Ga terug   Zwangerschapspagina > Kinderwens > Zwanger worden

Zwanger worden Je probeert zwanger te worden! Tips en vragen over zwanger worden plaats je hier.

Bekijk resultaten poll: Heb je wat gemerkt van de efamol pmp?
ja, ik heb een regelmatigere cyclus 2 28,57%
ja, ik heb minder stemmingswisselingen 2 28,57%
ja, ik heb een regelmatigere cyclus en minder stemmingswisselingen 2 28,57%
nee, geen verschil. 1 14,29%
Aantal stemmers: 7. Je mag niet stemmen in deze poll

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #11  
Oud 5 maart 2011, 13:14
Elite member
 
Geregistreerd: 14 januari 2008
Berichten: 3.219
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

ja, is absurd lang maar ik denk dat het over is met de 'spontane menstruaties'. deze kwamen na de bevalling wel een aantal keer, daarvoor was ik bijna nooit 'uit mezelf' ongi....
__________________
  #12  
Oud 5 maart 2011, 13:34
Smallville's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 1 juli 2006
Berichten: 10.363
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

ik zou denken, probeer dan de Teunisbloem/Etos zwanger worden, kijken wat dat voor je lichaam doet.

temp je ook?
  #13  
Oud 5 maart 2011, 17:19
Moefoe's avatar
Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2010
Woonplaats: Overijssel
Berichten: 197
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Hoi Meiden,

Ik had in eerste instantie ook de PMP van Efamol, maar ik ben eigenlijk al vrij snel over gegaan naar Teunisbloem olie van "De Tuinen" 1000mg.
Zijn wel grote capsules. Maar het valt wel mee om ze naar binnen te werken. Volgens mij zitten er even veel werkzame stof in, alleen kost het voor een pot van 120 capsules maar 8 euro! En die andere iets van 17 euro! en daar zitten maar 60 capsules in.

Verder waar ik pas echt het idee heb dat het helpt is Monnikspeper van Vitoraal. Ik slik daar 2 `s ochtens en 1 `s middags en dan weer 2 bij het avond eten. Mijn een na laatste cyclus duurde 135 dagen en mijn laatste cyclus 48 dagen! Ik heb in ieder geval het idee dat het werkt!

Misschien kunnen jullie er wat mee!
Groetjes Moefoe
__________________
Na 4 jaar proberen, medische molen en 2 miskramen. Nu moeder geworden van gezonde zoon! Dolblij en gelukkig!!!!

  #14  
Oud 5 maart 2011, 18:19
Puck1's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 februari 2009
Berichten: 837
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Ik ben heel erg blij dat ik met dit middel ben begonnen. Ik had steeds zeer onregelmatige cycli en ben dus met Efamol begonnen. Sinds het gebruik is mijn eisprong vervroegd naar dag 16 ipv dag 24 met als resultaat zie mijn handschrift. Als na deze zwangerschap mijn cyclus weer zo raar doet weet ik het wel. Stemmingswisselingen had ik overigens niet alleen een zeer onregelmatige cyclus. Ik zou zeggen probeer het eens. Oh ja dat wou ik nog even zeggen, ik heb ook PCOS en bij mij heeft het dus wel geholpen.
__________________

Puck 1
(09-01-2010), Puck 2 (26-10-2011), Puck 3 (06-09-2013)


  #15  
Oud 5 maart 2011, 18:45
Elite member
 
Geregistreerd: 14 januari 2008
Berichten: 3.219
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Oorspronkelijk geplaatst door Smallville Bekijk bericht
ik zou denken, probeer dan de Teunisbloem/Etos zwanger worden, kijken wat dat voor je lichaam doet.

temp je ook?

Hoi, nee ik temp niet. Nooit gedaan, doe wel sinds paar dagen ovulatietestjes (slaat eigenlijk nergens op want misschien duurt mijn cyclus wel 300 dagen...)
maar waarom dan de etos zwanger willen worden? ipv de efamol?
__________________
  #16  
Oud 5 maart 2011, 18:48
Elite member
 
Geregistreerd: 14 januari 2008
Berichten: 3.219
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Oorspronkelijk geplaatst door Moefoe Bekijk bericht
Hoi Meiden,

Ik had in eerste instantie ook de PMP van Efamol, maar ik ben eigenlijk al vrij snel over gegaan naar Teunisbloem olie van "De Tuinen" 1000mg.
Zijn wel grote capsules. Maar het valt wel mee om ze naar binnen te werken. Volgens mij zitten er even veel werkzame stof in, alleen kost het voor een pot van 120 capsules maar 8 euro! En die andere iets van 17 euro! en daar zitten maar 60 capsules in.

Verder waar ik pas echt het idee heb dat het helpt is Monnikspeper van Vitoraal. Ik slik daar 2 `s ochtens en 1 `s middags en dan weer 2 bij het avond eten. Mijn een na laatste cyclus duurde 135 dagen en mijn laatste cyclus 48 dagen! Ik heb in ieder geval het idee dat het werkt!

Misschien kunnen jullie er wat mee!
Groetjes Moefoe
dank je voor je berichtje! heb je ook verschil gemerkt toen je de efamol nam, en later de teunisbloem van de tuinen?

en die monnikspeper, gebruik je die op eigen initiatief of onder begeleiding?

is in ieder geval goed om te weten, thanks voor je tip!

ik denk dat ik het wel even een kans moet geven met de efamol, gebruik het nu geloof ik net een dag of 5.

Groetjes!
__________________
  #17  
Oud 5 maart 2011, 21:53
Moefoe's avatar
Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2010
Woonplaats: Overijssel
Berichten: 197
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Sorry, daarvoor heb ik echt te kort erfonol gebruikt. Dus dat kan ik niet goed zeggen. Ik ben misschien te snel over gegaan naar die van de tuinen, maar goed de ene Teunisbloem of de andere maakt niet zoveel uit lijkt mij.
Ik ben pas echt wat gaan merken toen ik dus dat Monninkspeper ging gebruiken. dat kun je ook zonder recept verkrijgen en is ook te koop bij De Tuinen. Van het merk Vitotaal en dan de "regelmatige menstruatie". En dat is homeopathisch.
Nou, heel veel succes!
Groetjes Moefoe
__________________
Na 4 jaar proberen, medische molen en 2 miskramen. Nu moeder geworden van gezonde zoon! Dolblij en gelukkig!!!!

  #18  
Oud 6 maart 2011, 16:14
Pioen's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Berichten: 1.907
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Ik zweer erbij! Veel minder pijnlijke borsten! En een veel betere stemming
__________________


N.ina 30-06-2009
G.uus 13-10-2012
  #19  
Oud 6 maart 2011, 17:21
Elite member
 
Geregistreerd: 14 januari 2008
Berichten: 3.219
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

@ Pioen, merk je ook wat van je cyclus? En hoe snel merkte je verschil?

ik gebruik het nu een paar dagen, maar heb net buikgriep dus kan nog niet zoveel zeggen over betere stemming...
__________________
  #20  
Oud 7 maart 2011, 06:29
Pioen's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Berichten: 1.907
Standaard Re: Efamol pmp wie heeft ervaring?

Ik heb een nette cyclus. altijd al wel gehad. Maar wel altijd na mij ei bloedverlies, tot aan de menstruatie. Dat is nu ook een stuk minder.
En veel minder pijnlijke borsten. Ik ben er begin vorige maand mee begonnen en het werkt bij mij dus echt. Tweede helft van de cyclus was ik altijd snel geirriteerd, gauw boos.
Nu eigenlijk niet, voel me kiplekker
__________________


N.ina 30-06-2009
G.uus 13-10-2012
Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl