Nieuws

Negenmaandenbeurs 2019

Negenmaandenbeurs 2019
Negenmaandenbeurs 2019

Van 20 tot en met 24 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs.

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Je vindt er veel informatie over verzorging, voeding, gezondheid, speelgoed en veiligheid, maar ook de leukste ideeën voor het geboortekaartje en de inrichting van de babykamer. Hét evenement dat je als (aanstaande) mama niet mag missen!

Wat is er te doen op de negenmaandenbeurs?

Op de beurs zijn ongeveer 220 stands waar je allerlei producten kan uitproberen en waar je heerlijk kan shoppen. Bij veel stands hebben ze mooie aanbiedingen en soms krijg je gratis producten aangeboden. Een aantal keer per dag is er op het grote podium een modeshow met de nieuwste positiemode of de nieuwste babymode.

Wil je graag een draagdoek uitproberen? Dat kan! Bij diverse stands staan ze voor je klaar om je te adviseren. Ben je erg nieuwsgierig naar je kindje? Laat dan een 3D of 4D echo maken door één van de verloskundigen. Ook een geslachtsbepaling kan maar pas vanaf 16 weken zwangerschap.

In de Expert Lounge kan je terecht met al je vragen over voeding, verzorging, gezondheid, bevallen, kraamzorg, financiële zaken, opvoeding, veiligheid en meer. Daarnaast zijn er workshops en ‘Masterclasses’ om je helemaal klaar te stomen voor het ouderschap.

Baby Innovation Award

Ieder jaar vindt op de Negenmaandenbeurs de uitreiking van de Baby Innovation Award plaats. Dit is een prijs voor het beste product op het gebied van zwangerschap en baby. Dit jaar zijn er maar liefst 24 producten uit 7 verschillende categorieën genomineerd. Bekijk voor meer informatie onderstaande video.

Baby Innovation Award 2019

Praktisch

Ook aan de praktische zaken is gedacht. Zo zijn er voedingslounges om rustig te kunnen voeden en kolven en ruimtes met gratis luiers om je kindje te verschonen. Verder is er voor kinderen tot 10 jaar kinderopvang. Deze opvang is geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

De Negenmaandenbeurs is van 20 tot en met 24 februari in de RAI in Amsterdam. De openingstijden zijn:

Woensdag 20 februari van 11:00 tot 18:00
Donderdag 21 februari van 11:00 tot 22:00
Vrijdag 22 februari van 11:00 tot 22:00
Zaterdag 23 februari van 11:00 tot 18:00
Zondag 24 februari van 11:00 tot 18:00

Meer info over de Negenmaandenbeurs

Wil je meer informatie over de Negenmaandenbeurs kijk dan op https://www.negenmaandenbeurs.nl/.