11 weken baarmoedermond ligt laag?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door shania26, 18 mrt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. shania26

    shania26 Actief lid

    20 jul 2013
    160
    1
    16
    huismama
    spijkenisse
    hallo dames,

    ben ik weer! en wederom weer met een gekke vraag :D
    gisteravond voor het eerst sinds tijden weer eens zin in sex..wat mij
    opviel (sorry voor de details :D) is dat hij er voor de helft maar in kon omdat ie ergens tegen aan zat...na afloop kon ik het niet laten om zelf eens even te voelen down under...viel me op dat mijn baarmoedermond erg laag lag. nou had ik dit in de 8e week ook trouwens (omdat sex toen ook lastig ging) dat ik even voelde toen hing hij ook wat laag...ik voel mijn baarmoederrand ook nog helemaal niet over mijn schaamstreek uit komen terwijl ik dit bij mijn 2e en 3e wel al duidelijk voelde toen lag trouwens ook die baarmoedermond een stuk hoger al.
    meer meiden die hier ervaring mee hebben?? kan het een verzakking zijn vroeg ik me af het is immers wel al mijn 4e kindje dus kan me wel indenken dat het boeltje wat verzwakt is van onderen. wat me ook opvalt is dat ik echt voortdurende bandenpijn heb dit keer nu al (ik herken dit echt uit duizenden die bandenpijn) ow ik voel verder overigens helemaal niet vaak down under...alleen die ene keer met 8 weken na de sex en dan gisteravond even...wil er verder niet te vaak aanzitten :D ervaringen en tips zijn dus welkom! overigens was mijn termijnecho vorige week prima in orde.
     
  2. Wendy88

    Wendy88 Fanatiek lid

    3 mei 2012
    3.316
    305
    83
    Kinderdagverblijf
    Hmmm.. lastig. Het zou kunnen natuurlijk.
    Kan je niet even je verloskundige er over bellen/mailen? Zij weten vast wel of zoiets vaker voorkomt..
     
  3. shania26

    shania26 Actief lid

    20 jul 2013
    160
    1
    16
    huismama
    spijkenisse
    ja maandag maar even doen maar ik heb wel op google dingen gelezen over verzakkingen idd zijn vrouwen waarbij de baarmoedermond er bijna uit hing bij 15 weken door verzakkingen nou verwacht ik wel niet dat het zo erg word hier (althans hoop ik) maar het is dus kennelijk iets wat voorkomt
     

Deel Deze Pagina