Het is ook nooit goed

Discussie in 'De lounge' gestart door Kaala, 10 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Kaala

    Kaala Fanatiek lid

    10 okt 2012
    2.672
    0
    36
    NULL
    NULL
    Anyways, off to bed.
    Morgen weer heerlijk een uur fietsen naar het station :)
     
  2. UmmAbderrahman

    UmmAbderrahman Bekend lid

    4 okt 2012
    944
    0
    0

    Ah je werkt fulltime. Klinkt hard maar als je minder zou gaan werken word je meer geholpen en als moeder van een 2 mnd oude baby zou dat misschien nog ineens zo slecht zijn? Als je 24 uur of minder werkt heb je recht op income support. En geloof me daar kom je van rond want de rest van je benefits krijg je dan ook. Niemand wilt zn hand ophouden maar je zou ook moeten kunnen genieten van je kleintje.

    Toch raar dat je geen urgentie krijgt. Ik sta als band A wat als hoogst is.. En mijn situatie is niet erger als die van jou. Dus misschien toch even naar andere housings bellen? En laat je vooral niet overal afschepen. Soms moet je pushen wil je wat gedaan krijgen
     
  3. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ik heb net eens even je eerdere verhalen gelezen maar het lijkt erop alsof jij het enige normale persoon bent daar.. Je schoonfamilie, zijn oom en vooral je vriend.. Zo behandel je je vrouw niet en al helemaal niet als ze net een kindje heeft gebaart.. En dan ook nog zeggen dat je wel mag gaan als jij zegt dat je een eigen huis wil.. Wow..

    Ik zou contact zoeken met een bureau die je kan helpen weer terug naar nl te gaan met de kleine..

    Hoe kom je bij hem eigenlijk en waarom ben je naar de ik verhuisd? Nu ben je helemaal alleen..
     
  4. Anoniempje2011

    Anoniempje2011 Fanatiek lid

    1 jan 2011
    2.126
    0
    36
    NULL
    Drenthe :)
    Ik weet dat t makkelijk gezegd is, maar toch zou ik proberen terug naar NL te gaan. Ben je daar nu wel gelukkig?
     
  5. Jeniyah

    Jeniyah Niet meer actief

    So to be honest!!! Ik had gegaan.... Jij verdiend tenminste geld met wat je doet... Een hele dag weg bij je kind.

    Als een man zo tegen je praat zal hij je nooit waarderen...

    Nee ik had absoluut gegaan...

    Misschien makkelijk praten... Maar ik kijk er nu natuurlijk anders tegen aan. Heb jaren met zo'n vent samen geleefd, dus heb helaas wel de ervaring. Maar ik heb tenminste me familie terug...
     
  6. MamaTal85

    MamaTal85 Fanatiek lid

    13 sep 2011
    2.080
    192
    63
    NULL
    NULL
    Ook ik denk dat je beter iets voor jezelf kunt gaan zoeken. Ik neem aan dat je familie je ook niet zomaar laat stikken als je terug komt naar NL! Maar dit is echt een onhoudbare situatie die, zo te lezen, van kwaad tot erger gaat!
     
  7. Kaala

    Kaala Fanatiek lid

    10 okt 2012
    2.672
    0
    36
    NULL
    NULL
    Net werk afgebeld. Werd wakker met koorts bah. Gelukkig heb ik fijne teamcoaches.

    Ik zal vandaag bellen ivm urgentie etc. Situatie uitleggen enzo.
     
  8. mora27

    mora27 VIP lid

    25 nov 2009
    6.381
    0
    36
    webwinkel eigenaar
    in een huis
    zo laat jij je toch niet behandelen!! van mij mocht hij daan lekker een ander huisje gaan zoeken om te gamen! wat een respect zeg!!! bah! meid je doet het toch hartstikke goed zo! alleen jezelf niet zo laten behandelen door die man! wat een loser... is zou zeggen hupsakee weg met die spelcomputer en ook aan het werk!
     
  9. Sallie

    Sallie VIP lid

    27 sep 2008
    8.257
    292
    83
    Voor de klas
    Noord-Holland
    Maak je je geen zorgen over de opvoeding van je dochtertje? Ze zit wel 40u pw bij die rare types, en jij mist superveel van haar wat je nooit meer over kunt doen... Denk goed na over je keuzes nu meid, al begrijp ik heel goed dat het lastig is! Sterkte!
     
  10. Sallie

    Sallie VIP lid

    27 sep 2008
    8.257
    292
    83
    Voor de klas
    Noord-Holland
    Ps: en beterschap!
     
  11. Siren84

    Siren84 VIP lid

    8 jul 2010
    5.115
    1
    0
    Groot rijkdom! 2 meiden!
    Breda, Noord-Brabant
    Beterschap TS! Hopelijk voel je je snel beter!

    Wat raar dat je vriend opeens zo veranderd is? Lijkt me dat daar een reden voor is?! Misschien zit indd die oom van hem te lullen. Of valt het vaderschap hem tegen? Maar dan moet hij er gewoon over praten en niet de d*ckh**d uithangen! Ik zou absoluut niet tegen zo'n vent kunnen!
    Een schop onder zijn hol heeft hij nodig!

    Maarja ik weet het, voor ons is het makkelijk praten maar jij zit ermee :(
    Het is zo lastig om uit zo'n situatie te komen.
    Je bent het nu ff lekker kwijt :)
    Kun je goed praten met 1 van je collega's misschien? Of 1 van je vrienden in NL? Ik zou even kijken naar wat er mogrlijk is qua 'taxes'.

    Succes
     
  12. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Nou als mijn vent zo respectloos tegen mij deed had ik hem toch even flink aangesproken!

