Ga terug   Zwangerschapspagina > Kinderwens > Zwanger worden

Zwanger worden Je probeert zwanger te worden! Tips en vragen over zwanger worden plaats je hier.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #11  
Oud 21 maart 2012, 11:14
Vip Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2011
Berichten: 1.468
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

normaal staat er idd een jaar voor maar als je chlamydia heb gehad heb je toch verhoogd risico op onvruchtbaarheid,ik zou dan willen weten waar ik aan toe ben ipv elke maand die teleurstelling
bespreek t gewoon eens me t ha nee heb je ja kun je krijgen
succes
__________________
29-9-2011 implanon laten verwijderen

22-11 -12 eerste afspraak gyneacoloog
15-02-13 HSG
alle uitslagen van ons beide zijn goed,wij zijn super vruchtbaar,waarom hebben wij dan nog geen beebje
  #12  
Oud 21 maart 2012, 12:36
minniii's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2011
Woonplaats: Zuid-Holland
Berichten: 1.013
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

@ Sem Frummel,

Je hebt ook helemaal gelijk ! ik ga het vanavond even bespreken met manlief en een afspraak maken

Groetjes
Jess
__________________
31 december 2012 bevallen van onze prachtige zoon!!!
  #13  
Oud 21 maart 2012, 12:50
Member
 
Geregistreerd: 17 januari 2012
Berichten: 354
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

ik schaam me er niet voor toen ik zwanger was van me dochter had ik schijnbaar chlamidia, daaar ben ik pas achter gekomen 6 weken na me bevalling toen ik op nacontrolle bij gyn kwam.....was verder niet schadelijk voor de kleine.....daarna gelijk zware antibiotica gekregen..... en ben gelukkig daarna gewoon weer 2 keer zwanger geraakt. pas na na lange tijd is het echt schadelijk voor je eierstokken maar als je er niet zolang meegelopen heb..... denk ik dat jeje niet te druk moet maken.
__________________
  #14  
Oud 21 maart 2012, 12:56
minniii's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2011
Woonplaats: Zuid-Holland
Berichten: 1.013
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Hoi Felina,

Wat een super bericht om te lezen
Nee indd je moet je er ook niet voor schamen! het schijnt een veel voorkomende soa te zijn alleen praat niemand er over waardoor er veel onzekerheid blijft!

Daarom heb ik het gewoon geplaatst in de hoop op wat berichten

Nee ik kan er niet langer dan 4 maanden mee gelopen hebben. en volgens mijn is het echt pas hel schadelijk na een aantal jaar...
Maar toch spookt het soms door me achterhoofd..... Gek he..
Misschien ook omdat vrienden rond ons heen vaak binnen 1 a 2 rondes al zwanger zijn en wij nu in ronde 3 zitten.... het hiervoor helaas nog niet gelukt is.
Maar we gaan vrolijk door en hopen dat we snel zwanger mogen zijn.

Bedankt voor je bericht!

Groetjes
__________________
31 december 2012 bevallen van onze prachtige zoon!!!
  #15  
Oud 21 maart 2012, 21:15
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2012
Berichten: 12
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Hey,

Ik heb er ervaring mee..

Mijn vriend (24) en ik (22) hebben afgelopen november ook de stap gemaakt om aan onze kinderwens te gaan werken.
Zoals ik ook bij andere gelezen had was/ben ik ook als de dood dat ik ontvruchtbaar ben. Ook zonder reden hoor want er was iets wat daarop zou moeten wijzen. Dit helpt natuurlijk niet als je zwanger wil worden. Stres en zwanger worden lukt gewoon niet samen dus ik wilde zeker weten dat ik gezond was zodat ik me ook niet druk meer zou maken. Ik heb daarom via de dokter een onderzoek aangevraagd.

Ze gingen kijken met een eendenbek en monstertje nemen, echo doen en voelen. Mijn vriend moest sperma inleveren en ik nog bloed brengen en afgelopen 24 maart kregen we de uitslag.

We zijn beide gezond en alles lijkt goed te zijn... Maar toen kwam het. MAAARRR ik heb chlamydia gehad. Nu weet ik wat dit kan doen met een vrouwenlichaam dus ik was meteen in schock, want ik wis echt niet dat ik het ooit gehad had. Ik heb er dus mee gelopen en het is van zelf weg gegaan maar niemand weet hoelang ik ermee liep of wat voor schade dit heeft toegebracht.

Nu stelde ze voor om dmv een kijk operatie te kijken of mijn eileiders beschadigd zijn. Nu zijn we nog maar vanaf nov bezig en beide erg jong, dus we vonden deze stap nog net iets te groot om me gelijk open te snijden en hebben we dit dus niet gedaan.

