Zwangerschap en katten

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Hee, 20 mrt 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hi ierdeen,

  Wij hebben dus twee super lieve katjes. Mijn vriend maakt de kattebak schoon, maar waar moet ik nog meer opletten en wat zijn jullie ervaringen?

  Liefs,

  Helene
   
 2. Bij katten mag je niet in contact komen met hun ontlasting en dan met name van jonge katten, dus niet de kattenbak verschonen, je kan ze wel gewoon blijven knuffelen/aanhalen.
   
 3. Ik doe de kattenbak zelf ook niet..
  Heb ook 2 super lieve katten, en vooral nu ik zwanger ben zijn ze knuffeliger dan ooit, et liefst willen ze samen op me buik slapen & ze lopen me de hele dag achterna..

  Indd uitkijken met uitwerpselen van de katten, de bacteriƫ die ze bij zich kunnen dragen is niet goed voor de baby, maar bij katten die buiten komen is het risico van dit bacteriƫ hoger dan bij huiskatten, die van mij komen niet buiten, maar togg laat ik voor de ckerheid de kattenbak door iemand anders doen..
   
 4. Ik vind de kattenbak verschonen echt een rottaak, die vriendlief nu met alle liefde doet
   
 5. Ik heb thuis 3 katten lopen. M'n man doet de kattenbakken ook. Waar je denk ik nog wel op moet letten is het ontvlooien met een pipetje. Eerder deed ik dat zelf altijd maar dat heb ik nu voor de zekerheid maar aan m'n man overgelaten, ook het aaien erna, moet je maar ff ontwijken. (hoe lastig het soms ook is haha).
   
 6. handschoenen aan bij kattenbak verschonen werkt ook perfect hoor. net als het ontvlooien ed.

  verder niks aan de hand. de kots van haarballen die ik hier af en toe vind ruim ik ook netjes met handschoen aan oip dan wil het best hoor
   
 7. Hier een kattenliefhebber,

  heb er namelijk 3, de kattenbak doet man lief, nooit gedaan dus nu helemaal niet!

  Maar waar ook op gelet moet worden is als je gekrab wordt door je kat, gelijk uitspoelen met koud water, onder de nagels kunnen namelijk ook de bacterien zitten omdat ze natuurlijk graven in de kattenbak en als ze buiten komen ook de grond buiten.

  Ook in de tuin met tuinieren is het wijsheid om handschoenen te dragen ivm met eventueel ontlasting en urine van katten.

  groetjes mau
   
 8. Je kunt de kattenbak goed zelf doen, als je maar je handen goed wast erna, of handschoenen aan doen
   

Deel Deze Pagina