zwanger in de stopweek

Discussie in 'Alleen en zwanger' gestart door boo12, 21 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  halloo
  ik heb dringend hulp nodig
  ik ben denk ik zanger ant ben in mijn stopweek niet ongesteld
  ik heb maandag de laatste pil geslikt en het is al vrijdag en heb nog niks ik heb na een maand slikken onveilig sex gehad maar mijn ex is niet klaargekomen ik slik elke dag de pil netjes en ben niet ziek geworden ik heb die maand erna wel een maand doorgeslikt kan dit iets betekenen ik zit er echt erg mee ik ga zomenteen een afspraak maken denk ik voor een test maar er zal weinig kans zijn toch ?

  alvast bedankt voor jullie hulp
   
 2. mutsz1991

  mutsz1991 Actief lid

  31 mei 2012
  474
  0
  0
  gastouder
  Zoetermeer
  De meeste pillen hebben 2 maanden nodig om goed te werken en ook van voorvocht kan je zwanger raken. Ook word het afgeraden als je net begonnen bent met de pil dat je hem niet meteen de tweede maand een maand doorslikt. Ik zou inderdaad hoe dan ook even met je huisarts een afspraak maken en kijken of je misschien niet zwanger bent, en zo niet, wat je hier dan mee moet ;)
   
 3. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hartstikke bedankt a ik hoop echt van niet naja mijn huisarts zij na 1 maand dus hopen dat ik alsnog niet zwanger ben en de kans klein is heeft u het zelf ook meegemaakt? Zou het ook kunnen zijn dat je iets later zwanger word omdat je cyclus in de war is vriendelijk bedankt kus boo
   
 4. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Trouwens dinsdag moet ik mijn pil in nemen moet ik die dan in nemen of wachten tot dat ik bloed verlies een vriendin van mij heeft dit ook en is na 1 week pas ongesteld omdat zei ook soms doorslikt kan k dit ook hebben ?
   
 5. Secret Promise

  Secret Promise Actief lid

  19 jul 2012
  218
  0
  16
  MSc Klinische Psychologie
  Noord-Holland
  Ik zelf slik ook de pil.. Ondertussen 'al' 5 jaar braaf zonder doorslikken, dus ik heb zelf geen ervaring met doorslikken.. ;)
  Wél weet ik dat (helemáál als je net bent begonnen met slikken) dat je lichaam aardig in de war kan raken als je de pil door gaat slikken. Sommige mensen kunnen dan bijvoorbeeld tussendoor bloedingen hebben. Het lijkt mij daarom niet vreemd dat jouw lichaam ook in de war is, en dat je daarom (nog) niet ongesteld bent.
  Ik zelf weet bijna zeker dat je niet zwanger kan zijn, na een maand netjes de pil te hebben geslikt ben je gewoon veilig.
  Heb je verder nog vreemde symptomen?
   
 6. Secret Promise

  Secret Promise Actief lid

  19 jul 2012
  218
  0
  16
  MSc Klinische Psychologie
  Noord-Holland
  Ja zeker! Je moet gewoon dinsdag weer gaan beginnen. Als je dat niet doet, is je pil niet meer betrouwbaar!
   
 7. Boeffie2011

  Boeffie2011 Bekend lid

  4 aug 2011
  864
  0
  0
  Noord Brabant
  Ik zou eerst een test doen om zeker te zijn dat je niet zwanger bent voordat je verder gaat met de pil.

  succes!!
   
 8. Secret Promise

  Secret Promise Actief lid

  19 jul 2012
  218
  0
  16
  MSc Klinische Psychologie
  Noord-Holland
  In principe is de kans dat je door de pil heen zwanger wordt (bij netjes slikken) vrijwel nihil. Maar als je het echt zeker wilt weten moet je vandaag eventjes naar de Etos of Kruidvat gaan voor een testje (bij de Kruidvat heb je er 2 voor 5 euro), dan test je morgen ochtend eventjes.. Dan heb je meteen duidelijkheid. Mocht je zwanger zijn, dan uiteraard niet verder gaan met je pil ;) En mocht je niet zwanger zijn, en pas laat je bloeding hebben, dan moet je zoals ik hierboven al zei, gewoon dinsdag je pil innemen ondanks je bloeding.
   
