Zwangerschap

Mega Mazzeldagen Prénatal 2019

Mega Mazzeldagen Prenatal 2019
Mega Mazzeldagen Prenatal 2019
Korting? Ik ben er gék op. Twee keer per jaar is er een grote kortingsactie bij Prénatal: de Mega Mazzeldagen. De Mega Mazzeldagen zijn meestal in maart en september. Dit is hét moment om supervoordelig je zwangerschaps- en babyuitzet te kopen. Ook in 2019 zijn ze er weer!

Mega Mazzeldagen

Een kindje kost aardig wat geld. Maar als je de babyuitzet koopt tijdens de Mega Mazzeldagen kan je veel besparen. Autostoeltje, buggy of kinderwagen, zwangerschaps- en babykleding, speelgoed, traphekjes, verzorgingsproducten. Heb jij nog iets nodig, grijp dan je kans.

Data Mega Mazzeldagen 2019

De exacte data voor de Mega Mazzeldagen worden enkele dagen voordat de actie begint bekendgemaakt. Op basis van voorgaande jaren denken wij dat de Mega Mazzeldagen 2019 plaatsvinden van:

Dinsdag 26 tot en met zondag 31 maart 2019
Dinsdag 24 tot en met zondag 29 september 2019

Online begint de actie al een dag eerder vanaf 21.00 uur.

Korting

Een groot deel van het assortiment doet mee. Ook de A-merken! Neem een lijstje mee wat je nodig hebt voor je baby. Tijdens deze actieperiode kan de korting oplopen tot 40%.

Folder Mega Mazzeldagen

Kijk in de folder van Prénatal om de aanbiedingen te bekijken. Ook op de website kan je precies zien welke producten er meedoen met de actie.