Zwangerschap

Zwanger? Recht op gratis producten!

Zwanger? Recht op gratis producten!
Zwanger? Recht op gratis producten!
Hoera, je bent zwanger! Het liefst ren je direct naar de winkel en duik je in alle rekken voor de meest prachtige spullen voor jullie aankomend wondertje. Al snel zal je er dan achter komen dat aan al die mooie, handige en praktische artikelen een behoorlijk prijskaartje kan hangen. Dat moet ook anders kunnen.

Gratis!

De uitzet voor een baby kan aardige kosten met zich meebrengen. Natuurlijk heb je dit voor een groot deel zelf in de hand. Lees hierover ook eens: Shoppen voor je babyuitzet.

Maar het kan dus ook anders. Namelijk gratis! Als je even de tijd en moeite neemt om je hierin te verdiepen, dan merk je al snel dat er veel gratis producten op je liggen te wachten wanneer je zwanger of net bevallen bent. Via diverse websites kun je gratis babyspullen en producten aanvragen.

Gratis Babyboxen

Zo kun je bijvoorbeeld De Blije Doos van Wij Jonge Ouders kosteloos aanvragen. Deze doos kun je dan ophalen bij Prenatal. Dit kun je doen vanaf de opgegeven uitgerekende datum, totdat je kindje 1 jaar is. De inhoud van de doos wisselt, maar je kunt denken aan bijvoorbeeld Pampers, crème van Zwitsal, een babymutsje met naam, een drankje voor papa, bonnen voor aantrekkelijke kortingen, praktische tips en nog veel meer.

Ook zijn er de Zwangerbox en het Babycadeau van Ouders van Nu. Beide producten worden gratis thuisbezorgd. De inhoud van de box kan ook wisselen.

Bij het Kruidvat kun je op vertoon van je voordeelkaart (die overigens ook gratis is) de Kruidvat Babydoos en Babytas ophalen. Vol met producten van het eigen huismerk en andere bekende merken van babyproducten.

Ook veel supermarkten bieden een gratis box of een leuk cadeautje aan. Daar zou je eens naar kunnen informeren bij je vertrouwde supermarkt. Vaak hoef je alleen maar het geboortekaartje te laten zien.

De Biologische babydoos is niet gratis, maar willen we hier toch even noemen. Een doos vol biologische en natuurlijke producten met een waarde van €45,00 voor €25,00. Toch wel €20,00 gratis! Deze kun je bestellen op www.babybegood.nl Op deze website vind je ook het gratis online Mamagreen Magazine.

Gratis agenda

Erg leuk, de gratis Why’s Zwangeragenda. Je kunt hierin alles rondom je zwangerschap bijhouden, de ontwikkeling van je baby volgen en daarnaast nog genieten van heerlijke, gezonde recepten, handige tips en weetjes.

Deze actie is verlopen.

Nog meer voordeel

Niet alles is gratis, helaas. Maar een aantrekkelijke korting is ook nooit weg! Of win iets leuks door mee te doen aan een prijsvraag. Speel mee in een winactie. Of wat dacht je van geld-terug-acties?

Dus, als je dan toch even ligt te rusten tijdens een ik-ben-zwanger-geniet-momentje, kijk dan eens op bovenstaande websites. Of meld je gratis aan bij Limango. Hier krijg je altijd tussen de 30% en 70% korting. Hoeft je partner niet zo hard te schrikken wanneer de postbode met pakketten en dozen vol voor de deur staat!