Bloedtest

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Thauma, 15 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Thauma

    Thauma Fanatiek lid

    14 sep 2011
    2.127
    1
    36
    NULL
    NULL
    #1 Thauma, 15 sep 2011
    Laatst bewerkt: 15 sep 2011
    Nou, ik heb het voor elkaar... ik zit nu op de 49e dag en ik mag zo een briefje bij de huisarts gaan ophalen voor een bloedtest. Denk dat ik dat eind van de middag maar doe.

    Hoe lang duurt het dan voor de uitslag bekend is? Iemand enig idee?
    En weten ze dan ook hoe lang je zwanger bent of hoe ver je in je cyclus zit? Want ik heb nou natuurlijk echt geen flauw idee meer... :(
     
  2. betties

    betties Fanatiek lid

    24 feb 2011
    1.954
    168
    63
    Hi, fijn dat je nu een bloedtest kan doen. Ik heb bij mijn miskraam vorig jaar in het ziekenhuis toen ook bloed af laten nemen en had een belafspraak voor smiddags. Ik kreeg dezelfde dag toen al een telefoontje van de gyn met de uitslag. Bij mij was het toen zo dat ze het HCG gehalte wilden nakijken, om zeker te weten dat de zwangerschap een aflopende zaak was. Ze kunnen volgens mij door de hoogte van het niveau wel goed bepalen hoe ver je bent.
    Bij mij was het in het ziekenhuis nadat ik bij een specialist was geweest, maar het kan dus heel snel. Ik denk dat je huisarts dan misschien morgen al wel een uitslag kan hebben hoor, dus ik zou met de huisarts een (bel)afspraak maken, ff vragen aan de assistente die weet dat soort dingen ook wel.

    Succes!
     
  3. Elizabeth38

    Elizabeth38 Actief lid

    12 jul 2011
    152
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi,

    Ik heb gisteren in het ziekenhuis een bloedtest gedaan. De assistente belde mij na 3 uur al terug met de uitslag. Zij zien alleen dat je zwanger bent. Heb je zelf geen test gedaan? Heb je trouwens zere borsten of andere symptomen. Soms hebben vrouwen geen symptomen en ze zijn toch zwanger. Waar laat je je bloedtest doen? Bij het ziekenhuis?

    Succes!
     
  4. Thauma

    Thauma Fanatiek lid

    14 sep 2011
    2.127
    1
    36
    NULL
    NULL
    Ja, ik kan naar het ziekenhuis. Straks het verwijsbriefje ophalen en dan even bij de polikliniek langs.

    Ik ben soms wat misselijk/weeiig. Gevoelige borsten heb ik niet heel erg, maar ik merk nooit wat aan mijn cyclus, dus misschien ben ik gewoon niet zo hormoon-gevoelig :)
    Er zijn vrouwen die alles voelen; ik voel nix.

    En vooral heb ik wel steeds een negatieve zwangerschapstest, maar wel lichtroze afscheiding gehad...
    En ja, ik kan blijven volhouden dat ik natuurlijk niet zwanger ben (en dat zou ook prima zijn), maar ik ben nog nooit over tijd geweest en heb ook nog nooit een ronde overgeslagen....

    (leuk, die banner 'je hebt een nieuwe banner nodig'. Pfff...)
     

Deel Deze Pagina