Mogelijk tweede miskraam zo onzeker en onverwachts

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Nasiez, 14 mrt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Hoi allemaal

    Ik zit zo in een dilemma ik ben in oktover gecurreteerd na een zwangerschap van 9 weken het hartje klopte niet en ook geen vruchtje maar had toch nog hoop later toch weg laten halen doordat we geen vruchtje zagen nu zijn we 6 weken zwanger en 6 maart ba de gynceloog geweest omdat mijn gynceloog 20 februari bloedtesten afnam om te kijken of ik zwanger was uitslag bleek negatief later wad overtijd had veel zwangerschap symptomen test gedaan harstikke positief gynceloog toch een inwendige echo alles perfect in orde en feliciteet de me nu ben ik heel ongeduldig en ben gister een pretecho wezen doen maar de mevrouw kon geen dooierzak zien en de vruchtzakje was 1.32 met 6 weken was ze te kken vond dis mogelijk een miskraam ik en mijn man harstikke verdrietig onze eigen gynceloog opgebeld en die geeft aan dat ik zolang ik geen bloedingen heb en nog steeds zoveel moet plassen moe ben en noem maar op ik gewoon zwanger en volgend week verwacht een kloppend hartje ziet we zijn helemaal in de war wat moeten we geloven?
     
  2. manaolana

    manaolana Niet meer actief

    Ik vind je verhaal een beetje lastig lezen. Maar begrijp ik goed dat er op 20 februari nog geen hCG in je bloed aanwezig was?

    Want dan is de kans natuurlijk aanwezig dat je nog helemaal geen 6 weken zwanger bent. Weet je wanneer je eisprong is geweest?

    Volgens mij is de apparatuur van een pretecho bureau ook minder nauwkeurig dan van een gynaecoloog dus ik denk persoonlijk dat het nog alle kanten uit kan en het echt niet perse een miskraam is.

    Wanneer krijg je weer een echo? Ik zou vanaf nu wel allles via de gynaecoloog laten lopen want anders veroorzaakt het denk ik alleen maar verwarring.
     
  3. Mommysince13

    Mommysince13 VIP lid

    7 nov 2012
    5.683
    326
    83
    Vrouw
    Horeca medewerker Hotel
    Ik denk dat het niet zo handig is geweest om een echo te laten maken met vermoedelijk 6 weken, dat veroorzaakt alleen maar onnodige stress

    Als je 3 weken geleden nog negatief testte is er best een kans dat je nog maar 5 weken zwanger bent, en dan is er op een echo nog niks te zien (of een kleiner vruchtzakje)
    Ik zou je echt geen zorgen maken, zeker niet aangezien je helemaal geen bloedverlies hebt. En gewoon netjes afwachten tot je echte echo.
     
  4. Sunshine33

    22 aug 2016
    46
    0
    6
    NULL
    NULL
    Wat hier boven ook al staat, mogelijk ben je korter zwanger.
    Ik heb om medische redenen met 5 +3 een vroege echo gehad, toen was er ook alleen een vruchtzakje te zien en werd me door de gyn duidelijk verteld dat ik mogelijk een niet intacte zwangerschap had. Een week later zag ze toch echt een rijstkorrel met kloppend hartje. Dus ik zou de hoop nog niet opgeven.
     
  5. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ik had 20 februari bloedtesten laten prikken die was negatief dus Ik ging er vanuit dat ik niet zwanger was todat ik echt symptonen had en over tijd was dus door middel van een zwangerschapst test wist ik dat ik zwanger was vervolgens heb ik 6 maart een echo laten doen de vruchtzakje was 0.82 en 6 dagen later was de vruchtzakje 1.32 dus de pretecho gynceloog zei dat het mogelijk een miskraam is omat ze de dooierzakje niet kon vinden
     
  6. Maan14

    Maan14 Niet meer actief

    Dus het Vucht zakje is wel gegroeid? Ik zou me nog geen zorgen maken. Als je toen een negatieve bloedtest had was je toen nog niet zwanger dus ben je korter als je zelf denkt. Ik heb met 5 weken een echo gehad was er bijna niks te zien met 6 weken klopte er een hartje.
     
