Negenmaandenbeurs doen of niet?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Blessedmom, 24 feb 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Blessedmom

    27 jun 2016
    64
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dag dames. Ik heb 2 vrijkaartjes voor de negenmaandenbeurs vanavond. Maar ik heb dus bekkeninstabiliteit, en twijfel daarom dus om te gaan. Als er voldoende gelegenheid is om te zitten kan ik wel gaan. En het moet de moeite waard zijn aangezien we 1.5 u moeten rijden. Zijn er leuke koopjes of andere dingen die ik niet mag missen? :)
     
  2. Diro

    Diro Niet meer actief

    Op basis van je verhaal zou ik niet gaan. Het is zeker leuk hoor, maar ook erg druk!
    De reistijd, het geslenter en je bi zouden voor mij reden zijn om niet te gaan,.
     
  3. goblins

    goblins Fanatiek lid

    27 okt 2013
    3.591
    3.222
    113
    ministerie van defensie
    Swifterbant
    Ik ben gisteren geweest.
    Tja, wat is de moeite waard. Voor de 1 is het dit en voor de ander dat...
    Dus een antwoord waar je geen drol aan hebt.

    Ik ben wel van de beursen etc. dus ik wordt er wel blij van.

    Ik heb me voornamelijk gericht op de koopjes.
    Ik heb eenvan Goodies wat eten gekocht, wat echt zeker de helft scheelde. Maar ja, ze magen ze vanaf 1 jr. en je zoon van 6 is er waarschijnlijk wel weer te groot voor.
    IBij Nestle het je voeding nr 2 en 3. Winkelprijs 14,05, daar is 1 pot 5 euro. Dat scheelt dus genoeg. Mijn zus neemt zondag ook nog twee potten mee. Zij gaat met vriendin dus beide 1 pot, meer mag je er niet meenemen.
    Bij het kruiodvat een leuke tas met handige spulletjes voor 3 euro. zit ook oogschaduw in van Max Factor.
    Ik hoef de oogschaduw niet, een vrouw die er toeval keek toen ik er ook stond hoefde de rest niet, dus beide 1,50 ingelegd en de spullen verdeeld. Zij blij, ik blij. Maar zeker de moeite waar die tas.
    De beide tassen van Scoupy zijn ook zeker de moeite waard. Al kost 5 euro per tas en via een bon kan je 2 euro per tas weer terug krijgen. Voor je kleine in de buik zeker handige dingetjes er in en de rest is gewoon lekker om te eten. Als je nog geen scoup hebt, zou ik die alvast wel instaleren, kan je gelijk die codes invoeren, raak je die bon ook niet meer kwijt.

    Bij de hema kan je een gratis mutsje krijgen. Moet je wel de hema app daar te plekke installeren. Als je als vaste klant en dus met app daar komt, krijg je het mutsje niet. heel idioot, vind ik.

    De link kan ik even neit vinden, maar bij kruidvat kan je een bon inleveren voor een anti-lekbeker. Vind ik een hele fijne beker, lekt inderdaad neit, tot de speen in kopt gebeten of de kleine uitvind hoe hij met de speen kan spelen en gaat zitten klieren op tafel ofzo. Gewoon beide aanmelden en je krijgt beide zoń fles.

    En vergeet je kruidvatklantenkaart niet mee te nemen. Er wordt daar ook best veel weggegeven, ik heb daar een luchtverfrisser voor in huis gekregen. Je moet wel je mondje open hebben en niet schromen om JAAA te roepen. ANders krijg je niet snel wat.
    Met de klantenkaart wordt er rad van fortuin gedraaid en als je laatste twee cijfers kloppen, dan krijg je ook leuke artikelen, waaronder een kraampakket met handdoeken enzo. Echt een leuk pakket.

    Bij NUK krijg je gratis flesje. bon inleveren uit de 9-maandenbeursbonnenboekje welke liggen bij de ingang van Hal 8 waar ook de kinderopvang is. Onze man drinkt het beste uit de NUKfles, dus daar was ik wel blij mee. Mijn zus haalt er zondag ook nog twee op.

    Je kan een foto laten maken van jezelf, misschien wel mooi met je buik.

    Bij het Kruidvat kan je trouwens ook gratis Fotoś laten afdrukken. Dit heb ik niet gedaan ivm de wachtrij en ik op tijd weer weg moest. Maar je kan je man of vriendin in de rij laten staan om af te laten drukken en dan kan je zelf even zitten en een drankje nemen.
    verder zijn er nog wat prijsvragen en quizen (oa over geitenmelk, eerst inlezen een geit heeft in ieder geval geen 4 spenen, mocht je mee doen). Ik heb neit mee gedaan ivm de tijd.

    En uiteraard diverse stand voor wandelwagens, babykleding, draagdoeken, meer eten-stands voor de kleine en babycams.

    Ik heb een leuke dag gehad, voor mij zeker de moeite waard.
     
  4. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Nee met B's zou ik echt niet gaan. De kans dat je voor de deur kunt parkeren is nihil. Hou sowieso rekening met de bus. Daarnaast duwende mensen, wachtrijen, weinig zitplaatsen en veeeel herrie..
     
  5. jessy77

    jessy77 VIP lid

    9 aug 2007
    8.597
    5.862
    113
    Ik ben er gisteren ook geweest en vond het enorm tegenvallen. Hier en daar wat leuke aanbiedingen maar over het algemeen ben je goedkoper uit als je online shopt.
    Voor wat betreft de drukte; als je me er heen had gebracht met 33 weken zwangerschap en bi dan had ik daar ter plekke gehuild.
     
  6. Madeliefje06

    Madeliefje06 VIP lid

    26 mrt 2015
    11.387
    4.670
    113
    Ik vond het echt verschrikkelijk. Met bekkeninstabiliteit en als je 1,5 uur moet rijden, zou ik het absoluut niet doen.
     
  7. Huusje

    Huusje Actief lid

    30 mei 2016
    427
    1
    18
    Ik heb geen bekkeninstabiliteit en moet er met dit termijn al niet meer aan denken haha, maar dat is voor iedereen anders natuurlijk. Ik zou het alleen niet onderschatten, zeker gezien de reistijd, het sleuren met spullen, continue staan/lopen..
     
  8. Chilll

    Chilll Bekend lid

    13 okt 2016
    550
    187
    43
    Vrouw
    Het zijn erg grote stukken om te lopen, dus ik zou als ik jou was kijken of er nog een rolstoel beschikbaar is als je besluit om te gaan. Dit vond ik op de site van de 9maandenbeurs:

    Tijdens grote publieksevenementen is het mogelijk om een rolstoel in bruikleen te krijgen. Reserveren vooraf is noodzakelijk, stuur een e-mail naar frontoffice[at]rai[punt]nl met de volgende gegevens:

    naam, adres en woonplaats
    datum en dagdeel van het bezoek aan Negenmaandenbeurs
    Een geldig legitimatiebewijs is vereist!
     
  9. Blessedmom

    27 jun 2016
    64
    0
    0
    NULL
    NULL
    Thanks voor jullie reacties! Mij lijkt het inderdaad niet de pijn en moeite waard om te gaan. Gratis spulletjes is leuk, maar niet als ik vervolgens 2 dagen helemaal uitgeschakeld ben. Dus dat word gewoon lekker bankhangen vanavond :)
     
  10. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    19.805
    8.673
    113
    Dan zou ik niet gaan. Ik moet zeggen dat ik op dat termijn nog geen 50m zonder pijn kon lopen en uiteindelijk bevallen met 34.5

    Ik zou kiezen voor rust of je moet een rolstoel kunnen regelen.
     
  11. Mamavanvier95

    Mamavanvier95 Fanatiek lid

    12 okt 2014
    3.356
    2.543
    113
    Vrouw
    Friesland
    Rolstoelen zijn daar inderdaad beschikbaar. Ik ben er ook geweest toen ik 8 weken zwanger was van mijn eerste en niet normaal kon functioneren door de extreme misselijkheid. Ik heb er ook niet heel veel van meegekregen haha, maar ik moest en zou toen heen. Ze zijn er dus wel. :)

    Ik heb toen trouwens niet gereserveerd omdat ik in de trein lang niet zo beroerd was als daar, maar ze waren er voldoende.
     
  12. Feetjes

    Feetjes Fanatiek lid

    20 aug 2010
    1.298
    18
    38
    Ik ben er 1x geweest, en het was megadruk. Niet fijn vond ik het. Met echte bekkeninstabiliteit kun je nauwelijks lopen dus had ik het niet eens overwogen.
     

Deel Deze Pagina