het bord van de eerste hangt nu op haar kamer...
   
 14. het was in de eerste instantie niet de bedoeling,
  maar nadat mijn zoontje met 27 weken en 6 dagen is geboren, heb ik bij zijn thuiskomst een geboortebord buiten gehangen zodat ook de buurt begreep waar wij al tijd mee bezig waren geweest. er stond iets op van :
  welkom thuis lieve R, na 8 weken en 1 dag in het ziekenhuis ben je eindelijk weer thuis.

  we hebben toen pas de geboorte slingers opgehangen.
   
 15. Mn man heeft bij de eerste zoiets gemaakt en die wordt dus nu voor de 3de keer gebruikt... Vindt het bijzonder dat mn man dat toen heeft gemaakt en nu voor elk kindje gebruikt wordt.

  Is bij ons behoorlijk groot ding en echt alleen geschikt voor buiten... (baby van 1.20 en daaraan vast een paal om 'm in de grond te steken) Aan de hand van de baby doen we dan een tros balonnen in de juiste kleur
   
 16. Wij maken nu wel een andere voor nummer 2!! Maar het bord is zo gemaakt dat het makkelijk veranderd kan worden....het is gewoon vierkant dus papa gaat binnenkort weer aan de slag hahaha
   

Deel Deze Pagina