Even van me afschrijven.. 35,3 weken zwanger en ellendig door buikgriep

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Skippy87, 14 feb 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Skippy87

    Skippy87 Actief lid

    22 mrt 2013
    438
    1
    0
    Een beetje een onsmakelijk verhaal..
    Ik voel mij al 2 dagen niet zo lekker, in navolging van mijn peuterzoon.. hij had namelijk vorige week ontzettend veel last van buikgriep en is toen ook een week thuis gebleven.. het liep gewoon zo zijn luier uit..

    Nu had ik tot vanavond geen last van diarree, ik voelde mij alleen niet lekker, had veel harde buiken en was helemaal slap en rillerig.. zelfs even overleg gehad met de verloskundige omdat ik twijfelde over de pijnlijke buiken.. Maar het uiteindlijk gehouden op "ik zal ook wel "gewoon" niet helemaal lekker zijn.. we gaan vroeg naar bed..!"

    Om 7 uur ging ik gelijk met peuter naar bed..
    En ik heb nog niet geslapen! Ik zit namelijk al sinds 7 uur met tussenposen van een half uur op de wc, en heb het idee inmiddels liters en liters aan "waterpoep" zoals peuter dit noemde verloren..
    Ik zit nu half te knikkebollen.. heb het onwijs koud, en verlang zoooo naar mijn bedje met warme kruik..
    Ik kan er alleen niet langer dan een half uur in liggen.. dan gebeuren er serieuze ongelukken!
    Inmiddels heb ik ook hoofdpijn (uitdroging?) en ik probeer tussendoor bij te drinken..
    Voel me zo ellendig!!
    Iedereen slaapt hier in huis.. moest t even kwijt..
     
  2. rocketscience

    rocketscience Fanatiek lid

    16 feb 2015
    4.170
    3.124
    113
    Vrouw
    Ohh wat onwijs rot voor je!! Ik ben zelf net hersteld van een hele fikse buikgriep en moest steeds spugen. Bleef ook maar de hele tijd bij de wc maar wilde zo graag in bed liggen.

    Na 24 uur wel naar dokter geweest want ik was al behoorlijk uitgedroogd. Heb toen iets gekregen tegen het braken en dat hielp gelukkig goed.

    Mijn advies is dan ook, probeer iedere 5 minuten wat slokjes water te nemen. En als het te lang duurt even langs de huisarts als dat lukt om te vragen of je er iets tegen kan krijgen.

    Sterkte en beterschap!
     
  3. Hopsatee

    Hopsatee Niet meer actief

    Naar zeg! Ik heb vorige week voedselvergiftiging opgelopen en van 9-7 elk half uur a uur gekotst. Op het laatst alleen water en gal. Ik nam tussendoor kleinevslokjes water om het een beetje op peil te houden. Ik had super dorst maar toen ik een glas water weg tikte kon ik direct WW'er overgeven.Overdag kon ik uiteindelijk twee droge broodjes en appelsap en ranja binnen houden (ik drink echt NOOIT zoete dranken maar ik had zon zin in suiker) dat was goed volgens dokter: kleine beetjes blijven drinken. Ik hoefde ook gewoon 24 uur nauwelijks te plassen! Maar vervelend is het wel! Beterschap!
     

Deel Deze Pagina