Maart mama's 2010, deel 7!

Discussie in 'De mama's' gestart door jedalin, 9 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    en al bij de da geweest??? hopelijk niets ernstigs
     
  2. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    beterschap
     
  3. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    Bij de DA geweest, en de eerste onderzoeken zijn goed, maar helaas zegt dit niks. Ze is kanon hard voor zichzelf en laat niks merken.
    Volgende week maandag worden er foto's gemaakt van haar heupen en rug.
     
  4. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    seanli ook hier dan nog een keer gefeliciteerd ;)

    hier nope mn kat mo is nog steeds foetsie helaas. morgen middag al een week. pfff :(

    wel leuk nieuws mn vriendin is vanmorgen bevallen van een zoon Jesse Thomas.

    zo leuk gister zaten we nog naast elkaar op een verjaardag.
     
  5. Gwenolyn

    Gwenolyn VIP lid

    13 jan 2009
    7.067
    0
    0
    :( Ik hoop dat Mo snel terug is!!

    Gefeliciteerd!!!
    Hahahahahaha, grappig dat jullie gisteravond nog samen op een verjaardag zaten. Dan is ze ook snel bevallen.
     
  6. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Seanll: hier ook nog gefeliciteerd met jullie zoon! Mooie man :)

    Verder weet ik het even zo niet.. Sorry ook weinig tijd!

    Hier alles goed, Stijn doet het goed, overdag hoor je m niet maar s nachts wil hij het liefst bij mij liggen dus ligt hij nu op een commode matje tussen oms in en na de nachtvoedimg gaat hij in zn eigen bed en slaapt prima!
    Even wennen denk ik??

    Esmay doet het ook super al is ze soms wat lomp....

    Oh kussie heb je trouwens je eigen nr nog??? Anders whatsapp ik je even dan heb je ook mijn nr weer....
     
  7. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    Hey meis, lief dat je reageert, heb indd inmiddels mijn eigen nummer weer!! Hihi....
    Dus kom maar op, blijft akelig stil bij mij op de lijn....
     
  8. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    Hey meiden,
    Thanks voor jullie lieve reacties... Ivm eventuele meelezers hier, zal ik dan toch maar es uitleg gaan geven :) maar dan dus op het privé forum...

    @ Nijnja, dat lijkt me heel moeilijk dat je man het er duidelijk minder moeilijk mee heeft, maar volgens mij heb ik veelste hoge verwachtingen van een man opzich.. Dus ik denk dat ik uberhaupt totaal geen reeel beeld heb....
    Maar het heet dus niet echt een MK? Ik wist het ook niet goed, heb ook wel iets gelezen over een Missed Abortion? Een MA? Sorry meis, wil het natuurlijk wel goed benoemen...
    Maar hoe sta jij er nu in dan? Wil je er nog steeds voor gaan, ook nu je toch wel (erger) merkt dat je man er niet eens zo achter staat?

    @ Kleintje, tjah, het blijft een overgang voor een baby heh, zo zit je dik 9 maanden veilig in een warme buik, en zo kom je in zo'n grote wereld, waar al die geluiden en alles op je af komt.... Ik vind het niet raar als jullie kleine mannetje moet wennen en graag bij je is.. Heb je anders misschien iets bij hem in bedje wat écht jou geur heeft?

    @ Gwen, it sucks dat er nog geen uitslag bekend is bij Freggel, dit sluit dus eigenlijk allerlei "simpele" dingen uit als ik het goed begrijp waardoor die erfelijke ziekte een steeds grotere kans word dat dat het is? Ik hoop het toch niet hè... Waarom is ze dan ook zo eigenwijs?? Ze heeft toch zichzelf ermee?? (tegelijk ook *zo af en toe* een stille boodschap voor baasjelief!! :p)

    @ Jedalin, juist ik begrijp het, dat zijn leuke uitstapjes genoeg waardoor de agenda indd wel bol staat jah, hihi!! LEUK JOH!!! Tis jullie gegund! Hoe lijkt het trouwens met Arno's werk-agenda??