  7. Amch

    Amch Fanatiek lid

    21 jun 2015
    1.014
    388
    83
    miss ben je gewoon korter zwanger dan je denkt
     
  8. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ik hoop het heel erg heb weer een beetje hoop ja de vruchtzakje was wel gegroeid van 0.82 en 6 dagen later 1.32 hij had wat meer moeten groeien zei de pretecho gynceloog
     
  9. Roseline

    Roseline Niet meer actief

    Vervelend dat ze je zo onzeker naar huis hebben laten gaan. Ik hoop dat je eigen gynaecoloog het bij het juiste eind heeft en dat je gewoon te vroeg een echo hebt gehad.
    Wanneer moest je nu weer terug naar je eigen gyn??
     
  10. manaolana

    manaolana Niet meer actief

    Ik ben trouwens nog wel benieuwd of er een vruchtje te zien was in de vruchtzak tijdens een van je twee echo's? Of is daar niets over gezegd?

    En wanneer heb je voor het eerst positief getest? Ik denk in ieder geval echt dat je op 6 maart nog geen 6 weken zwanger was! Laat je hier weten hoe het afloopt?
     
  11. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Er was nog geen vruchtje te zien 20 maart bloedtest negatief en toen 27 februari zwangerschapstest gedaan en positief ik heb aankomende maandag een echo
     
  12. meisje1977

    meisje1977 VIP lid

    1 mrt 2013
    8.108
    472
    83
    Ik kan je verhaal niet helemaal volgen. 20 maart bloedtesten negatief? Je bedoelt denk ik 20 feb en een week later een positieve zwangerschapstest? Net wat iedereen zegt je bent was korter zwanger
     
  13. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Sorry ik bedoel 20 februari zijn er meerdere vrouwen die dit meegemaakt hebben
     
  14. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ik ben trouwens vergeten bij te melden dat mijn eigen gyn me Ultrogestan 200 mg heeft voorgeschreven vanaf 6 maart ter ondersteuning van het innesteling. Heeft iemand daar ervaring mee?
     
  15. Kristientje

    Kristientje Fanatiek lid

    11 jul 2015
    1.035
    419
    83
    Thuisblijfmama
    Zeeland
    Ja ik! Op 20 februari negatieve bloedtest en op 1 maart een positieve zwangerschapstest. Ondertussen 3x hcg laten prikken en loopt goed op. Volgende week dinsdag een echo.

    Misschien ook je hcg nog een paar keer laten bepalen?

    Edit: met utro geen ervaring
     
  16. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Heb je al een echo laten maken dus betekent dat je op 20 februari nog niet zwanger was
     
  17. Mommysince13

    Mommysince13 VIP lid

    7 nov 2012
    5.683
    326
    83
    Vrouw
    Horeca medewerker Hotel
    die 6 weken hebben ze gerekend vanaf de laatste eerste menstruatiedag neem ik aan?

    Waarschijnlijk heb je een latere eisprong gehad, en dus een latere innesteling, en ben je nu hooguit 5 weken zwanger
     
  18. Kristientje

    Kristientje Fanatiek lid

    11 jul 2015
    1.035
    419
    83
    Thuisblijfmama
    Zeeland
    Als ik op 20 februari een negatieve bloedtest had wil dat zeggen dat ik toen niet zwanger was. ;) Ik kreeg deze bloedtesten om te kijken of het hcg goed daalde na mijn miskraam. Op 20 februari was het dus uit mijn bloed.
    En waarschijnlijk had ik net mijn eisprong aangezien ik 9 dagen later weer positief testte.
    Op 6 maart een echo gehad en was niets te zien, behalve verdikt baarmoederslijmvlies. Heel normaal voor de termijn.

    Verder eens met de andere dames, je bent waarschijnlijk minder ver dan je denkt.
     
  19. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ik hoop het echt we zijn met onze eerste miskraam echt er onder gegaan dus zou ik dan 5 weken zijn kan dat echt want de gym rekent vanaf me laatste menstruatie en dat was 29 januari
     
  20. Nasiez

    Nasiez Lid

    8 mrt 2017
    18
    0
    1
    NULL
    NULL
    Maar ik dacht toch echt dat ik met behulp van clearblue ovaluatietesten mijn eisprong ongeveer 12/14 dagen na mijn ongesteld had als ik dat bereken ben ik verder dan 6 weken of heb ik dat mis?
     

Deel Deze Pagina