Nieuws

Blokker viert de geboorte van Blokker Baby

Blokker viert de geboorte van Blokker Baby
Blokker viert de geboorte van Blokker Baby
Met trots meldt Blokker de geboorte van een blije baby met alles erop en eraan. Ouders in Nederland kunnen vanaf nu terecht bij Blokker voor een complete ‘one stop baby shop’. Met de introductie van Blokker Baby biedt Blokker het ruimste assortiment babyproducten bij jou om de hoek.

Blokker Baby

In Nederland worden jaarlijks 175.000 baby’s geboren. De komst van een baby zorgt voor veel veranderingen in een huishouden. Dan is het fijn om een winkel om de hoek te hebben die alles biedt wat je nodig hebt. Vanaf nu kun je bij Blokker terecht voor alle spulletjes om je baby onbezorgd te laten eten, slapen, spelen, knuffelen en badderen: zoals flessenborstels, onbreekbare bordjes, anti-lek bekers, babybedjes, dompelbadjes, slaaplekkerlampjes, trappelzakjes, katoenen lakens, babyfoons, knuffels, tuttels, reukvrije luieremmers en nog véél meer. Blokker heeft het allemaal in huis.

Gratis Zwanger- en Babybox

Met Blokker Baby voegt Blokker een nieuwe categorie met huishoudproducten toe aan het assortiment. Daarnaast kun je sinds 1 januari 2019 de Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu ophalen.Benieuwd? Kom snel langs, bezoek vinden ze heel gezellig!Ga voor het Blokker Baby assortiment naar een Blokker winkel bij jou in de buurt of kijk op de website.