Camping Frankrijk met 'zwemparadijs' glijbanen

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door silki, 23 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. silki

    silki Actief lid

    25 aug 2015
    288
    0
    0
    NULL
    NULL
    Na vorig jaar niet op vakantie te zijn geweest, kunnen we dit jaar eindelijk met de caravan weg :).

    Nu heb ik zelf al wat gezocht op internet, maar nog niet kunnen vinden. Vandaar mijn oproep.

    Ik zoek een leuke camping in Frankrijk het liefst met een zwembad met glijbanen. Dit ivm de oudere kinderen ( 10 en 12) . Het liefst geen disco.
    We hebben een ruimer budget doordat we vorig jaar niet zijn geweest, dus dat maakt niet uit voor het advies.

    Wie weet zelf een leuke camping of een site?

    Alvast bedankt!
     
  2. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.390
    4.245
    113
    Vrouw
    Camping Le Pommier. Zwembaden, glijbanen, geweldig entertainment programma.
    Je moet er van houden... mij zien ze er noooooooooit meer terug, wat een massale bedoeling daar, vreselijk. En de toiletten waren zoooo vies, dat ik mijn dochter zelfs verboden heb om daar te gaan plassen.

    Maar het zwembad is wel echt geweldig en de omgeving is ook top!
     
  3. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw

    deze camping hebben wij over getwijfeld dit jaar deze camping wou ik hier ook neer zetten alleen ik heb hier dus geen ervaring mee, maar jeetje dat waterpark lijkt me leuk voor de kinderen haha
     
  4. Aagj

    Aagj Actief lid

    1 mei 2015
    327
    108
    43
    Camping le Pommier... Als ik die naam alleen al lees krijg ik de kriebels. Nare ervaring gehad daar jaren terug met de eigenaren. Toen was de camping nog wat kleinschaliger. Ik zou hem nooit aanraden, maar goed. Wij hebben er dan ook geen fijne ervaring mee.
     
  5. silki

    silki Actief lid

    25 aug 2015
    288
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik ga in ieder geval eens kijken, wie weet. In ieder geval bedankt voor het meedenken.
    Maar ik zal ook eens gaan kijken met de opdracht waterpark. Ik had nu alleen glijbanen ;)

    En hopelijk komen er nog wat reacties bij met ervaring
     
  6. silki

    silki Actief lid

    25 aug 2015
    288
    0
    0
    NULL
    NULL
    Maar Hippo heb je inmiddels al wel een camping waar je heen gaat?
     
  7. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    33.742
    6.923
    113
    Vrouw
    Brabant
    Hier wel goede ervaringen met le Pommier :). Zijn er in 2008 (toen was onze oudste 8 maanden), 2009 (toen is onze jongste daar verwerkt :D) en in 2013 geweest, was beide keren prima, ook het sanitair. Wel massaal, maar daar doen wij nooit aan mee, vertoeven gewoon op ons eigen stukje en af en toe naar de animatie. En lekker naar het zwembad (was voor mijn man vooral leuk, kinderen nog te klein en ik vind het niets ;)), riviertje onderaan (waar wij ook stonden). De omgeving hebben wij niet zoveel mee gedaan, ja af en toe een supermarkt en wat andere winkels. Dus geen idee wat er te doen is verder in de omgeving ;)
     
  8. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw

    Ja Wij gaan nu via rent a tent ( aanbieding via Groupon ) naar Californië plage, hierbij mag je gebruik maken van tegenover gelegen Waterpark van die camping

    Het scheelde ons veel geld , laatste aankomst dag voor die aanbieding was 8 juli dus betaalde we met die aanbieding 109 euro voor een week, week bij boeken was 875 euro dus bijna 1000 euro voor twee weken, en toen belde de baas van mijn man dan anderen hun vakantie al geboekt hadden en mijn man dus vanaf 8 juli geen vrij kon krijgen maar wel 1 juli vrij zou krijgen hier viel geen mouw meer aan te passen, en gezien Wij heftige jaren achter de rug hebben omtrent de gezondheid van onze jongste mochten wij van de directeur 1 malig een weekje eerder weg dus nu een week eerder geboekt van 1 juli tot 15 juli waardoor we nogmaals gebruik konden maken van de Groupon code en dus voor 295 euro klaar zijn ( oke er komt nog benzine en tol bij ;) )

