Disneyland resort Parijs (deel 2)

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door tinkerbel, 30 jul 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Zag dat onze eerste topic gesloten was, we hebben hem denk ik te lang niet gebruikt.;)

    Nog maar 3 weken en dan mag ik weer!!!!!!!! We hebben gisteren even gereseveerd voor onze restaurants. We gaan 1 avond bij Rainforest eten die was zo goed bevallen vorig jaar. Helaas kan je die niet reseveren.
    En dit jaar komt er voor mij echt een wens uit...ik mag eindelijk bij Blue Lagoon eten:D:D ik ben zo blij dat ik manlief heb kunnen overhalen.
    En we gaan ook nog een avond bij King Ludwigs eten, ben er zelf al eens geweest maar leek me voor de kids wel heel leuk met oog op de inrichting. Vindt het daar wel altijd heel erg druk en gaotisch.

    Heb al wat tripreports gelezen en het is echt al mega druk. Hoop dat we alle ontbijt kaartjes voor 7 uur kunnen scoren in Cheyenne. Zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de extra magic uren.

    Staan er nog meer tripjes op de planning van iemand van jullie?
    Oja, heeft er iemand nog een goeie plek om Dreams te bekijken?
     
  2. Young Flower

    Young Flower Fanatiek lid

    25 jul 2006
    3.299
    477
    83
    near rotterdam
    heerlijk eten bij Rainforest! geniet ervan. Blue lagoon heb ik nooit gedaan helaas wil wel graag, maar is nu te prijzig voor ons

    Hier staat er geen tripje gepland helaas. ga in september een week naar spanje met een vriendin dus budget is op. maar mijn mams kennende denk ik dat we over een a twee jaar weer gaan ;)
     
  3. justjes

    justjes Bekend lid

    3 okt 2011
    613
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja hier een kort tripje, 19 augustus en 28 augustus, op de heen en terug reis van onze vakantie.
    We hebben een reservering gemaakt voor cafe mickey voor de verjaardag van onze dochter.
     
  4. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.690
    3.472
    113
    Blue Lagoon is leuk! Je zit in een heerlijk tropisch, beetje donker sfeertje. Erg grappig ook dat de bootjes met mensen langs varen en je de hele tijd 'bon appetit' krijgt toegeroepen en zo. Heerlijke kreeft! Veel plezier. Rainforest Cafe is ook 1 van mijn favorieten. Oh, ik ben al zo lang niet meer geweest, heb echt een beetje heimwee! Volgend jaar wil ik voor het eerst met de kleine gaan.
     
  5. Edge

    Edge Fanatiek lid

    30 mrt 2009
    4.833
    478
    83
    Vrouw
    Haarlemmermeer
    Vroeg gaan eten bij Rainforest, is ons vorig jaar uitermate goed bevallen. Heerlijk rustig, dochter niet teveel afgeleid bij het eten, snelle bediening en snel eten :D. Spannend, veel plezier vast!!
     
  6. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    We willen bij Rainforest gaan eten 17 uur, zodat we inderdaad lekker de drukte voor zijn.
    Bij Blue Lagoon hebben we ook gekozen voor 17 uur.
    Alleen was jammer bij King Ludwigs was de tijd om 17 uur gewoon al vol! Dus daar kunnen we pas om 18 uur terecht helaas.
     
  7. M28

    M28 Fanatiek lid

    20 apr 2009
    1.044
    0
    0
    heerlijk. ik ga eind september, alleen 1 dagje
     
  8. Elvira

    Elvira VIP lid

    6 okt 2005
    7.494
    0
    36
    Blue Lagoon is heerlijk! Zeker de visspecialiteiten. Het is gewoon de hele sfeer. Bij Rainforest heb ik ook nog nooit verkeerd gegeten.

    Heel veel plezier weer. Wij gaan het nieuwe jaar pas weer.
     
  9. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.495
    3.161
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    wij eten eigenlijk altijd in de hotels... (= gemakkelijker met de kinderen, het buffet) .

    Maar wij gaan eind november of begin december weer. Een herkansing van vorig jaar, toen we met m'n ouders zouden gaan en m'n ouders niet mee konden. Dit is voor ons de laatste keer buiten het seizoen ;) . Dochter is nu 4...

    Waarschijnlijk gaan we voor hotel new york dit keer... Nu twijfelen we alleen nog of we op het laatste moment boeken, of nu al. De acties nu zijn ook goed- maar last minute (telefonisch) waarschijnlijk nét nog scherper... ;) . Maarja, die onzekerheid vind ik wel moeilijk... Wat als er geen plek meer is? Anderzijds, volgens mij is er áltijd plek in die periode (of eind november op maandag of 10 december) .
     