    @ Lisil, wat zegt Amivedi dan? Mo heeft dit niet vaker gedaan heh? En jullie wonen er al een poos toch? Zijn er inmiddels nog meer katten als vermist opgegeven? VERDORIE, ik kan hier zo pissig om worden!!!
    Kan je eigenlijk ook aan Lisanne merken dat ze Mo mist? Vraag ik me eigenlijk best af? Ik bedoel, ze zijn nu toch wel op een leeftijd misschien dat ze dat al wat meer beseffen.. Dat had Joënna toch ook al iets met Turbo of niet Gwen? En hoe ging dat eigenlijk bij jou Ano, met Neomi en bij jou Jedalin toen met Daan en Jesse met Kai?
    Al hoop ik natuurlijk met heel mijn hart dat Mo gewoon terug komt!! En dat jullie haar dan samen helemaal kunnen knuffelen tot ze weg vlucht, hihi....
    En hoe gaat het verder met jullie lieverd? Ik wil je gewoon echt even een hele dikke knuffel geven!!!

    Nouw, ik zal het priveforum even induiken.. Voor mijn story... *dus wie de soap weer wil volgen....* :)
     
  9. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    Tis best lang stukkie geworden, mocht er enige verwarring onstaan, let me know... Hihi... Sorry dat het in meerdere stukjes staat, maar mag maar 1000 tekens in.. En ik kon het niet inkorten tot 1000 tekens!! :p
     
  10. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    @ Gwen: Thnx voor t vragen :)

    Het gaat SUPER met Daan's eten!!! Hij heeft zich niet 1x meer verslikt!! Dus wij zijn suuuper blij!! Hij kan ook gewoon alles eten, alleen appel geven we niet omdat dat gewoon afgeraden wordt.

    Zn ontlasting gaat eigenlijk ook goed, alleen heeft hij het totaal niet onder controle.
    Meestal is het wel 1x per dag, maar heel vaak als ie zonder luier rondloopt dan poept hij elke keer een beetje, zeg maar, dat heeft ie gewoon niet door. Dus ik denk dat zindelijk worden zeker later gaat komen als normaal.
    Nu weet ik dat dat nu nog allemaal niet hoeft hoor, maar hij heeft gewoon niet zoals Jesse 1 of enkele keren per dag poep, maar gewoon maar naja, wanneer het uitkomt haha.
    Soms heeft ie een dag niets en dan de dag erop 4x een veegje in zn luier. En dan weer 3x achter elkaar een beetje poep.
    Geen pijl op te trekken dus en naja, vooral dat hij niet voelt dat het gewoon eruit komt terwijl hij in zn blootje speelt. Dat is dan ook maar gewoon een klein sliertje ofzo haha.
    Maar dat heeft Jesse nooit...dus denk dat we dat wel gaan merken tegen de tijd dat ze zindelijk gaan worden.

    HIer trouwens wat dat betreft nog weinig vooruitgang. Jesse geeft wel vaker aan dat hij gepoept heeft, maar nog niet van te voren.
    Potje en wc vind ie al iets leuker om bloot op te zitten, maar hij doet dan nog niets.
    "s nachts heeft ie vaak weinig plas in zn luier....wellicht dat dat ook wel goed is aangezien dat natuurlijk ook wat minder moet worden een keer? haha.

    @ hier: VRAAGJE>....hebben jullie kindjes ooit AFTEN gehad??? Jesse heeft zag ik net ineens 3 aften op de onderkant van zn tong!!
    Aargh, voel me meteen schuldig; 'heb ik wel genoeg fruit en groenten gegeven???" want ja... fruit schiet er wel eens bij in en groenten eten ze nu eenmaal niet zo goed op het moment...
    Heb ff gelezen op internet en toevallig voelde ik vanmorgen een kies doorkomen (Hij gaf aan pijn te hebben dus toen voelde ik) en op internet staat dat dat er ook mee te maken kan hebben.
    Ook kwijlt hij ineens meer, kan ook door de kies komen en dat kan ook weer meer kans geven op aften. Zucht. Naja moet vanzelf over gaan en is niets aan te doen verder volgens internet?

    @ verder hier; Praten gaat echt super goed! Jesse zegt heel veel en begrijpt alles. Zegt ook steeds meer woorden waarvan ik niet eens wist dat ie ze kan zeggen en dat ie ze kent :D haha. leuk
    Daan volgt mooi, zoals altijd. Hij praat ook helemaal prima, net wat minder als Jesse maar we merken dat hij daar gewoon een weekje of 3 mee achter ligt op jesse.
     
  11. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Arm beestje!! Hopelijk is het niets ernstigs :( sterkte!!!
     
  12. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    @ kussie: LIef dat je t vraagt :)
    Arno heeft toevallig van de week een klus gekregen! Wel een kleine, maar het is een begin!! En die kan wel uitgroeien naar iets groter.
    Verder lijkt het erop dat ie er nog 1 krijgt binnenkort, maar tis afwachten...

    Hij krijgt een ww uitkering nu, dus gelukkig is het geen ramp...maar ik vind het toch niet zo relax zo. Liefste zie ik dat hij gewoon weer een baan heeft.
    Maar goed, daar doet hij ook zn best voor; hij solliciteert volop! Wil hij zelf ook wel. Liefst iets waar hij dan zn eigen bedrijfje naast kan doen.

    D&J missen kai niet, ze waren nog te klein toen hij weg ging om er al echt binding mee te hebben.
    Ze vragen er ook nooit om verder ofzo. WEl als ze een hond zien, roepen ze Kai... maar gewoon meer omdat ze gewend waren dat een hond kai heet ;)
     
  13. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    hier lisanne roep af en toe mo om binnen te komen maar verder niet en we hebben er nog 2 lopen he dus denk niet dat ze t echt merkt.

    jedalin nou t zindelijk worden komt vanzelf wel ze zijn nog jong en dan bij daan maar wat later het heeft zo zijn oorzaak toch. ook hier geeft ze het aan na t poepen en nog niet ervoor.

    gwen hopelijk krijg je bij de rontgen ook goed nieuws en is het niet zoals vorige keer dat het te laat is mn duimen draaien.
     
  14. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    verder zit nu nog bij mn ouders van lisanne wegbrengen en de chiwawa van mn ouders heeft volop weeen nu hihi. ik hoop dat ik nog pup geboren zie worden en anders zie ik ze morgen hoop ik
     
  15. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    hier gister mocht ik het beleven om er bij te zijn dat de eerste pup geboren werd zo mooi om te zien alleen in stuit en t vliesje was al kapot en t hoofdje wou niet meer en t lichaampje bewoog niet meer t duurde te lang dus mn moeder heeft haar geholpen met even de opening iets meer open te krijgen en iets aan de pup getrokken en t bewoog nog steeds niet en de navelstreng zat er nog aan en die hond verder lopen in de bak met pup er half achteraan slepend. dus ik een schaar gepakt en de navelstreng doorgeknipt en mn moeder had al zoiets van ach jammer hij is dood. dus ik met mn eigenwijze kop: pa pak een theedoek voor me. dus hij een thee doek gepakt en ik zeg tegen mn moeder. wrijven en warm maken misschien komt t hartje weer op gang en weet je wat er gebeurt: t jonkie begint te piepen en te bewegen. :$ gelukkig maar dus mn ouders erg blij dat ze naar me geluisterd hebben

    uiteindelijk zijn er nu 2 pups en nogal best groot dus logisch dat er maar 2 zijn
     
  16. nijnja

    nijnja Fanatiek lid

    2 mei 2007
    1.177
    0
    0
    docent
    Haarlem
    Lisil: spannend verhaal! Je hebt je roeping als dierenarts gemist ;).

    Linda: oei, aften zijn naar! Ik gebruik zelf altijd pyralvex, en dat is naar spul, maar het helpt wel erg goed. Ik heb alleen geen idee of je het mag gebruiken bij kleine kinderen. -edit- even op internet gezocht en helaas, het mag niet voor kinderen onder de 12... Dan heb ik verder geen tips. En ik lees op fb dat jullie een drama nacht achter de rug hebben? Veel sterkte iig!

    Kussie: ik noem het een vmk, omdat het een vroege miskraam is. Dus eigenlijk meer een beginnende zwangerschap die niet doorzet dan een echte miskraam. Wat betreft mijn man: ik begrijp het wel, hoor, dat hij er niet zo zeker van is. Ik denk rationeel eigenlijk hetzelfde: het gaat nu zo goed met onze heerlijke mannetjes, je weet niet of een derde weer helemaal gezond is, we hebben het druk zat, ik zie ook wel op tegen de nachten en zo zijn er nog wel heel veel overwegingen om niet een derde te willen. Helaas (of gelukkig!) is mijn emotie sterker dan mijn ratio en hoop ik toch op nog zo'n kleintje. Die emotie heeft mijn man niet, maar hij wil voor mij best ervoor gaan. Hij staat er dus wel achter, maar meer voor mij dan voor zichelf! Toch eigenlijk heel lief!
     
  17. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Tjee Lisil wat een verhaal! Er schuilt een heuse kraamhulp in jou!! Hihi.
    Bijzonder, dst je het hondje gered hebt.

    Nijnja, zij jn jullie er ook heel bewust mee bezig? Op de juiste dagen klussen enzo, om meer kans te hebben? Of hebben jullie meer zoiets van; we zien het wel en laten het gewoon lopen zoals het loopt?