    Dat is dan wel een beetje een voordeel maar we balen toch wel een beetje, we zouden graag echt in het hoogseizoen zijn gegaan gewoon omdat de kans op meer Nederlandse kinderen dan groter is, gelukkig wel toezegging gekregen dat mijn man volgend jaar eerste keus heeft dus volgend jaar hebben we sowieso vakantie in de zomervakantie
     
  9. silki

    silki Actief lid

    25 aug 2015
    288
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dat is vervelend zeg. Maar gelukkig dan nog wel redelijk goed afgelopen.En fijn dat de directeur zo coulant was.
    Ik zal ook eens naar die camping kijken :)
     
  10. liefdotje

    liefdotje Niet meer actief

    een camping van capfun wij hebben er al verschillende gehad en bevallen erg goed!
     
  11. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Wij zijn hier vorig jaar geweest via Happy tent (happy lodge) voor 250 euro op 2 juli. Het is echt een leuke en mooie camping (alleen sanitair bij de zee is niet zo mooi). Ik wilde even aangeven dat er dan ook echt meer dan genoeg nederlandse en belgische kindjes zijn. Vooral belgische die hebben dan al vakantie ;)
     
  12. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw

    ook geen geld ;) dat is leuk op vakantie gaan :) zijn er dan ook kindjes in de leeftijd 5-9 jaar ?

    en als ik google op plattegrond zoek dan zie ik wel een plattegrondje maar nergens staat aangegeven waar de ingerichte tenten staan... weet jij waar ze staan ? of staan ze overal een beetje dat het per organisatie verschilt.

    ik heb rent a tent al een paar een keer een mail gedaan maar krijg er weinig respons van qua schaduw, ze zeggen alleen half schaduw half zon maar ze zeggen niet of dit continu is, of de halve dag schaduw en de halve dag zon (bij de tent) of dat er bomen staan die voor schaduw zorgen ofzo...

    ik mag namelijk zelf niet in de zon komen dus we hebben het liefste een schaduw rijk plekje :p

    we kijken al wel echt helemaal uit naar deze vakantie, wij zijn zelf niet zo heel moeilijk en hebben vaak niet al te hoge verwachtingen het is vaak toch wat je er zelf van maakt, maar dat waterpark aan de overkant... ik denk echt dat de kinderen daar veel plezier gaan hebben, ben dus heel benieuwd :D:D
     
  13. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Ja genoeg zelfs. Tenminste vorig jaar wel.
    Qua ligging dacht ik dat rent a tent meer in het midden ligt. Maar er staan overal bomen. Je hebt wel wat zon maar meer schaduw ;) Wat daar zo fijn is, is dat je aan de zee ligt waardoor het niet zo benauwd aanvoelt.

    Het aquapark is heel leuk voor de kids. Denk dat ze het mega grote kermis wat daar ligt ook erg leuk gaan vinden :p

    Ohh en echt een aanrader om te gaan doen is een dagje naar Carcassonne. Dit is echt leuk voor alle leeftijden!
     
  14. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw

    Ah oke dankje ! De warmte is opZich geen heel groot probleem ( daarvoor willen we naar het zuiden haha ) alleen de uv Mag niet te lang rechtstreeks op mijn huid komen en dan is de schaduw opzoeken wel een must, die grote kermis waar je het over hebt, is dat entree betalen of is dat net als hier per attractie per persoon betalen ? Kon er op internet niets over vinden maar die kermis leek me echt wat voor mijn oudste twee,

    Ik las ook iets over aqualand ofzoiets, scheen een leuk water park te wezen met grote glijbanen,
    Carcassonne ga ik me over inlezen ! Als je meer tips hebt graag :d wil graag al helemaal weg dromen bij deze vakantie haha

    De zee trouwens ... Is dat er in lopen en plons weg ben je of kun je wel een aardig stukje de zee in met kleintjes ? Oh en zwembroeken..: heb nu drie keer gemaild naar rent a tent over de zwembroek ... Mogen ze een short dragen of moet het een strakke zijn ... stuurt mevrouw terug " beste mevrouw het is verplicht om een zwembroek te dragen... Stuur ik terug dat snap ik, mijn man was ook niet van plan daar in zijn blote kont te lopen maar moet dit een strakke zijn of mag dit de typische Nederlands losse wijd hangende shorts zijn... Waarop een ander weer stuurt dat het dragen van badkleding verplicht is ....