  10. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    jee dat duurt niet meer zo lang tinkerbel super.

    en idd bleu lagoon is super heb dr ook al een paar keer gegeten. de sfeer is echt super. eten is er idd duur en nog moet je geen culinaire hoogstandjes verwachten al ziet het er wle mooier uit dan in andere restaurants dr is net wat meer gedaan aan de opmaak. onze kids vonden het toe nook super ze kregen zelfs ketchuo in een glazen potje hihi ze waren helemaal verbaasd...

    ik wil ook zo graag weer hahaha maar jah zitten aan de schoolvakanties vast,

    athina, ze hebben eind van het jaar toch ook nog altijd de 50% aanbieding?! mochti k heen willen druk ik die mijn man onder zijn neus hahaha
     
  11. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Kun je als je in Blue Lagoon eet vanaf elke plek de bootjes zien varen? Lijkt me zo leuk voor de kinderen, kan je dat anders vragen of ze je daar bij in de buurt zetten?
     
  12. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Oja, Suus: de 50% korting is al geweest. Was vorige maand. Ze gaan wel vanaf 1 januari 2013 stunten met kinderen tot 11 jaar gratis las ik.
     
  13. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    is die 50% niet vaker dan? heb hem nogal eens voorbij zien komen. maar die van kids tot 11 jaar staatm e ook wel aan haha wie weet een voorjaarsvakantie tripje whahaha.....

    je kunt ze haast vanuit elke hoek zien. maar onze ervaring is dat het er nooit zo druk is. en dan kun je het alsnog vragen. wij zijn altijd gewoon ff heengelopen en het was nooit vol. rainforest daarentegen hebben we nog noooit gegeten ivm drukte. regelmatig geprobeerd hahah maar nu ben ik ook niet iemand die van te voren reserveerd ik kijk gewoon waar we zin in hebben is dat er niet nou dan op naar de volgende.....
     
  14. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    bleul agoon is ook niet erg groot. niet mega veel tafels zeg maar. het is echt niet meer dan dat je vantui het bootje kunt zien. miss een paar achter een paal verstopt oid maar meer oo niet. de meesten zitten dus ook echt aan het water. dat is ook echt de sfeer waarmee ze de mensen trekken.
     
  15. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Dat zou wel heel leuk zijn! Ik heb al lekker om 17 uur dus dan is het inderdaad nog hopelijk rustig.
     
  16. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    waarschijnlijk wel want helemaal in de zomermaanden dan eten de meeste buitenlanders jah veel later.... nederlanders zijn 1 van de weinige mensen die al rond 1700 uur eten heb ik altiijd het idee.
    vond het zelf daar dan ook we lfijn kun je erno nog fijn wat doen. en dan gaat de rest pas eten dus stuk rustiger haha. al zijn dr ook veel vind ik die pas rond 20 uur eten gaan....
     
  17. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Jippie!!!! Krijg net met de post de reispapieren thuis. Dat maakt het altijd nog net even wat echter. ha ha. We gaan dit jaar weer met Oad. Kinderen krijgen een gratis handtekeningen boekje bij de oad balie! Dat is wel heel erg leuk, anders had ik die moeten kopen. Die kleine meid gaat wel willen denk ik. Die grote is nog steeds beetje bang denk ik.
    Ze hebben trouwens geen idee dat we gaan, we gaan ze gewoon midden in de nacht meenemen en ze pas onderweg vertellen waar we heen gaan. Is wel heel moeilijk om het geheim te houden.
     
  18. Elvira

    Elvira VIP lid

    6 okt 2005
    7.494
    0
    36
    Leuk om je kids zo te verrassen. Ik werk in het Toerisme en wij krijgen voor eigen gebruik altijd andere acties. De laatste keer was in maart en toen zaten we voor € 100,-- per persoon 2 nachten in hotel New York, inclusief entree voor 2 dagen. We zijn toen met de trein geweest en Thalys had toen een actie voor € 25,- retour vanaf Rotterdam.

    Ach misschien hebben ze volgend jaar weer een leuke reisagenten actie.
     
  19. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Deze Tinkerbel is echt even heeeeeeeeeeeeel erg jaloers:D:D:D
    Wat gaaf zeg!

    Werk je voor een reisburo?
     
  20. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    nou idd zeg jaloers jaloers!!!!!!

    tinkerbel. leuk man zon verrassing. dat je dat vol kunt hoduen zeg ik zou dat niet kunnen haha maar jah komt ook omdat ik samen met de kleine meid fan ben en dus manlief moet overhalen hahaha
     

Deel Deze Pagina