Zwangerachaps -badpak?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Papallona, 16 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Papallona

    Papallona Fanatiek lid

    9 apr 2016
    1.029
    247
    63
    Vrouw
    Geen idee of dit hier moet, maar heb een vraag over een zwangerschapsbadpak..
    ik moet voor mijn werk veel zwemmen en Mn Badpak is net kapt gegaan. Nou ben ik 12 weken zwanger en heb ik wel iets overgewicht (vooral rond Mn middel/buik). Ik merk dat dit wel iets meer is geworden sinds vorige week. Is het al aan te raden om een zwangerschapsbadpak te kopen? O zit dit dan nog heel ruim rond Mn buik? Of rekt dit gewoon lekker mee in de loop van e tijd?
    Iemand ook ervaringen met een bepaald merk Badpak?
     
  2. Spookje

    Spookje Actief lid

    23 jul 2013
    343
    19
    18
    Vrouw
    Midden van het land
    Ik heb ook overgewicht, maar heb tot 30 weken in mijn gewone badpak gezwommen. Als je sowieso veel zwemt en dat ook na de bevalling zult blijven doen, kun je ook eerst een "gewoon" badpak kopen, dat kun je straks dan ook weer aan.

    Heb nu net een positiebadpak gekocht voor een heel zacht prijsje en dat valt in maat 48 best ruim. Ben nu in totaal ongeveer 9 kg aangekomen.
     
  3. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.033
    15.040
    113
    Ik zou er gewoon vast 1 kopen, zit dat toch nog te wijdt dan alsnog een normale, positiebadpak kan je dan later nog wel aan. Als ik naar mn eigen buik kijk: ik denk niet dat een gewoon badpak nog goed zit, àls ik hem al aankrijg
     
  4. Lolalala

    Lolalala Lid

    11 okt 2016
    88
    13
    8
    Vrouw
    Ik heb een zwangerschaps zwemtopje met broekje van Esprit. Zit heel fijn, en camoufleerd mijn lovehandels perfect. Deze valt vrij recht, dus ik denk dat deze van begin tot einde zwangerschap gedragen kan. In het begin is het een los zittende top en straks zal hij strakker zitten. De top heeft voldoende lengte om dan straks evengoed mijn hele buik te bedekken.
     
  5. XmoonlightX

    XmoonlightX Niet meer actief

    Dat had ik ook maar in het begin kroop dat toch omhoog tijdens het zwemmen😂😂
     

Deel Deze Pagina