    Ik denk dat dat betekend dat het niet uitmaakt zolang je maar badkleding draagt ??
     
  15. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Je betaald per persoon per attractie op de kermis. Er zijn daar 2x per week familiedagen waardoor de attracties goedkoper zijn. Wordt daar ook aangegeven met borden ed. Er is daar tegenover ook een kartbaan en een groot spookhuis.

    Het grote aquapark zijn wij niet geweest wat ik wel graag wilde maar was zwanger toen niet echt te doen.
    Carcassonne zullen de kinderen ook echt super vinden. Daar willen wij nog een keer heen om meer te bezichtigen.
    Verder zijn wij gewoon wat gaan rijden en naar het centrum geweest bij de camping oh en het stadje Beziers is ook erg leuk! Daar hebben ze de straatjes allemaal versiers met gekleurde paraplu's.
    Als je goedkoop boodschappen wilt doen rijd je terug langs de kermis naar rechts omhoog dan moet je de brug links weer op en altijd rechtdoor rijden (na de brug komt een rotonde die ook rechtdoor) naar zo'n dorpje. En daar in de straat links ligt een supermarkt waar de boodschappen niet duur zijn. Wij vonden de lidl niet maar die moet daar ook ergens zijn haha.

    De zee is daar echt ideaal! 2 prive zandstrandjes en je kunt er heel ver door lopen in de zee! Enige nadeel van deze camping was dat mijn vriend en de kids strakke zwembroeken aan moesten (ook het aquapark aan de overkant) Rare reactie van rent a tent. Logisch dat je een zwembroek aan moet haha.
    Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust :)
     
  16. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Dit was in Beziers :)
     
  17. Hippo89

    Hippo89 VIP lid

    11 dec 2012
    7.351
    319
    83
    Vrouw

    Alsof het uit een film komt, mooi hoor !! Je klinkt erg positief :d zit met een brede lach te lezen begin er steeds meer zin in te krijgen

    Ik zal mijn zeggen dat hij een strakke broek aan moet met zwemmen 😂 In 2011 hadden we ook een camping waar bij het verplicht was ...
    Mij man in zo'n strak ding .... Loopt het zwembad in .... Alle mannen in hun shorts 😂 Maar dat zal nu dus niet zo wezen, maar we nemen ze maar gewoon beide mee ;)
     
  18. Tulp21

    Tulp21 Niet meer actief

    Ik moet eerlijk bekennen dat wij er niet veel van verwachtte (vanwege de prijs) maar echt was meer dan wij verwacht hadden :)
    Bij de receptie ligt een klapper met allemaal bezienswaardigheden. Er zijn zoveel leuke dingen te doen. Helaas waren wij te kort daar maar wij gaan er zeker nog eens terug.
    Hihi die zwembroeken ja helaas verplicht maar op het strand dan weer niet :D
     
  19. maansneeuw

    maansneeuw VIP lid

    14 nov 2011
    9.867
    992
    113
    Verslaafd aan namen zoeken
    Nederland
    #20 maansneeuw, 24 jan 2017
    Laatst bewerkt: 24 jan 2017
    Les Alicourts Resort! :) Of andersf Le Château des Marais.
    Allebei ook erg goed beoordeeld overal. Wel vrij grote campings (Alicourts heeft 550 kampeerplaatsen en Des Marais 285), maar ook erg uitgebreide zwemparadijzen. Allebei ook zonder discotheek.

    Geen zwemparadijs maar wel glijbanen, en volgens mij ook heel mooi, is bijvoorbeeld Castel Camping Parc de Fierbois (390 kampeerplaatsen). Ook zonder disco.
     

Deel Deze Pagina