 9. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hartstikke bedankt ja ik wil het anoniem dus ga zo even de ggd bellen voor een afspraak ben namelijk nog heel jong .. Ik weet ook zeker dat het een hele kleine kans is ja ik heb geen sympthonen niks heb online zwangerschaps testen gedaan maar niks aan de hand maar is wel een beetje raar dat ik niet ongesteld wordt naja ikzelf denk dat me lichaam erg in de war is omdat ik nu pas de 3e maand er op heb zitten na de 1e maand netjes heb ik 2 weken daarna onveilig sex gehad naja en niet klaargekomen dus zie eigelijk het probleem niet met de 2e strip ben ik door gaan slikken misschien dat het daar door komt echtt bedankt voor jullie steun
   
 10. Hopmarjanneke

  Hopmarjanneke VIP lid

  10 jul 2008
  12.527
  10
  38
  Vrouw
  Commerciele binnendienst bij een educatieve uitgev
  Dûtslân
  Ja maar ook een online zwangerschapstest kan jou niet vertellen of je echt niet zwanger bent. Daarvoor zul je toch echt een gewone test met wat urine moeten doen. Zoals hierboven al aangegeven, bij de kruidvat heb je pakketjes met 2 testen voor 5 euro, die zijn betrouwbaar en duidelijk.
  Ik verwacht ook dat die testen negatief zullen zijn, maar ik begrijp dat je in spanning zit.
  Mbt nieuwe pilstrip, in principe bij negatieve test as dinsdag gewoon weer beginnen met slikken. Dus niet gaan wachten op je ongesteldheid, want dat ben je niet meer beschermd.
   
 11. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Jaa aangezien ik niet thuis ben zal ik dit morgen even moeten doen echt bedankt voor jullie reacties ik stress nu ook niet meer dan kan het ook lateR komen ik maak me nu eigelijk niet meer zorgen de kans is heel klein ik zal het jullie snel laten wetenn !!!
   
 12. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Jaa zit zeker in spanning vanacht afwachten en morgen een test halen naja een vriendin van me werdt het een week later omdat haar cyclus hierdoor in de war is naja we zullen het zien hopen dat de testen negatief zullen zijn dan kan ik ook weer gelukkig door het leven
   
 13. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Mijn plas is nu ook niet meer geel of bruin maar gewoon wit is dit een teken ?
   
 14. tupp

  tupp VIP lid

  13 jun 2009
  16.068
  233
  63
  Vrouw
  lerares basisonderwijs
  De kleur van je plas zegt niks over zwanger zijn. Als je veel hebt gedronken, is het wat lichter van kleur. Als je plas vaak donker geel of zelfs bruinachtig is, dan drink je te weinig.

  Ik denk niet dat je zwanger bent. Je bent nog maa net begonnen met de pil. En bovendien ben je nog jong, zeg je. Hoe lang wordt je al ongeseld (ongeveer) Bij veel meisjes is het de eerste jaren wat onregelmatig. Door de pil krijg je hormonen binnen die je ongesteldheid straks heel netjes gaan regelen, zodat je steeds precies in de stopweek ongesteld wordt. Maar nu met je lijf nog wennen en kan het dus wel eens zo zijn dat je een keertje overslaat.

  Voor de zekerheid toch even een testje doen! Als je niet zwanger bent, moet je gewoon dinsdag weer beginnen. Als je later begint, is de pil die hele maand erna niet goed betrouwbaar!

  Welke pil slik je trouwens?

  Nog één opmerking: je zegt dat je onveilig seks hebt gehad. Ga alsjeblieft altijd condooms gebruiken. Op deze leeftijd heb je meestal niet heel lang één vast vriendje. Je weet niet wat die jongens allemaal al gedaan hebben. (ze zijn hier niet altijd eerlijk over!) Zorg dat je geen ziektes oploopt. Behalve aids, zijn er ook nare ziektes die er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat je later helemaal niet meer zwanger kunt worden. Doe dus alsjeblieft voorzichtig!
   
 15. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ahh echt supper lief hier schiet ik echt wat mee op heb nu wat minder stress en ik slik de pil nu net 3 maandjes dats niet zo lang inderdaad ik was het voordat ik aan de pil begon echt erg regelmatig de 1e x ging het hartstikke goed werd netjes ongesteld misschien nu omdat ik ook een maand heb doorgeslikt ik ga ook zeker een test doen en ja die jongen is ondertusse me ex xx
   
 16. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Nou je zal t haast niet geloven maar net begon ik met donker bruine afscheiding en een beetje bloed !
   
 17. boo12

  boo12 Lid

  21 sep 2012
  14
  0
  0
  NULL
  NULL
  Mensen ben nu offcIceel ongesteld maar vind het alsnog een beetje raar ga hier wel over informeren bij mijn huisarts
   
 18. Zonzon

  Zonzon Bekend lid

  5 aug 2012
  727
  0
  0
  Gelukkig maar.
  Succes en ik zou idd voortaan even een condoom gebruiken. Scheelt wel een hoop stress heh? ;)
  Groetjes!
   

Deel Deze Pagina