    Je werkt en wat maakt het uit wat voor werk!
     
  13. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Oké nu de rest van het topic gelezen.

    TS heel eerlijk ( en ik zal hier misschien best wat mensen mee over me heen gaan krijgen )
    JIJ bent de geen die dit veroorzaakt door alles maar te pikken.
    Ookal zeg je wel wat tegen hem als hij daar op antwoord dat het hem niks uit maakt hou je alweer op en ga je verder met dagelijks leven.
    Jij laat het toe dat hij zo respectloos is tegen zijn vriendin en moeder van zijn kind!

    Daarbij houden van moet geen probleem zijn. Ondanks houden van moet je in een relatie je grenzen aan gaan geven en die overschrijd hij nu! En niet alleen die van jou maar ook die van jullie kind.
    Je zegt dat het je weinig uit maakt maar het maakt je wel degelijk uit anders open je geen topic daar over om je hart te luchten.

    Ga je grenzen aan geven overschrijd hij die dan heeft dat consequenties! Kom op jullie hebben SAMEN een relatie niet alleen jij!
     
  14. Denise K

    Denise K Fanatiek lid

    11 apr 2010
    2.230
    354
    83
    Vrouw
    Wat een verhaal meid. Ik hoop dat je snapt dat je dit niet verdient. Jij zit er middenin en houd (hield) van die jongen, maar voor een buitenstaander klinkt dit absurd! Zo ga je niet met je vrouw en kind om. Zo doe je nog niet tegen een vreemde..

    Ik hoop dat je iets geregeld krijgt voor jou en je dochter. Juist nu zou je moeten genieten van je baby (ook al moet je werken). Je vriend zou moeten zorgen dat jij in een schoon en opgeruimd huis binnenkomt met een goed verzorgde dochter en een bord warm eten. Precies zoals een vrouw dat doet wanneer haar man fulltime werkt. Je bent verdomme 2 maanden geleden bevallen en bent nu al bijna 12u per dag van huis om voor brood op de plank te zorgen. Daar verdien je respect voor, van die twee honden van kerels waar je bij woont.

    Excuses, ben kwaad door je post. Geen vrouw zou zo behandeld moeten worden. Ik wens je het allerbeste, en hoop dat er snel een oplossing is..
     
  15. zogezegend

    zogezegend Niet meer actief

    ongelofelijk, niet meer toestaan dat hij je zo behandeld!!! dus so be it? ik zou zeggen yuuuuuuuuuuuuupppppp;) (weet niet of je storage wars weleens hebt gezien)
    maar goed ik denk dat je een stuk gelukkiger zou zijn met je kleine op jezelf, dan kom je thuis heb je je kleine en denk je zo! dat heb ik weer gefikst, en verwen je jezelf met wat lekkers;) ik bedoel wie wil nou zo'n vent?
    knuffel voor jouw;)
     
  16. Nikki88

    Nikki88 VIP lid

    29 jul 2008
    11.656
    230
    63
    Eens! Meid, waarom ben je ooit aan kinderen begonnen met zo'n lamlul!? :( Nu is er weer een kleintje de dupe. Als je het niet voor jezelf kan opbrengen dan ben je het in elk geval aan je dochter verplicht om alles op alles te zetten om haar een fijne geborgen jeugd te geven en de hoop op een mooie toekomst. Kortom, schop jezelf even flink onder je kont en doe iets in het belang van dat weerloze meisje! ;) Heel veel sterkte, wijsheid en kracht toegewenst.
     
  17. Mowtom

    Mowtom Fanatiek lid

    22 aug 2006
    3.530
    0
    36
    Pedagogisch medewerkster kdv
    Omg eindhoven
    sorry hoor maar ook zonder de rest van het verhaal te horen denk ik dat je beter af zult zijn zonder hem! Meid dit kan toch niet?! Hoe vaak zie je je kindje als ik vragen mag?
    En je kindje is een maand oud??? Pffff eerlijk gezegd heb ik medelijden met je....
     
  18. dupje87

    dupje87 Actief lid

    27 nov 2012
    122
    0
    0
    Ik weet precies hoe je je voelt! De vader van mijn oudste 2 dochters komt ook uit de uk! Die mannen sporen gewoon niet, ze hebben geen respect voor hun vrouwen en behandelen hun kinderen 'like shit' echt meid het gaat van kwaad naar erger. Als ik jou was zou ikmet mijn dochtertje weer veilig trg naar nederland vliegen, je bent beter af zonder hem.
     
  19. MamaPeetje

    MamaPeetje Niet meer actief

    Het zou mij dus absoluut niet lekker zitten als mijn kind met zo'n boerenl*ul zit de hele dag.. wat een waardeloos figuur, nergens goed voor en je bent beter af zonder zo'n kerel bah.
     
  20. Biccy

    Biccy Fanatiek lid

    28 jul 2008
    2.056
    14
    38
    Ierland
    Dan moet hij gaan werken, en niet tegen TS zeggen dat hij het wel best vindt zo. I can't be arsed, lekker dan.

    Vervelende situatie, inderdaad jezelf informeren wat je opties zijn. Wil je wel in de uk blijven? Als hij zo makkelijk denkt over uit elkaar gaan, vraag ik me af hoe wederzijds de gevoelens eigenlijk zijn. Kun je dat niet bespreekbaar maken? Misschien helpt het je de juiste richting te sturen? Als het van hem niet hoeft, misschien maar beter dan? En gewoon trots zijn op je baan hoor, je wil het beste voor je kindje en het is gewoon waardig werk!

    Enne, 'stomme Ier'? ;) 'stom mens' was misschien iets vriendelijker geweest.
     

Deel Deze Pagina