Zijn je borsten als je zwanger bent ook gevoelig na een borstverkleining?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door RoSa2009, 28 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Halloa,

  Bijna 13 jaar geleden heb ik een borstverkleining gehad (van H-cup naar C-cup)

  We zijn nu met de eerste IUI behandeling bezig en moet nog 2 dagen minimaal wachten tot ik kan testen.

  Ik ben wel extreem moe, chagerijnig, warm en koud wisselen elkaar in irritant tempo op, beneden is het behoorlijk vochtig en ook wit slijm.

  Nu is mijn vraag, verkleuren je tepels ook en heb je gevoelige borsten als je zwanger bent maar dus die verkleining gehad.
  Gevoel heb ik nooit meer gehad in mijn tepels al lijkt rechts nu af en toe best gevoelig te zijn!!

  Wie kan hier antwoord op geven?
   
 2. Ik kan geen antwoord geven op de vraag hoe het voelt hoe het is na een borstverkleining maar ik kan je wel verklappen dat bij mij de tepels pas ging verkleuren toen ik rond de 14 weken was en mijn borsten zijn tot op heden niet gevoelig (en nauwelijks gegroeid). Alleen heb ik wel last van pijnlijke tepels. Dat begon overigens ook pas na dat ik positief testte.
  Dus niet iedereen heeft last van pijnlijke/gevoelige borsten voor de NOD als ze zwanger zijn.
   
 3. Hoi,

  Ik heb inmiddels 15 jaar geleden een borstverkleining gehad. Wel altijd nog wat gevoel gehad in mijn tepels. Ik heb nu zeer gevoelige borsten, ze zijn naar mijn gevoel ook wat groter, maar (nog) geen verkleurde tepels. Daarnaast ben ik ook extreem moe, maar geen last van misselijkheid.

  In mijn beleving willen al die dingen die je voelt niets zeggen, ik voelde mijn (.)(.) ook zo als ik ongesteld werd en was dan ook moe en prikkelbaar. Maar hoop dat jij ook binnenkort positief mag testen. Succes!
   

Deel Deze Pagina