Klinkt heerlijk! Deze is ook zomers, simpel en lekker: Ijsbergsla wassen en snijden, aardbeien halveren en mango in stukjes snijden. Mengen met de ijsbergsla, pijnboompitjes roosteren en er over heen strooien en als 'dressing' griekse yoghurt met honing mengen en een paar flinke lepels over de salade heen doen.
Chilipeper, een mespuntje kaneel, paprikapoeder, uipoeder, knoflook. De kaneel klinkt heel gek, maar dat maakt het zo lekker. Gewoon zelf wat variƫren en proeven.
Heeft er iemand recepten van kleine turkse broodjes voor mij? Ik ben verslaafd aan turkse gevulde broodjes en pizza en alles jammmmmieeee!!! Als iemand makkelijke recepten heeft zou ik deze graag via pb krijgen!!
Idd, ik doe ook altijd een heel klein beetje kaneel door mijn niet-snelle-maar-o-zo-lekkere spaghettisaus. Als er dan iemand komt eten, kijken ze altijd even vreemd op, maar ze vinden het stuk voor stuk heerlijk.
Kijk eens op www.mijnmixedkitchen.nl, volgens mij vind je daar alles wat je zoekt Zachte gevulde Turkse broodjes Echte lahmacun (Turkse pizza)
Ik hou zelf heel erg van ovengerechten, alles samen de oven in en de rest gaat vanzelf . Kƶfte, aardappel en groenten op de bakplaat, bijvoorbeeld. Ook met zalm heel erg lekker.
Ik heb de bovenste gemaakt, maar dan met penne ipv tagliatelle. We hadden een verjaardag dus wist dat we later thuis zouden zijn dan normaal. Heerlijk gegeten vanavond. Snel en makkelijk klaar, dus ook ideaal om te maken na het werken.
Wat ik wel makkelijk en lekker vind zijn die drumsticks van maggi braadstomen, ze moeten een uurtje in de oven maar je hoeft ze alleen in die zak te doen met de kruiden erbij, dan met wat gemengde sla met dressing opeten, of net wat je wilt natuurlijk. T kost echt bijna geen moeite
Courgettepannenkoekjes: 1 courgette (middelgroot) raspen en bestrooien met wat zout. In vergiet of zeef laten uitlekken voor ongeveer een uur. Daarna 3 eieren klutsen en het courgettemengsel erdoor, en wat bloem of meel erdoor tot het een wat dikker beslag is. Ook lekker met gedroogde munt. En dan bakken maar.
laatst een heerlijke snack op, je pakt een zaak tortilla chips gooit die in een bak een aparte pannetje of bordje en daar gooi je een pakje roomkaas op leeg, spuit er een flinke laag chilisaus op de milde vind ik lekkerder en snijd een bos bosuien in kleine stukjes en dan dippen maar, heerlijk.
"Groene pasta" is het lievelingseten van de meiden hier. Nodig: Pasta (ze hebben het liefst van die groene tortelloni, maar het kan vanalles zijn) Spinazie (vers of diepvries kan allebei) Pijnboompitten Tomaten Groene pesto (of zelf maken, heel makkelijk) Parmezaanse kaas Bereiden: Pijnboompitjes los roosteren Ui en knoflook fruiten spinazie erbij blokjes tomaat erbij pesto erbij Pijnboompitjes er op het laatst bij Serveer de saus bij de pasta, met parmezaanse kaas eroverheen. Heerlijk! Oh ja, vaak maken we de peso zelf: olijfolie, pijnboompitjes, knoflook, parmezaanse kaas en een handje basilicum samen in de vijzel. Klaar!
ik gebruik de hindoestaanse massala kerrie ik koop het bij de chinees in een grote doorzichtige zak met rode letters
nee ik zou echt geen gewone kerriepoeder gebruiken die smaak komt totaal niet overeen met de massala kerrie
Hier is deze favoriet Gehakt rullen met half zakje tacokruiden Blikje refried beans erdoor (albert heijn, anders zelf een blikje kidneybonen met beetje knoflook pureren) Potje salsasaus erdoor roeren In een ovenschaal een klein bekertje creme fraiche verdelen over de bodem Mengsel erop Afdekken met cheddar kaas en in de oven tot de kaas gesmolten en beetje bruin is. Eten met taco (chips) of rijst.... heeeeerlijk!
Ohja en daarbij eten we vaak een maissalade. Blikje mais met gekookt ei, stukjes kipfilet en gele paprika en evt. bosuitje.. lepeltje mayonaise en peper, zout en paprikapoeder..
Couscous met champignonroerbakmix en kipfilet. Kipfilet in stukjes, gaar bakken, roerbakmix erbij. Twee bakjes boursin voor koken erbij of de goudkope variant roomkaas met kruiden van bijv. de Aldi. Couscous in een schaal of pan. Heet water erbij. Klaar!
Kleine kippenpootjes of kipstukjes, zakje krieltjes en zakje roerbak mix samen in een ovenschaal doen. Kruiden naar smaak en dan de oven in. Ik doe altijd maar wat, geloof 180 graden en dan een half uurtje (ik kijk en controleer tussendoor een keer). Echt zo makkelijk!