Wie heeft er nog tips? huis te koop

Discussie in 'De lounge' gestart door Snoopy1983, 7 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    We hebben ons appartement inmiddels alweer een half jaar te koop staan en inmiddels 5 bezichtigingen gehad(waaronder 4 met open huis) maar helaas zonder resultaat.

    Nu vonden we de foto's die op funda stonden al niet helemaal mooi. Bv de keuken die is veel ruimer dan je op de foto kan zien. Ook is de box inmiddels weg. En het was die dag ook niet zo mooi weer.

    We hebben contact met de makelaar gehad en we mogen nu zelf foto's maken (schoonvader is fotograaf) en die zetten ze er dan op.

    Maar hebben jullie nou verder nog tips, of dingen die je zou veranderen naar aanleiding van de foto's?
    We willen de fotolijstjes in de hal weghalen, of in ieder geval dat er nog maar 1 hangt. Ook het badje in de babykamer is inmiddels weg.

    Sommige zullen de prijs misschien hoog vinden, vooral na een aantal eerdere topics hier over huizen maar hier zijn de huizenprijzen een stuk duurder;)

    Appartement te koop: Elzenhorst 25 2742 CK Waddinxveen [funda]

    Alvast bedankt!
     
  2. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
  3. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Ik vind het er eigenlijk wel heel netjes uitzien al, zeker met de veranderingen die jij zelf al noemt! Misschien dat je nog wel 't kastje in de badkamer weg kan halen (als die niet vast staat)?
    De prijs vind ik trouwens ook heel erg meevallen! Wij hebben 2 jaar geleden (wel een wat betere tijd) ons 2-kamerappartement verkocht voor 198.000 euro, in een dorp! Hier zijn de prijzen echt hoog, dus ik schrik niet zo snel ;).

    Succes met de verkoop iig!
     
  4. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Ik zou misschien de volgorde van de foto's aanpassen. De buitenkant van het gebouw ziet er voor mij persoonlijk niet heel uitnodigend uit. Dus als mensen eerst denken van wow wat een leuk appartement, nemen ze het gebouw ook eerder voor lief.

    Ook denk ik dat een appartement eerder een koper aantrekt zonder kinderen. Maar het appartement is wel aangekleed (natuurlijk) naar de behoeften van je kindje. Misschien is het een idee om de kinderkamer voor de foto's om te bouwen tot een studeerkamer/ kamer met een eenpersoonsbed zodat mensen zien wat er voor de rest mogelijk is met die kamer. Als ze dan komen kijken kun je de foto's erbij halen om hun geheugen op te frissen.

    Verder zie ik niets waarvan ik denk dat het echt aangepast moet worden.
     
  5. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    @Linda86, thx! Ja je weet het soms niet he haha, zie hier ook weleens huizen voorbij komen dat ik denk wow als ze die hier hadden staan voor die prijs wist ik het wel:D
    Het kastje in de badkamer staat idd los en we hebben er ook aan gedacht nog dus bedankt voor de tip!

    @Devy,ook bedankt voor de tip! Goed idee de foto's van het balkon op het laatst! Wel grappig wat je schrijft ik dacht juist dat het wel goed was om ook een kinderkamer te hebben om te laten zien dat daar goed de mogelijkheid voor is. Maar ja dan vergeet ik dus eigenlijk de mensen die helemaal geen kinderen hebben of er nog niet aan denken. Al vind ik het wel een hele verhuizing om dat allemaal te veranderen maar zal erover nadenken idd.

    Nog meer tips zijn welkom!;)
     
  6. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    13.989
    1.806
    113
    Provincie Groningen
    Ik vind de foto's al erg netjes hoor!
    Wat vonden de kijkers er van? waarom hebben ze geen bod uit gebracht?
    Zijn er misschien dingen qua achterstallig onderhoud?
     
  7. berna1981

    berna1981 VIP lid

    10 okt 2006
    9.943
    0
    0
    nog 1 tips; fotolijstjes weghalen ik zie in de gang een muur met allemaal lijstjes.. dat is te persoonlijk en die zou ik weghalen. Verder vind ik het een net appartement ziet er goed uit hoor.
    Ik hoop dat je hem snel kwijt bent, het is gewoon een rottijd ons huis staat ook al 8 maanden te koop en ook een kijker of 4 /5 pas gehad. Merk dat er nu meer belangstelling komt dus wie weet trekt het allemaal aan!
    Succes!
     
  8. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    @Consider, het is enkel glas en dat weerhoudt sommige mensen ervan. Maar het is voor ons niet te doen om het te vervangen voor dubbel glas omdat we dat er nooit meer uit halen (ramen passen niet in de lift dus moet ook een kraan komen dus nog meer kosten etc)
    Verder soms het uitzicht, vanuit het balkon kijk je op het dak van een kerk. Al is dat maar een klein deel, verder heb je erg leuk uitzicht vinden we zelf! Voordeel is wel weer dat we op een hoek zitten.
    Van de rest weten we het niet, waren vooral kijkers met open huis en die hebben niet veel gezegd achteraf.

    @Berna1981, ja dat waren we al van plan idd thx;)

    Fijn om een keer van andere te horen wat ze ervan vinden daar hebben we echt wat aan!
     
  9. guppie81

    guppie81 VIP lid

    13 sep 2006
    12.334
    1
    0
    Ik schrik toch wel van de prijs hoor, zeker van de bijdrage aan de VVE. Is dat echt normaal in jouw regio?
    Er staat ook nergens bij of het een prettige buurt is.
    Dat soorts flats staan hier in de stad alleen in slechte buurten.

