Reviews

ByKay Mei Tai Classic

ByKay Mei Tai Classic
ByKay Mei Tai Classic
Twijfel je, of een draagdoek een optie is voor jou en je kindje? De draagdoeken van ByKay halen al je twijfels weg!

Veelzijdig

De ByKay Mei Tai Classic is een comfortabel, stevig en gebruiksvriendelijk, geweven draagsysteem. Je draagt je kindje vanaf 3 maanden tot ongeveer 4 jaar, knus met je mee op je buik, rug of heup. De draagdoek is zo ontworpen dat je kindje veilig, ondersteund en met de heupjes, die nog in ontwikkeling zijn, in de juiste positie zit.

Gebruiksgemak

Het voorgevormde zitgedeelte, de wijde schouderbanden en de verstevigde buikband maken het dragen voor zowel moeder als kind comfortabel. Met de Mei Tai Classic kun je letterlijk alle kanten op. Zelfs borstvoeding geven hoeft geen probleem te zijn.

Prijs

Goedkoop is de ByKay Mei Tai Classic niet, met zijn €79,95. Maar gezien zijn mogelijkheden en de mogelijkheid de draagdoek te gebruiken tot een gewicht van 18 kilo, lijkt hij ons dit meer dan waard.

Op de zeer informatieve en overzichtelijke website draagdoek.nl vind je nog veel meer informatie. In tekst en in beeld. Lees ook de review van mama Hester.

ByKay Mei Tai Classic
ByKay Mei Tai Classic

Review Hester

Hallo, mijn naam is Hester en ik heb een zoontje van 4 maanden. Van Zwangerschapspagina mocht ik de draagdoek ByKay Mei Tai Classic testen.

Dit was niet mijn eerste draagdoek. Omdat we een hond hebben en graag door het bos wandelen had ik eerder al een gewoven draagdoek gekocht. Het omdoen van deze gewoven draagdoek was echter lastig, omdat je exact het midden om moest doen. Het doek is 6 meter, dus dit vroeg wat oefening.

Een veilig gevoel

De Mei Tai Classic bleek al snel makkelijker in gebruik, omdat het zitgedeelte voor het kindje is voorgevormd. De knoop kun je van te voren al maken, zodat je alleen je kindje er in hoeft te laten glijden. Even strakker maken en klaar. Wat ik vooral een voordeel vind is dat de onderkant gesloten is, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kindje er uit valt.

Lekker warm tegen mama aan

Het is een ontzettend stevige stof die niet rekt. Hierdoor blijft je kindje op de juiste plaats zitten en krijg je geen last van je rug. Onze kleine man moest even wennen, maar door te gaan lopen werd hij rustig. Sterker nog, na 5 minuten lag hij te slapen! Lekker warm tegen mama aan. Ik heb zelfs gestreken toen hij lekker lag te slapen. Hij heeft ruim 3 kwartier zo bij mij gelegen!

Super duidelijk

De beschrijving en de plaatjes die laten zien op welke verschillende manieren je je kindje kan dragen, zijn super duidelijk en goed uit te voeren. Ook mijn moeder gebruikt hem met gemak voor het wandelen.

Conclusie

Ik ben erg positief over de draagdoek en denk dat dit één van de betere en gebruiksvriendelijke onder de draagdoeken is.

Samenvatting
 • 9/10
  Algemene indruk - 9/10
 • 8/10
  Prijs/kwaliteit - 8/10
 • 8/10
  Gebruiksgemak - 8/10
 • 9/10
  Design - 9/10
8.5/10

Samenvatting

De Mei Tai Classic: praktisch, comfortabel, stijlvol en trendy! Twijfelen is niet meer nodig!