Maar natuurlijk is er nog steeds de vraag in mijn hoofd of ik wel een eitje in mijn baarmoeder heb elke maand? want zonder eitje heeft al dat goede sperma ook geen nut. Stres Stres Stres dus maar ik probeer mijn hoofd cool te houden. Ik snap al die frustraties van iedereen. Ik voel ze ook! Al die onzekerheid en heel de wereld heeft het opeens over baby's en iedereen is opeens zwanger. HEEEELLL IRRITANT! Maarja..

Ik heb na een tip van een vriendin van mij (bijna afgestudeerd verloskundige) een afspraak gemaakt bij de verloskundige voor een kinderwens advies gesprek. In dit gesprek gaan ze kijken wat je leefstijl is en je eetgewoontes en passen dit zo nodig aan. Wij hebben hiervoor gekozen en kijken het nog een half jaar aan. Mocht het dan nog niet zo zijn dan zou ik misschien helaas toch onder het mes moeten.

Duimen dus maar...

En voor ieder ander hier op dit forum.. Heel erg veel succes en sterkte met alles.. misschien heb ik jullie een beetje kunnen helpen met mijn verhaal en keuzes.
  #16  
Oud 22 maart 2012, 08:00
minniii's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2011
Woonplaats: Zuid-Holland
Berichten: 1.013
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Hoi Babyboo,

Agh jeeh wat een verhaal ook!
Ik wist niet dat chlamydia weer vanzelf weg kon gaan?!?!?

Waaraan kon de HA dan zien dat je het gehad heb? want ik neem aan dat je dan geen medicatie ervoor heb gehad...
Dat ze ook gelijk een kijk operatie voor stelde... ik dacht dat ze dat altijd pas na een jaar wilde doen ofzo.... Wat aardig van je HA....

Groetjes
Jess
__________________
31 december 2012 bevallen van onze prachtige zoon!!!
  #17  
Oud 22 maart 2012, 13:55
minniii's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2011
Woonplaats: Zuid-Holland
Berichten: 1.013
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Nog meer mensen met deze ervaring en die erover durven te praten?????

Ik denk dat veel mensen die hiermee te maken hebben en er niet over durven te praten hier wel heel erg mee geholpen zijn als ze dit kunnen lezen..!!!

Alvast Bedankt!!!

Groetjes
Jesss

P.s. Ik heb het hierdoor al een stukje meer los kunnen laten
__________________
31 december 2012 bevallen van onze prachtige zoon!!!
  #18  
Oud 22 maart 2012, 14:31
Member
 
Geregistreerd: 20 maart 2012
Berichten: 187
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Hoi meiden,

Ik en mijn vriend zijn nu inmiddels een jaar bezig met onze kinderwens. In december is bij een uitstrijkje ook chlamydia bij mij geconstateerd. Natuurlijk ook helemaal in paniek, want hoe lang zou ik het al hebben? Nooit iets van gemerkt. Nu is het weg na een antibiotica, maar de angst blijft natuurlijk nog... We lopen inmiddels al in het ziekenhuis bij een gynaecoloog, een kijkoperatie ligt wel in de planning, maar eerst wordt altijd een fertiliteitsonderzoek gedaan, om eerst uit te sluiten of verder alles goed is voordat ze aan een operatie beginnen. Afwachten dus... Maar ik weet het dames, die onzekerheid is echt het ergste.
  #19  
Oud 22 maart 2012, 14:50
minniii's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2011
Woonplaats: Zuid-Holland
Berichten: 1.013
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Hoi Mime,

Wat vervelend...!! ja die onzekerheid is echt niet te doen gewoon he.
Klopt wij hebben ook antibiotica gehad en zijn erna ook nogmaals getest en het was weg.

Ik hoop voor je dat de kijk operatie een positief resultaat geeft....
Als je de uitlsag ervan hebt laat je het dan even weten? desnoods in een prive bericht?

Groetjes
Jessss
__________________
31 december 2012 bevallen van onze prachtige zoon!!!
  #20  
Oud 22 maart 2012, 15:00
Member
 
Geregistreerd: 20 maart 2012
Berichten: 187
Standaard Re: kinderwens en chlamydia... iemand ervaring hiermee?

Ja is goed, we houden elkaar op de hoogte.
Wij gaan sinds vandaag ronde 11 in... . Nieuwe ronde nieuwe kansen, maar wat een teleurstelling elke keer weer he? En daarbij komt dan de onzekerheid of de chlamydia niets heeft aangericht... Maar goed, positief blijven is de enige oplossing.
Minniii, Ben jij ook al onder behandeling van een gynaecoloog?
__________________


Eindelijk... na 2 jaar ZWANGER!!
01-02-2013: 1e echo, het is een tweeling!! Allebei de hartjes kloppen
14-02-2013: 2e echo, allebei goed gegroeid, alles was goed
04-03-2013: 3e echo
Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl