wie opnieuw zwanger via traject(jette) na overlijden zoontje.is er een wachttijd??beslist arts hier

Discussie in 'Vlindertjes vanaf 25 weken' gestart door anikas, 26 dec 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anikas

    anikas Actief lid

    22 okt 2017
    332
    136
    43
    Vrouw
    Zijn hier dames die snel weer zwanger zijn geworden na een bevalling via een medisch traject?
    Mag ik vragen hoe snel jullie terug mochten starten van de artsten?

    Even in het kort uitgelegd :

    Ik ben enkele weken geleden bevallen en ons kleintje is na 9 dagen overleden.
    Ik heb contact gehad met onze ferti arts en hij zei ons om een jaar te wachten,toen hij zag dat ik het daar echt moeilijk mee had zei hij van toch een minimum van 6maanden te wachten.
    Nu weet ik niet goed wat doen en het liefst wou ik dat ik terug zwanger was om eerlijk te zijn.
    Graag willen we terug zo snel mogelijk een poging doen voor een terugplaatsing van 1 van onze cryo’s om terug gezegend te zijn met een klein wondertje.
    Vraag mijn eigen ook überhaupt af of een arts hier effectief over kan beslissen ....zijn het niet de toekomstige ouders die hier over horen te beslissen als mijn lichaam medisch terug in orde is of we er weer voor gaan of niet?

    Graag wou ik ook jullie ervaringen weten wat het heeft gedaan met jullie lichaam en of jullie er blijvende “schade” aan hebben overgehouden om snel weer zwanger te zijn heel kort na een bevalling.
     
  2. KellD

    KellD Fanatiek lid

    29 aug 2016
    1.192
    525
    113
    Hi,

    Ik ben zelf bevallen van een prachtige dochter op 02-07-17 en is helaas tijdens de bevalling overleden. We wisten eigenlijk meteen dat we weer zwanger wilde worden, maar ik wist ook dat dat niet zomaar kon met mijn lijf. Mijn bevalling is namelijk ook nog eens heel pittig geweest. Het liefst waren we de volgende week alweer zwanger. Nou heb ik helaas ook nog een ongeluk gehad, waardoor ik 3 maanden in het gips moest. En ongv 3 maanden revalidatie. Dus we konden echter niet zwanger worden, niet door alle röntgen stralingen etc. Achteraf als ik erop terug kijk, ben ik blij dat er toch nog ongv een half jaar tussen heeft gezeten. Zo heeft mijn lichaam toch de nodige ''rust'' gehad, ook al had ik tussendoor een ongeluk gekregen. Niet alleen lichamelijk vond ik het fijn, maar zeker ook psychisch. Wij hebben nooit hulp gekregen dit omdat we dat immers niet nodig hadden. Maar ik zeg je wel heel eerlijk, ik ben blij achteraf dat we toch nog een half jaar gewacht hebben. wat ik om me heen hoor is een half jaar meestal het '' minimale '' voor je lichaam. Ik kan je helaas niet vertellen wat je moet gaan doen, maar vooralsnog volg je hart en onderbuik gevoel. En weet wat voor jou lichaam het beste is. Elk lichaam is anders.
     
    anikas vindt dit leuk.
  3. Angelmom1

    Angelmom1 Fanatiek lid

    18 dec 2018
    4.081
    3.718
    113
    Vrouw
    Ik ben 30 maart bevallen met 25 weken van ons zoontje omdat hij ongenezelijk ziek was en overlevings kans had van paar maanden gezien we nog dochter hebben van 2 zag ik dit niet zitten en hebben we besloten zwangerschap te beëindigen arts rade ons aan 3 maanden te wachten zelf hebben we 5 maand gewacht voor we er weer klaar voor waren maar tot dus ver nog niet weer zwanger dus als medisch goed is gewoon je gevoel volgen
     
    anikas vindt dit leuk.
  4. Angelmom1

    Angelmom1 Fanatiek lid

    18 dec 2018
    4.081
    3.718
    113
    Vrouw
    Vandaag positieve test in handen blij maar vind ook erg spannend en onzeker
     
    anikas en conejita vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina