Kapot aan gaan en baby

Discussie in 'Alleen en zwanger' gestart door marjoleintje33, 9 apr 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. marjoleintje33

    12 apr 2018
    18
    6
    3
    Vrouw
    Hallo Dames,

    Ik zou het kort en krachtig proberen te houden.

    Schrijf dit met tranen die over me wangen rollen ene baby in me armen hebt...


    Na 2 jaar in de medische molen te hebben gezeten van clomid na gonal f spuiten te hebben genomen (hormonen) zkh in en uit rennen ,zijn ik en me verloofde zwanger geworden.
    Wat een wonder!! Kon het niet geloven een pracht zoontje is op de wereld gekomen .hij is nu 4.5 maand oud.
    Van de dag dat hij geboren is doet mijn partner bijna niets ! Hij heeft geholpen met opletten en fles geven af en toe in de 1e maand .maar vanaf de 2e maand deed hij niets meer . Niet opstaan in de nacht helemaal niets! Gewoon geen zin te lui ! Ruzie s werden erger hij liep mijn zoontje gewoon voorbij zonder gedag te zeggen om mij te straffen van onze ruzie . Ik leef van +- 2 uur slaap per dag omdat mijn zoontje erge reflux heeft en ook bijna niet slaapt in de nacht. Wilt niet in ze eigen bed slapen en valt niet zelf standig in slaap alleen door hem te weigen. Ik moet alles doen huishouden koken voor me zoon zorgen alless!!ik heb hierdoor een burn out gekregen ben moeten stoppen met werken. Ik heb chronisch slaap tekort.ik zie het allemaal niet meer zitten.. het voelt alsof ik dood ben van binnen aan gaan klinkt heftig maar zo voel ik me eenmaal ik kan niets goed doen als ik me parner zegt dat ik hier onder door van ga en geen energie meer hebt lacht die me vierkant uit.. !!!

    Nu komt het gisteren nacht ben ik erachter gekomen dat hij op een datings site zit en met een vrouwmailt ..dat die zin heeft om de n***** en dat die geil is..etc en dat nadat ik met hem het bed heb gedeeld de nacht ervoor.
    Ik leef in een nachtmerrie ik heb over al screenshots van gemaakt heb hem nog niets gezegd.. ik zie het leven niet meer zitten maar ik moet er zijn voor me zoontje ..

    Liefs
     
  2. Zoe123

    Zoe123 VIP lid

    9 feb 2013
    11.397
    5.494
    113
    Vrouw
    Hoe was deze man voordat je zwanger werd?
     
  3. marjoleintje33

    12 apr 2018
    18
    6
    3
    Vrouw
    In de zwangerschap was die ook niet echt lief maar hij zei dat het mijn hormonen waren vandaar alle ruzie s wat we hadden.
     
  4. Mammielove

    Mammielove Niet meer actief

    Ik denk dat het heel erg tijd is dat je aan de bel trekt bij je huisarts en dit voorlegt.
    Iig heel veel sterkte!!!
     
    pienvd90 vindt dit leuk.
  5. Sisati

    Sisati Actief lid

    9 feb 2019
    360
    640
    93
    Vrouw
    Jeetje wat een verhaal zeg! Heel veel sterkte, ik snap dat je helemaal op bent!

    Wat betreft de reflux van je zoontje ben je hier al voor naar de dokter geweest? En krijgt hij flesvoeding of borstvoeding?

    Mijn zoontje had ook enorme reflux en sliep hierdoor niet. Hij kreeg flesvoeding en bleek uiteindelijk allergisch voor koemelk te zijn. Mijn zoon had geen eczeem of uitslag.

    Nadat hij koemelkvrije voeding kreeg, sliep hij ook heel veel beter!

    Mocht je nog niet naar de dokter zijn geweest dan adviseer ik je echt om dit wel te doen en een verwijzing voor kinderarts te vragen.

    Sterkte!
     
    Leraje vindt dit leuk.
  6. G89

    G89 VIP lid

    18 sep 2008
    9.906
    1.187
    113
    Nederland
    Heftig verhaal! Ik lees nu natuurlijk alleen jouw kant van het verhaal. Maar heb je deze zaken wel eens met hem gesproken?

