Warme kruik? (4+2 wkn zwanger)

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door manaolana, 23 feb 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. manaolana

    manaolana Niet meer actief

    Ik ben vandaag 4 wkn en 2 dgn zwanger en zou graag een warme kruik willen gebruiken voor mijn buik. Maar ik lees hier de laatste tijd best vaak dat een warm bad al niet goed zou zijn en sauna wordt natuurlijk sowieso afgeraden. Kan zo'n kruik dan wel? Of zouden jullie het niet doen?
     
  2. Hinti

    Hinti Fanatiek lid

    29 dec 2015
    1.463
    207
    63
    Vrouw
    In bad en sauna warm je compleet op. En het gaat om niet te heet.
    Lijkt me sterk dat alleen een kruik echt een probleem is maar anders misschien ff met vk overleggen?
     
  3. Danielle1989

    Danielle1989 Actief lid

    10 okt 2016
    135
    26
    28
    Ik neem ook een warm bad, is juist goed volgens mijn verloskundige. En een kruik kan ook gewoon met een handdoek erover. Niet gloeiend heet op je buik leggen maar kan wel als het is afgekoeld:)
     
  4. Leniemienie

    19 dec 2014
    81
    5
    8
    België
    Mij is altijd afgeraden geweest om warmte op mijn buik te leggen, zeker niet die eerste weken. Zowel door de vroedvrouwen als door acupuncturiste
     
  5. WishfulDreaming

    WishfulDreaming Fanatiek lid

    24 jun 2007
    1.643
    51
    48
    Vrouw
    België
    Ik heb een aantal keer buikpijn en krampen gehad, en gewoon een (zelfs relatief erg warme...) pittenzak gebruikt. 't Is maar plaatselijke warmte hoor, je warmt niet volledig op. Niks mis mee, ondertussen bijna 22w ver en de baby is perfect in orde ;)
     
  6. manaolana

    manaolana Niet meer actief

    Bedankt voor jullie (wisselende) reacties meiden :)! Ik denk dat ik mezelf toch even verman en het voor nu niet doe. Als ik meer last krijg ga ik even bellen met mijn gynaecoloog.

    Ik heb vorig jaar een BBZ gehad en daar door zit de schrik er toch flink in merk ik. Al besef ik me best dat het een totaal niks met het ander te maken heeft :p.

    ps WishfulDreamig ik las net je verhaal over oudjaar in een ander topic... mijn hart breekt echt een beetje voor je, wat ontzettend verdrietig dat het zo is gegaan. Hopelijk heeft je inmiddels alsnog heel veel mooie momenten kunnen beleven met je naasten!
     

Deel Deze Pagina