Wil ik het te graag?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Love123, 23 feb 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Love123

    Love123 Actief lid

    7 dec 2016
    138
    9
    18
    Pff.. Ik weet het niet meer, ik wil heel graag maar zou ik het te graag willen?

    Op 29 december 2016 ben ik gecurreteerd voor restweefsel na een miskraam met 13 weken. Voor de miskraam had ik altijd een hele regelmatige cyclus van 26 dagen. Op 31 januari, 33 dagen na curretage ben ik weer ongesteld geworden. Er vanuitgaande (waarom weet ik niet) dat ik nu na 28 dagen weer ongesteld wordt zou ik rond 14 februari mijn eisprong hebben. Wij hebben op 9 februari geklust (volgens de schemaatjes van internet zou dit de eerste vruchtbare dag zijn bij een cyclus van 28 dagen), echter is dit ook de enige keer deze maand dat we geklust hebben dus het zou wel heel erg toevallig zijn als het deze ronde raak is. Zou ik nu alweer een cyclus van 26 dagen hebben was 9 febr. midden in de vruchtbare dagen.
    Echter, als ik een cyclus zou hebben tussen 29 en 33 dagen dan zou ik afgelopen week vruchtbaar zijn maar heb toen dagelijks mijn baarmoederslijm getest en dat is gewoon wit en totaal niet rekbaar (helaas ook pas die week mee begonnen met testen dus weet niet of ik die week ervoor mijn vruchtbare periode heb gehad).

    Nu ben ik al sinds afgelopen maandag de hele dag door steeds wat misselijk, wat moe, last van m'n darmen en (onder)rug en gewoon niet helemaal 100 punten. Nou zou dit natuurlijk ook gewoon de griep kunnen zijn (voor mij dan de zoveelste keer deze winter), maar de misselijkheid voelt precies zo als toen ik zwanger was vorig jaar. Gisteravond ook weer alles eruit gespuugd, en ondanks dat ik bij een cyclus van 28 dagen pas volgende week ongesteld zou moeten worden vanochtend toch een test gedaan die negatief was (wat waarschijnlijk logisch is als je al zo vroeg test).

    Maar toch blijf ik mezelf gek maken.. Zou het dan toch? En als het dan toch zo is dan moet het echt geluk zijn geweest aangezien we maar een keer geklust hebben. Nou zou het natuurlijk ook kunnen dat ik nu een cyclus van 33+ dagen en dat mijn vruchtbare periode nog zou moeten komen?

    Ik weet dat ik het beste nog een week of 2 moet wachten maar dat is lastig... Soms hoor je wel eens dat het mogelijk is om al snel na innesteling de eerste symptomen te hebben, al had ik dit bij mijn vorige zwangerschap pas na 6 weken. Wat denken jullie? Zou er een kans zijn?
     
  2. Mariposa1986

    Mariposa1986 Bekend lid

    22 apr 2015
    545
    481
    63
    Vrouw
    Tilburg
    Je gevoel is heel herkenbaar! Zelf nooit geen miskraam gehad maar wel ervaring met een cyclus die in eens raar doet.

    Wij zijn ook sinds januari bewust bezig voor een tweede. Afgelopen vier maanden nette cyclus van 31/32 dagen en in eens was vorige maand mijn ei drie dagen later. Uiteindelijk ongesteld geworden en na anderhalve dag was het in eens weg terwijl ik normaal toch echt wel vier dagen ongesteld ben. Om vervolgens drie dagen later vanuit het niets heel veel bloed te verliezen. Wel een aantal keer getest maar allemaal negatief.
    DeZe maand wist ik dus ook niet zo goed wat ik moest verwachten maar uitgaande van mijn kortste cyclus van 31 dagen had ik vrijdag pas mijn ei moeten krijgen. Heb ik in eens afgelopen maandag roze afscheiding die aanhield tot woensdag en dinsdag super veel rekbaar slijm plus temp die laag was. Na alle waarschijnlijkheid mijn ei dus deze maand weer in eens eerder gehad.

    Kan me je frustratie dus goed voorstellen en de onzekerheid. Zeker als je zo graag wilt. Wat betreft het maar 1 keer klussen zou ik me niet te druk maken. Als je op juiste moment geklust hebt, kun je evengoed gewoon zwanger worden. Onze kleine boef is ook met letterlijk 1 lucky shot verwekt 😁
     

Deel Deze Pagina