Wat zou het kunnen zijn?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door MBongers, 21 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MBongers

    MBongers Actief lid

    4 aug 2010
    292
    0
    16
    Meiden, ik heb weer eens een vraagje :)

    5 januari was de eerste dag van mijn laatste menstruatie.
    Normaal gesproken heb ik rondom dag 14 'netjes' mijn eisprong. Dit weet ik dmv ovutesten. Deze maand denk ik dat ik mijn eisprong vroeger heb gehad...ik had maandag (16) of dinsdag (17) vruchtbaar slijm. Weet niet meer welke dag. De afgelopen dagen een hele witte ovutest. Ik zou dus eigenlijk rond vrijdag (gister) mijn ovu moeten hebben. Mijn ervaring tot nu is dat ik circa 2/3 dgn voor ovu altijd al wel streepjes krijg die dan dus donkerder worden. Nu dus niet.. en gezien mijn vruchtbare slijm denk ik dus dat tie eerder was (ma of di). Nou komt (eindelijk) de vraag...;)
    Gister en vandaag had ik heel iets bruine afscheiding 1x maar...dus niet de hele dag. Wat zou dit kunnen zijn? Voor een innesteling te vroeg toch? Ik heb normaal nooit bruine afscheding tijdens mijn cyclus. Dit is de eerste keer... wat denken jullie?

    :)
     
  2. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Vruchtbaar slijm kun je al vanaf 5 dagen voor de daadwerkelijke eisprong verliezen. Aan vruchtbaar slijm kun je dus niet de eisprong zelf aflezen.

    Dat bruinverlies kan een ovulatiebloeding zijn welke voor, tijdens of na een eisprong kan optreden.

    Al hoop ik voor je dat het innestelbloed is wat vaker niet dan wel voorkomt. Het is in elk geval niet iets wat standaard voorkomt bij het ontstaan van een zwangerschap.
    Hier in elk geval nooit innestelbloed gehad.

    Hoop dat het goed nieuws voor je betekent!
     
  3. MBongers

    MBongers Actief lid

    4 aug 2010
    292
    0
    16
    Bedankt voor je uitgebreide reactie Be Happy! Fijn!
    Toch blijf ik het gek vinden...ik ken mijn lijf heel goed (denk ik hihi) En dit is echt de eerste keer dat ik bruine afscheiding heb. Het is heel licht van kleur zeg maar...ik heb altijd mijn ovulatie kunnen testen en hem aan kunnen voelen komen. Vruchtbaar slijm komt bij mij meestal 1/2 dagen van te voren. Kan ik eigenlijk ook de klok op gelijk zetten. We gaan het wel zien wat het is, uiteindelijk :)

    Misschien nog meer meiden met ervaring?? :):(
     
  4. MBongers

    MBongers Actief lid

    4 aug 2010
    292
    0
    16
    Nog iemand met ervaring? Heb nu 3dgn heeel licht af en toe (1 a 2 x per dag) iets bruine afscheiding :)
     
  5. MamaSamm

    MamaSamm Bekend lid

    23 okt 2011
    942
    24
    18
    Bloggen op weerzownmamablogger.wordpress.com
    Drenthe
    Niets zo vervelend als op het wachtbankje zitten. Ik herinner me nog al te goed dat m'n lichaam rare dingen ging doen. Elke keer weer dingen die anders nooit gebeurde.. en vaak vals alarm.
    Dus sorry geen idee wat het precies kan zijn, ik wil je alleen waarschuwen dat je lichaam je goed voor de geertj kan houden.
     
  6. MBongers

    MBongers Actief lid

    4 aug 2010
    292
    0
    16
    Het wachtbankje gaat nog wel...;) het zijn eerder dingen die gebeuren die ik nog nooit heb gehad..ik denk nu niet meteen dat ik zwanger ben maar vraag me af wat het dan zou kunnen zijn. En die bruine afscheiding is iets wat ik niet ken van mijn lichaam. Had gehoopt dat meer mensen hier ervaring mee hadden :)
    Er zit waarschijnlijk niets anders op dan wachten op een menstruatie of een positieve test :)
    Of zijn er nog meer meiden met ervaring met heeeel licht bruine afscheiding. :)
     

Deel Deze Pagina