Zwanger worden

Geluk kun je delen!

Moeders voor Moeders
Moeders voor Moeders

Zwanger zijn is fantastisch! Maar zwanger worden gaat niet altijd vanzelf. Maar liefst één op de zes stellen kampt met vruchtbaarheidsproblemen. Wist je dat je met jouw zwangerschap deze wensouders eenvoudig kunt helpen. Hoe? Simpel! Door mee te doen met Moeders voor Moeders.

hCG hormoon

In de eerste periode van je zwangerschap bevat jouw urine namelijk het belangrijke hormoon hCG. Van dit hormoon worden medicijnen gemaakt die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.
Moeders voor Moeders zamelt de urine van pril zwangere vrouwen in. Het farmaceutische bedrijf Aspen Oss, waar Moeders voor Moeders onderdeel van uitmaakt, verwerkt de urine vervolgens tot bruikbare grondstof voor vruchtbaarheidsmedicijnen. Alle urine die Moeders voor Moeders inzamelt wordt gebruikt voor het vervaardigen van humane vruchtbaarheidsmedicijnen die wereldwijd worden gebruikt. Jij kunt dus met jouw zwangerschap een andere vrouw helpen om ook zwanger te worden, hoe mooi is dat!

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met de 11e week van je zwangerschap en je kunt meedoen tot en met de 16e week. Uiteraard werkt Moeders voor Moeders heel discreet waardoor je omgeving nog niet merkt dat je zwanger bent. En als dank voor je deelname ontvang je een heerlijk zachte wikkeldeken voor jouw kleintje. Deel ook je geluk! Meld je aan voor Moeders voor Moeders.