Weer buikpijn en werk.. wat zouden jullie doen?

Discussie in 'Miskraam' gestart door baby90, 12 nov 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. baby90

    baby90 Fanatiek lid

    10 mrt 2011
    4.032
    315
    83
    Vrouw
    Gelderland.
    Ik heb afgelopen zaterdag en zondag cytotec ingenomen. Uiteraard maandag ziekgemeld. Gister telefonisch contact over vandaag en eea verteld en gezegd dat ik vandaag ook thuis zou blijven.
    Manager zei: "Ben je alles kwijt als je snapt wat ik bedoel? Ik zie dat je na woensdag ookal vrij bent tot maandag, en woensdag een korte dienst dus ik ga er vanuit dat je dan gewoon kan werken. Zo niet hoor ik het morgen (vandaag dus) wel."

    Ik twijfelde al, maar bloedverlies werd steeds minder. Echter kreeg ik een uur terug opnieuw buikpijn en meer bloedverlies en stolsels. Nu gaat de buikpijn op en af zoals weeën maar dan niet zo heftig.
    Wat zouden jullie doen? Ergens wil ik wel werken, ik vind mijn werk leuk. Maar anderzijds ben ik bang dat ik weer heftiger ga bloeden en ik vind maandverband al zo vreselijk voelen. Ik kan er niet fatsoenlijk mee overweg:|
    Ik kan op het werk eventueel wel weg, maar fijn is dat niet voor de kinderen (zmlk school, laag begaafd en oa autistisch), en dan moet ik dit ook weer daar uit gaan leggen.

    En dus die buikpijn opnieuw, is dat normaal?:oops:
     
  2. AvdY

    AvdY Niet meer actief

    Je hebt net een miskraam gehad, ik zou denken dat je best even aan jezelf mag denken en je ziek mag melden als je je niet goed voelt. Vervelend voor je manager en de kinderen, maar het is even niet anders. Jij had het ook liever niet anders gezien.
    Ik heb nooit cytotec gehad, maar ja, buikpijn en bloedverlies kan wel even aanhouden. Heb je nog een controle afspraak staan? Sterkte!
     
  3. Kramertje

    Kramertje VIP lid

    4 apr 2019
    6.779
    5.545
    113
    Vrouw
    Allereerst wat rot dat het mis gegaan is. Helaas ken ik het, in mei een MA bij 9,3 weken (kindjes (tweeling) niet verder dan 6,5 week gegroeid) en opgewekt met cytotec. 2 weken geleden bij de termijnecho wederom een MA met 11 weken (kindje gestopt met groeien bij 10 weken). Ik weet niet hoe ver je was, maar je kan best even wat bloedverlies hebben. Ik heb de pillen op dinsdag genomen en ben dinsdag t/m vrijdag thuis gebleven. Op vrijdag het vruchtje verloren en daarna nog een aantal dagen bloedverlies. Die maandag t/m woensdag wederom niet gewerkt en op donderdag (vorige week) weer wezen werken. Ik heb nog steeds bloedverlies, maar voel me voorderest prima en vindt het dan ook niet fijn om thuis te zitten. Vanmorgen echo gehad en nog heel rommelig in mijn baarmoeder en bloed te zien. Voorlopig zal ik nog blijven bloeden volgens de gynaecoloog. Het kan dus zijn dat je voorlopig nog even bloedverlies hebt. Hoelang is niet te voorspellen van te voren helaas.
     
  4. sarah28

    sarah28 Fanatiek lid

    14 feb 2013
    3.605
    1.913
    113
    Nouja zeg wat een reactie!! Je hebt een miskraam gegad, dat is niet alleen een lichamelijk iets maar ook mentaal een klap die je moet verwerken. Ik zou lekker thuis blijven!
     
  5. baby90

    baby90 Fanatiek lid

    10 mrt 2011
    4.032
    315
    83
    Vrouw
    Gelderland.
    Dank voor jullie reacties.
    Net ging t kraantje alweer flink open, zo vervelend:confused: buikpijn op en af. Ik blijf idd denk ik maar thuis. Alleen zie ik zo op tegen het telefoontje zometeen. De manager is wat dat betreft echt geen leuk mens.

    @Kramertje 9.3 weken toen bloeden in de avond begon na inbrengen van cytotec. Hartje is gestopt 6.5/7 weken ongeveer.
     