    Hier inderdaad drama nacht....jeetje.
    Jesse in bed gelegd om 20.00 en vanaf dat moment ieder uur naar boven gekunnen om te troosten. Toen we naar bed gingen rond 00.30 was hij nog steeds jengelig en werd het alleen maar vaker. Wij wilde op een gegeven moment ook wel graag slapen dus om 1.15u bij ons in bed gelegd. dat was helemaal drama. Hij wilde niet liggen maar zitten, wilde tv kijken, leek zich echt aan te stellen..
    Naja, terugleggen bij Daan zagen we ook niet zitten om 2 wakkere kinderen te voorkomen.
    Uiteindeijk Is hij omo 3u in slaap gevallen bij ons.. Om half 7 werd ie wakker door Daan die wakker werd. Jesse lag boven de dekens midden bij ons op bed haha.
    Gelukkig Daan kunnen troosten en Jesse sliep ook nog half verder.
    Uiteindelijk rond half 10 Daan weer wakker en bij ons genomen.
    Jesse was opdat moment bekaf en super moe. Klaagde flink over z'n mond ivm aften. Met dentinox aangestipt, dat hielp wel iets.
    Daan viel ineens tijdens tv kijken weer in slaap, dus lamp uitgedaan en gaan douchen. Jesse sliep toen ook weer, dus gegaan en de heren werden rond vanmiddag 1u wakker haha.

    Huisarts gebeld en iets gekregen voor de aften (lidocainegel) dus dadelijk ophalen.
     
  18. Appel en Peer

    Appel en Peer Niet meer actief

    Even snel tussendoor reageren....

    Jedalin; dat spul werkt goed. Verdooft gelijk. Heb dat ook, heb er zelf ook zo vaak last van! Is ook makkelijk met een kwastje enzo.
    Succes nog!

    Sorry verwaarloos jullie, kom snel weer reageren! Xxx
     
  19. Lisil

    Lisil VIP lid

    19 apr 2009
    9.313
    0
    0
    wat een drama nacht jedalin pff ik hoop dat komende nacht beter is.
     
  20. Soda Pop

    Soda Pop Niet meer actief

    @ Jedalin, helpt het spul al? Hoop dat vanacht indd een betere nacht zal zijn zeg!! Pff, nix nie fijn zo!! Wat zul je zelf ook moe zijn, en Arno uiteraard ook!! Maar die aften lijken me ook nix nie fijn, ik ken het (gelukkig niet, bij Stan ook -nog- niet)
    Die heeft inmiddels zijn gebitje compleet weet ik sinds vanmorgen, hihi, Menno -man van mijn vriendin- zocht even in het boekje op hoeveel kiesjes ze krijgen, en dat is dus 4 onder 4 boven en dat heeft Stan nu ook!! HOERAAA!!

    @ Lisil, wat las ik nouw, de Flyers weggehaald? Wat een lef heej! Ik zou gewoon, dwars als ik ben, direct weer nieuwe plaatsen! Wat denken ze wel niet! Tjonge!! Gevoelloze horken!!

    @ Nijnja, ik begrijp het nu helemaal, dankje voor je uitleg! :)
    En indd eigenlijk heel lief!! :)

    @ Zazz, alles wel okeej bij jullie dan?
    Doe maar rustig aan hoor, helpen de pilletjes wel dan, nu je ze weer gebruikt voor de misselijkheid?

    @ Lisil, super dat de pup het toch gered heeft!! Je bent een kanjer! Maar dat wisten we natuurlijk allang!! Wat bijzonder dat je dit hebt mogen meemaken! Kan me voorstellen dat dat heel speciaal is geweest!! :)

    @ hier, alles gaat prima, loopt lekker... Wel weer een financiele tegenslag... Na 2 bezwaren te hebben gemaakt bij het CAK alsnog een afwijzing gehad, opeens is mijn chronisch ziek zijn nie meer zo erg als voorheen... (de regels zijn blijkbaar veranderd) en nu loop ik dus bijna 400 euro mis... GVD!
    Maar tjah.. Is weer nie anders... Doen we maar gewoon bij de bult op...
    Verder is Stan super lief, ondanks het slechte luisteren waar hij nog steeds kampioen in is, heeft hij zulke lieve dingen die hij doet en zegt, dat ik regelmatig wegsmelt hier! Heerlijk!!!

    Liefs
     

Deel Deze Pagina