Zwangerschap

Gezinsuitbreiding op komst?

easywalker kinderwagens

Kan je niet wachten tot het zover is? Lekker wandelen met je kleine, of je nu een lange wandeling gaat maken of even kort de stad in gaat voor boodschappen. Natuurlijk wil je reizen in stijl. Daarom hebben wij de beste kinderwagens van Easywalker (en acties!) op een rijtje gezet.

Op de Easywalker website krijg je leuke extra’s, een levenslange garantie en kan je 30 dagen lang gratis proberen. Ook hoef je niet lang te wachten op jouw bestelling, want de kinderwagens zijn altijd op voorraad waardoor deze binnen 3 tot 5 dagen thuis geleverd kunnen worden! Is jouw aankoop boven de €100,-? Dan komen de verzendkosten te vervallen.

HARVEY³, de alleskunner

Harvey³ is met zijn extra grote wielen en goede vering speciaal ontworpen om op elke ondergrond super wendbaar te zijn. Met 10,8 kilo is het een lichtgewicht kinderwagen, die bovendien heel gemakkelijk in en uit te vouwen is. De wagen is in hoogte verstelbaar en ook nog eens uit te breiden zodat er plaats is voor een broertje of zusje. Kortom, een kinderwagen die met jou en je gezin meegroeit. Een groot pluspunt is dat de stof niet alleen heel mooi is, maar ook nog eens heel duurzaam is doordat de stof gemaakt is van gerecyclede petflessen.

Wil je hem in actie zien, wil je hem 30 dagen lang gratis uitproberen of ben je al helemaal verkocht? Klik hier om naar de website te gaan. Er loopt nu tijdelijk een leuke actie: bij aankoop van een Harvey³ kinderwagen, krijg je een gratis voetenzak ter waarde van minimaal € 90. Gebruik de code: HARVEYACTIE

CHARLEY, de stijlvolle stadswagen

Charley is een lichtgewicht kinderwagen speciaal ontworpen om de ultieme reisgenoot te zijn in de stad. Met maar 8 kilo is dit model makkelijk te dragen en soepel te navigeren door een drukke stad. De grote stoel waar je kindje in zit is gemakkelijk te verstellen en kan op drie manieren naar achteren leunen. Last van de zon? Charley heeft ventilatiegaten, een kiekeboe-raampje en een extra grote zonnekap met zonneklep.

Wil je hem in actie zien, wil je hem 30 dagen lang gratis uitproberen of ben je al helemaal verkocht? Klik hier om naar de website te gaan. Er loopt nu tijdelijk een leuke actie: bij aankoop van een Charley kinderwagen, krijg je een gratis speelstuurtje. Gebruik de code: CHARLEYACTIE

Bestel hier direct op de Easywalker website!