  6. Kramertje

    Kramertje VIP lid

    4 apr 2019
    6.779
    5.545
    113
    Vrouw
    Is hetzelfde als bij mijn 1e MA. Kwmen we ook achter met 9+4 weken en hartjes gestopt tussen 6,5 week en 7 weken. Pillen in de avond ingenomen en de ochtend erna alles verloren. Helaas bleek dat niet, was zwanger van een tweeling. Week later nog heel wat verloren en toen bleek ik schoon op de echo. Bijelkaar toen 8 dagen gebloed en toen was het over. Bij deze MA helaas wat langer, maar kindje was ook 10 weken. Als jij je niet goed voelt moet je inderdaad lekker thuis blijven. Je hebt het pas van het weekend ingenomen en het is nu pas dinsdag. Zou het niet raar vinden als je de hele week thuis blijft. Even voor je zelf kiezen hoor, heb je echt nodig. heel veel sterkte en uiteraard succes met je manager.
     
  7. baby90

    baby90 Fanatiek lid

    10 mrt 2011
    4.032
    315
    83
    Vrouw
    Gelderland.
    Wat rot dat je dit 2 x mee maakt:( bah wat oneerlijk..

    Ik heb gebeld vanmiddag, maar ze nam niet op. Ik heb haar daarna een appje gestuurd, en vlak daarna antwoord dat het prima was:thumup: Ik ben nu dus vrij tot maandag gelukkig.

    Vrijdag wel een feest waar ik al maanden naar uit kijk. Hotel etc erbij. Hopelijk is dan het bloeden gestopt of iig heel veel minder dan dit!
     
    Kramertje vindt dit leuk.
  8. Kramertje

    Kramertje VIP lid

    4 apr 2019
    6.779
    5.545
    113
    Vrouw
    Gelukkig!
    En gewoon naar dat feestje gaan hoor, als je je verder oké voelt. Wij zijn gewoon 3 dagen naar Gent geweest om ook even samen weg te zijn en dat was hartstikke fijn. Je hoeft jezelf echt niet alles te ontzeggen! Veel sterkte de komende tijd!
     
    baby90 vindt dit leuk.
  9. sarah28

    sarah28 Fanatiek lid

    14 feb 2013
    3.605
    1.913
    113
    Goed gedaan! En idd luister vooral naar je gevoel, als je daar heen wilt is ook een beetje afleiding wellicht. Hopelijk ook minder bloedverlies!
     
    baby90 vindt dit leuk.
  10. Zonnebloem92

    Zonnebloem92 VIP lid

    4 dec 2012
    10.846
    4.212
    113
    Vrouw
    Zuid Holland
    Ik ben wel gewoon gaan werken (werkgever wist het niet) ik moest mij elk halfuur verschonen en voelde mij vreselijk.
    Als het kan zou ik zeker thuis blijven.
     
  11. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    Wat naar dat je dit mee hebt moeten maken!
    Heel goed dat je je ziekgemeld hebt!
    Voel je ook niet schuldig als je naar dat feestje gaat vrijdag. Positieve afleiding is misschien juist goed nu. Werk is natuurlijk ook afleiding maar naar mijn gevoel echt heel anders.
    Veel sterkte met dit verlies!
     
  12. baby90

    baby90 Fanatiek lid

    10 mrt 2011
    4.032
    315
    83
    Vrouw
    Gelderland.
    Wat naar! Kon je je niet ziek melden?

    @Louise11110 dat is zeker heel anders.
    Ik kan niet zomaar naar de wc op het werk, tenminste niet op elk moment. Ik heb dus soms ineens veel bloedverlies en dan sprint ik naar de wc. Op het werk kan ik niet zomaar in een keer weg lopen. Blij dat ik me heb ziekgemeld achteraf! Gister namelijk ook weer behoorlijk buikpijn in de middag.
    Alleen zou ik vandaag scholing hebben. Heb me verder ook niet meer opgegeven (dat moest als je ging, na alles niet bij stil gestaan). Maar had wel een gemiste oproep van mn manager net. Zo geen zin om haar terug te bellen:$ Hopelijk snapt ze gewoon dat ik er -logischerwijs- niet ben!
     
  13. Louise11110

    Louise11110 Niet meer actief

    O wat vervelend dat jij je zo voelt bij je manager! Zijn er meerdere dingen gebeurd waardoor jij je nu zo voelt of hebben jullie gewoon geen goede klik?

    Ik zou als ik jou was lekker morgen terug bellen. Neem de tijd en je rust!
     

Deel Deze Pagina