Wie heeft er een lekker recept voor een saucijzenbroodje? Normaliter heb ik een saucijzen "S" van de slager ipv een roombanketstaaf. Alleen zijn ze dit jaar daar niet geleverd. Ik kan het natuurlijk ook zelf maken. Maar ik lees veel recepten hierover. Wie heeft er tips? Ik ga het morgen pas maken dus heb nog even de tijd voor ik ga beginnen .
Ik had je anders doorverwezen naar @Adje die heeft altijd goede recepten Van haar berichten krijg ik altijd honger
Die van @Adje ga ik naken . Ik ben reuze benieuwd hoe dit gaat smaken vanmiddag. Jullie krijgen een update over hoe het ontvangen is.
ik zelf maak ze best vaak. gebruik daan voor 10 saucijzenbroodjes: -2 eieren -zakje gehaktkruiden -pakje bladerdeeg -500 gr gehakt - champignons ik doe de champignons eerst bakken van te voren. en dan 1 ei, gehakt, gehaktkruiden en de champignons door elkaar mengen. alles verdelen over de plakjes bladerdeeg, dichtvouwen en dan nog de bovenkant bestrijken met ei. en dan volgens het pakje van het bladerdeeg bakken in de oven
Zooo Hier verslag. Aangezien ik nooit worcestersaus gebruik werd het sambal. Pond gehakt, geen ei, brood in melk(Wat vies om vast te pakken, bah), halve eetlepel sambal, zout peper en nootmuskaat. Dit in bladerdeeg gevouwen en een mooie S van gemaakt. Helaas geen foto. Met 6 personen was hij binnen no time op.. Wat was die lekker. Echt heerlijk.... Voor herhaling vatbaar. En gaat ook lukken, ik heb nog 250 gr gehakt o ver...