Na de bevalling

Back in shape met Fajah Lourens

Back in shape met Fajah Lourens
Back in shape met Fajah Lourens
Een kind krijgen is één van de mooiste momenten van je leven. Je lichaam gaat echter een lastige periode tegemoet tijdens een zwangerschap en bevalling. De vele veranderingen die je lichaam moet doorstaan kunnen het fysiek en mentaal zwaar maken. Dé fit queen van Nederland en bestsellerauteur Fajah Lourens heeft het boek Killerbody 3 – Back in shape geschreven voor alle vrouwen die zwanger willen worden, op een gezonde en slanke manier zwanger willen zijn en daarna op een gezonde manier de extra kilo’s weer kwijt willen raken.

Ook (aanstaande) vaders kunnen meetrainen met de trainingsschema’s en meegenieten van de recepten.

In Killerbody3 – Back in shape motiveert Fajah je om na je bevalling weer (veilig) te gaan trainen en overtollige kilo’s kwijt te raken. In het boek vind je een 12-wekendieetplan en trainingsschema’s die goed bij te houden zijn. Fajah laat zien dat het mogelijk is voor iedereen om jezelf te motiveren om een gezonde leefstijl aan te gaan. Om je te helpen jouw doelen te bereiken besteed Fajah in dit boek extra aandacht aan positieve visualisaties.

Het boek bevat persoonlijke verhalen, trainings- en voedingsschema’s, boodschappenlijstjes, tips van diverse experts op het gebied van voeding, borstvoeding, en fysiotherapie en lekkere recepten voor het hele gezin. Ideaal voor vrouwen die op een gezonde en verantwoorde manier een gezonde en slanke mama willen worden.

Ben je benieuwd naar het boek? Klik hier voor een sneak peak.

Killerbody 3 – Back in shape is voor €20,- verkrijgbaar via de MKBM Shop, Bol.com en in de boekhandel.