    Waarom helpt hij je niet?
    Weet hij hoe je je voelt?
    Probeer het gevoel bij jezelf te houden i.p.v. verwijtend naar hem te zijn.
    De eerste jaren zijn tropen jaren met een kindje.

    Kan je zoontje niet even uit logeren? Zodat je even bij kan tanken en samen wat leuks doen met je vriend?
    En ik zou inderdaad met je zoontje eens naar de HA gaan m.b.t. de reflux en ook voor jezelf.
     
  7. marjoleintje33

    12 apr 2018
    18
    6
    3
    Vrouw

    Bedankt voor je bericht ik ben naar de kinderarts geweest en hij krijgt nexium voor de maagzuur dat helpt wel enigzins maar me zoontje wil in de nacht ook niet slapen vandaar dat ik zo weinig slaap hij slaapt in totaal maar 8 uur per dag
     
  8. MamaChantal

    MamaChantal VIP lid

    14 okt 2010
    16.182
    2.834
    113
    Ik zou eens rustig met je partner gaan praten.
    Misschien vind hij heel de situatie lastig?

    Voor jezelf zou ik even naar de huisarts gaan en voor je zoontje hulp zoeken.
    Krijgt hij medicatie? Wat voor voeding?
    Pas je de leef regels toe?
    Is samen slapen een optie?
     
  9. Pechvogol

    Pechvogol Fanatiek lid

    19 jun 2014
    1.361
    678
    113
    Ik zou eens zitten met je partner en aangeven dat deze manier van leven hem niet gaat worden voor jou. Vraag hem of hij de motivatie nog heeft er samen uit te willen komen.
    Als ja, dan zsm huisarts oid inschakelen en er samen naartoe. Ga in jouw oververmoeide toestand nu niet dieper het gesprek in, je hebt de energie niet om een constructief gesprek te hebben. Dus dan wordt het ruzie en trek jij wederom aan het kortste eind.
    Als hij niet de behoefte heeft wat veranderingen door te voeren in jullie huishouden, dan zou ik niet gaan trekken aan een dood paard. Je hebt het al druk genoeg met de baby. Maar laten we voor nu er maar even vanuit gaan dat hij er ook aan wil werken. Succes!
     
  10. marjoleintje33

    12 apr 2018
    18
    6
    3
    Vrouw
    Bedankt voor je reactie.
    Ik geef fles voeding van hero hypoallerg.
    Hij krijgt nexium med 1 x per dag.
    Wat betreft mijj partner kan ik niet meer mee verder want dit is ook voor mij vreemdgaan.. praten lukt niet omdat hij niet wilt praten sluit zicjzelf op de kamer doet niks geen werk niks
    Zou jij wel gewoon doorgaan met je partner nadat hij je bezeikt.
    Pff de situatie is zo ver gegaan.
     
  11. Kimberley92

    Kimberley92 Fanatiek lid

    27 jan 2017
    2.422
    2.715
    113
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Ik kan je helaas geen tips geven, maar wil je wel een dikke knuffel geven en zeggen denk ook goed aan jezelf❤️
     
  12. Sisati

    Sisati Actief lid

    9 feb 2019
    360
    640
    93
    Vrouw
    Ja, wij hadden exact hetzelfde bij ons zoontje. Hij was een relaxte baby maar sliep nauwelijks. We hebben echt werkelijk alles geprobeerd. Wieg schuin zetten, voeding indikken, maagzuurremmers. Tot aan een ziekenhuisopname in een universitair ziekenhuis waarbij de kinderarts volhield dat het echt alleen reflux was en dat het geen koemelkallergie kon zijn omdat hij geen uitslag had.
    Uiteindelijk bij een kinderarts in een ander ziekenhuis geweest, deze kinderarts dacht er echter heel anders over en we kregen koemelkvrije voeding, Nutrilon Pepti.
    En zoon ging iets beter slapen en werd wel iets beter, met 9 maanden krijg hij Neocate en we hadden ineens een baby die niet meer overgaf en sliep alsof het de normaalste zaak van de wereld was..

