Zwanger maar van wie??

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Hilse, 25 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hey dames,

  Dit bericht gaat niet over mij. Ben gelukkig zwanger met m'n mannetje!:)
  Maar een goede vriendin van van me heeft een probleempje en wil zelf liever niet op zp.
  Ze heeft de laatste tijd wat liggen rotzooien met 2 jongens en nu blijkt ze zwanger. Precies hoe lang is nog niet bekend maar ongeveer 7wk.
  De vraag is, wat voor verschillende DNA testen bestaan er tegenwoordig? Hebben wel wat gelezen over een bloedtest maar weet iemand of dit ook al in het ziekenhuis oid gedaan wordt?
  Heb een site gezien waarbij het €1595,- kost...
  Omdat vruchtwaterpunctie en vlokkentest tòch risico met zich mee brengt zijn we benieuwd of iemand hier misschien meer informatie over heeft..

  Oordelen niet gevraagd;)

  Alvast bedankt voor het meedenken! :)
   
 2. Een collega van me heeft een keer een DNA test gekocht voor iets van 200 euro. Ze werkt helaas niet meer bij ons, maar misschien kan je dit vinden als je googled. Ik dacht dat ze het moest opsturen naar Tilburg.
   
 3. Oordelen niet hoor maar mag ik wel even erg hard lachen? Het lijkt wel een film joh! Geestig (maar ergens ook wel triest)

  Goed, als je een DNA vergelijk wilt maken dan zul je ook het DNA van de vaders nodig hebben en daar heb je instemming voor nodig (en waarschijnlijk dus ook wat uitleg moeten geven). Maar kijk hier eens (dit vind je met even Googlen...)

  https://www.consanguinitas.nl/?gclid=CNOupYOl0bICFVMbtAodm3QAmw
   
 4. Wat onaardig om zo een reactie te geven, denk dat het niet makkelijk is voor de persoon waar het om gaat! Snap niet wat er 'geestig' aan is?! Ik heb geen ervaring met DNA testen maar hoop dat jullie iets kunnen vinden!
   
 5. Er zijn soms mensen die zich totaal niet kunnen inleven in de situatie van een ander. Maar dat maakt niet uit, niet iedereen is hetzelfde.. En een heel normale, veel-voorkomende situatie is het natuurlijk ook niet.

  Heel veel succes met de test en toch gefeliciteerd met een nieuw wonder.
   
 6. Nee vind het ook totaal niet geestig!
  Heb nog duidelijk vermeld dat ik niet zit te wachten op zulke reacties?
  Zit al lang genoeg op het forum en weet dat dat veel gebeurd, daarom.

  Bedankt voor serieuze reacties meiden!!:)
   
 7. "even googlen" ja zo ver was ik ook!
  Vraag ook om "ervaringen?" e.d.
  Niet om een lacherige mening
   
 8. @Mamavank, nee het is niet alledaags idd! Maar het is wel welkom! En denk dat het nog vaker voorkomt dan je denkt.. Heb wel eens vaker hier wat erover gelezen!
  Thanks voor de felicitaties!
   
 9. Maar moet je het DNA van de baby dan niet hebben en dat kan niet zonder punctie toch ?
  Wil ze wachten tot de beeb er is ?
   
 10. SDenise, ja via punctie of vlokken kan het sowieso wel.. Maar hadden ook wat gelezen over een of ander bloed test waarbij het de gehele zwangerschap zou kunnen testen zeg maar via bloed vd moeder + evt vader.. Maar schijnt nogal duur te zijn!
  Liefst wil ze zo gauw mogelijk weten maar kans op mk is wel wat eng dan.. Om zo'n reden..
   
 11. Ja daarom vraag ik me af of het wel mogelijk is (zonder die dure test ) om het te laten testen .....
   
 12. Miss dat ze moet wachten, kan je de huisarts niet bellen.. Die heeft geheimhouding ....en die weet wel of zulke testen nu bestaan zonder kans op miskraam...
   
 13. Ja wij ook haha :p
  Maar kan me ook vaag herinneren dat ik er ergens wat over gehoord heb.. Anders moet ze maar naar de ha ofzo maar beetje inlezen is nooit weg!
   
 14. Nee precies :) maar zoals ik het nu lees zijn die DNA testen via internet alleen te doen als de beeb er is...
  Of die dure test ....en de HA bellen, die weet Miss nog wat ? :) ik hoop iig dat ze erachter komt :) en ze dan kan genieten !
   
 15. Ja via internet lijkt me eigenlijk heel vaag! Zal wel goed zijn, maar heb altijd m'n twijfels bij zoiets..
  Ja idd! Zo'n test als je dat in het ziekenhuis zou doen, wordt dat vergoed eigenlijk? Om die reden dan
   
 16. Hoe is haar relatie met de beide mannen nu? Ik denk ook dat dat meespeelt of je wel of geen testen wilt gaan doen in de zwangerschap. Volgens mij heb je toch ook echt het dna nodig van de beide mannen...
   
 17. Volgens mij niet :( maar dat zou ze bij haar verzekering moeten navragen..
  Ik heb iig nog nooit gehoord dat zon test vergoed werd....
   
 18. #18 SDenise, 25 sep 2012
  Laatst bewerkt: 25 sep 2012
  Het lijkt me dat ze sowieso een test moet doen, nu of als de beeb er is... ..
   
 19. Ja heb je DNA nodig van beide? Kunnen ze niet van een man en dan kijken of dat een match is of niet? Zo dacht ik haha

  Weet niet precies hoe die relaties nu zijn, wat ze voor wie voelt en andersom.. Denk dat ze best met beide over kan praten eerst en dat goed uitzoeken.. Maar toch zit die test dr wel in de maag want met de onzekerheid van wie het nou is kom je ook niet ver.. Pff lastig pakket!
   
 20. Sdenise, nee leek me ook niet idd dat verzekerd wordt! Maar weet niet wat haar polis is natuurlijk.. Maar zal wel eigen risico oid zijn..
   

Deel Deze Pagina