    Een vriendin van mij heeft hetzelfde gehad met haar dochter, arts zei ook nee hoor gewoon reflux. Uiteindelijk was ze door het vele spugen zwaar ondervoed en bleek het wel degelijk koemelkallergie te zijn. En ook geen uitslag.

    Ik ben geen dokter en ik zeg ook niet dat dit het is, maar echt voor je eigen slaap en die van je zoontje. Blijf het melden bij de kinderarts, zeg dat je uitgeput bent en het zo niet volhoudt en dat je voor de zekerheid koemelkvrije voeding wilt proberen..
     
  13. Ninge

    Ninge Bekend lid

    27 jan 2016
    900
    123
    43
    Vrouw
    Je krijgt zo te zien veel adviezen voor je zoontje, dat is fijn! Echter wil ik je ook echt op het hart drukken aan jezelf te denken. Het klinkt als burn-out/ postnatale depressie, in ieder geval vind ik dat je hulp nodig hebt. Van je man lijk je die nu niet te krijgen, heb je andere mensen in je netwerk die je kunnen ontlasten? Kan je je zoontje even bij hen brengen zodat jij kunt slapen? Ik zou als ik jou was inderdaad naar de huisarts gaan en dit alles vertellen. Wellicht kun je ook vanuit de gemeente/maatschappelijk werk praktische hulp krijgen.
    Meis, denk ook aan jezelf, je bent het echt waard om je beter te voelen en dan kun je er ook meer zijn voor je zoontje! Heel veel succes! X
    Wat mij betreft zou ik de prioriteiten zo leggen: eerst zelf zorgen dat je meer energie kunt opdoen, door hulp te vragen, dan met zoontje aan de slag voor de reflux en als dat beter op de rit is dan met je relatie aan de slag, Hoewel ik als ik jou was wel zou blijven zeggen tegen je man dat je hulp nodig hebt en wat je van hem verwacht.
     
  14. Frun

    Frun Bekend lid

    13 mei 2011
    847
    1.064
    93
    Ik denk dat als jij het al zo ziet, je eigenlijk al een besluit hebt genomen. Was voor de zwangerschap jullie relatie ook al zo, en begrijp ik nou goed dat jullie ook beiden thuis zijn/niet werken? Het is niet normaal dat hij je uitlacht als je aangeeft dat je het niet trekt. Die kleine man is van jullie beiden. Het is jullie zoontje, niet alleen van jou.
     
  15. pienvd90

    pienvd90 Fanatiek lid

    15 feb 2016
    1.198
    608
    113
    Vrouw
    Hoe gaat het nu met je?
     
  16. Weereennieuwemama

    Weereennieuwemama Fanatiek lid

    12 jul 2018
    2.217
    1.229
    113
    Vrouw
    Poeh meid, een reflux kindje kan erg heftig zijn en alleen daar al door kun je in een burnout raken. Klinkt alsof je man ook te maken heeft met een flinke stressreactie (mannen kunnen ook een postnatale depressie krijgen) en dat maakt de klachten voor jou er naturrlikk niet beter op (burnout). Jullie lijken door de situatie waarin jullie zitten en de stress waaraan je beide blootgesteld staat in een flinke relatiesip te zitten.

    Stoot elkaar niet af nu, maar klamp je aan elkaar vast en probeer toch de verbinding te zoeken, eventueel (juist?) met hulp van buitenaf zoals een relatiecoach. En inderdaad zoals al aangehaald kijken of je kindje uit logeren kan, al is het maar om bij te slapen voor jou. Hopelijk kan je kindje periodiek zo eens een nachtje uit logerenm

    Sterkte!
     
  17. miloena

    miloena Fanatiek lid

    19 mei 2014
    1.824
    1.174
    113
    pedagogiek
    @marjoleintje33 wat heftig zeg! Heb je met man nog een goed gesprek kunnen hebben en kunnen aangeven wat je hebt gezien/ ontdekt?
    Het klinkt echt niet gezond hoe hij reageert en dat hij je uitlacht is helemaal niet oké! Hoop enorm dat je een gesprek met hem hebt gehad!

    En krijg je hulp van familie leden of vrienden wat betreft je zoontje om jou even rust te geven?
     
  18. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    oei wat een heftige situatie, ben je al meer tot rust gekomen?
     

Deel Deze Pagina