    Het zou mooi zijn als je op de nieuwe foto's meer daglicht kunt vangen, het ziet er nu nogal donker uit.
    en ik zou idd zoveel mogelijk (overbodige) meubels weghalen voor de foto's. Bij wat meer leegte zien mensen toch meer mogelijkheden voor eigen situatie...
     
  10. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.594
    3.483
    113
    Ik vind het er netjes uit zien. Net wat je al zei, foto's maken wanneer het niet zo'n druilerige dag is. De balkonfoto's zou ik ook als laatste doen, bij een huis met tuin zetten ze ook meestal niet als eerste de tuinfoto's neer.
    Ja, en wat Guppie zegt, want info over de buurt (bijv. rustige wijk met veel groen of weet ik wat), want nu denk ik ook, ziet er aardig uit, maar het zal dan wel in een slechte wijk liggen als daar niets over genoemd wordt.
     
  11. takhen

    takhen Fanatiek lid

    13 nov 2009
    2.386
    0
    0
    medusch secretaresse
    Leiden
    Het ziet er keurig uit maar iets te keurig.
    Zet wat leuke planten in hangbakken op je balkon en wat kleurige dingen in je badkamer.
    Niet te druk uiteraard maar net om het iets op te fleuren.
    Het is allemaal erg wit en grijs zeg maar.
     
  12. wonderteam

    wonderteam Niet meer actief

    @snoopy, wel een mooi ruim appartement. Vind persoonlijk de bijdrage van VVE echt extreem hoog en zou mij zeker weerhouden.
    Ik vind de baby kamer juist leuk staan en zou er geen 1-pers kamer van maken. Verder zou ik idd de volgorde van de foto's veranderen. Ook vind ik het ( bedoel dit niet lullig ) wat rommelig aanzien.
    Voorbeeld:
    * veel lijsten aan de muur( woonkamer /gang)
    * plankje boven bank oogt wat rommelig en zou ik persoonlijk weghalen.
    *kast in woonkamer zou ik wat minder spulletjes in doen.
    * ook zou ik echt wat meubels weghalen, je hebt in de woonkamer, een poef naast de bank en aan de andere kant een klein tafeltje. Dan staat daarnaast weer een dressoir. Naast het televisie meubel staat gelijk de box en kast. Ik vind dit erg propperig in de ruimte overkomen en dit maakt de ruimte onnodig klein.
     
  13. danip

    danip Niet meer actief

    Ik zou in de woonkamer de box en de bijzettafel naast de bank weghalen voor de foto's en bezichtigingen. In de hal zou ik de lijstjes weg halen en ook de spiegel.

    Vind het er verder wel heel netjes uit zien, maar je zou wat sfeer kunnen toevoegen. misschien een leuke plant neerzetten?
     
  14. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    Echt super bedankt voor de tips allemaal hier kunnen we dus echt wat mee!

    Wat betreft de wijk, die is juist heel netjes en ja dit soort prijzen zijn dus normaal. Waddinxveen is een dure gemeente. En idd daar komt je VVE nog bij maar daar zit dan wel 50 euro voorschot stookkosten bij inbegrepen. Ook heb je niet je verfkosten etc.

    Wat betreft de saaie kleur:p ben zo blij dat ik dat nu weet, het is hier namelijk niet zo saai maar van de makelaar moest veel weg. Bv in de badkamer had ik een frisgroene handdoek maar die moest weg.
    Ook is de badkamer blauw/wit iets wat je op de foto niet ziet dus.

    Ik ga idd ook maar het tafeltje naast de bank weghalen. De box is dus al weg en daar staat nu een speelgoedmeubel maar die kan ook wel weg voor de foto's
    Ipv een wit dekbedovertrek maar een kleurtje doen ook hihi
    En fotolijstjes zijn al weg!

    Wat betreft het balkon, heb nu al plantjes gekocht maar had ik toen ook maar ze maakte de foto precies zodat je ze niet ziet helaas.

    Ik vat niets verkeerd op ben juist blij want andere zien meer als jijzelf toch;)
     
  15. danip

    danip Niet meer actief

    Ja je moet het inderdaad ook echt niet persoonlijk aantrekken. Ik vind dat je een heel netjes huis hebt. Ik probeer het te zien als koper. Dan wil je dat een lekker fris ruim huis. Ik denk dat als wij ons huis zouden willen verkopen, dat er dan ook van alles weg zou moeten of anders geverfd zou worden.

    Btw wij hebben precies dezelfde kleuren op de muur. :D
     
  16. brenda1976

    brenda1976 Niet meer actief

    het is net wat je gewend ben qua prijs, hier zou het een koopje zijn.
    betreft vvv zouje kunnen vermelden dat er stookkosten bij in zit en vind je balkon niet uitnodigend....ik zou gezellig balkon maken.
     
  17. guppie81

    guppie81 VIP lid

    13 sep 2006
    12.334
    1
    0
    wat een onzin dat je die groene handdoek weg moest halen!
    Ik zou juist alle produkten weghalen, 2 flesjes shampoo laten staan en alles mooi in 1 kleur stylen. En dan wel lekker fris groen of turquoise. Mensen moeten ook zien dat je je handdoeken op kunt ruimen toch! Dan denk je meteen, oh ja dat is een praktische badkamer.
    Krijg eerlijk gezegd wel een vreem beeld van je makelaar...
     
  18. luckybird

    luckybird Fanatiek lid

    2 sep 2009
    1.274
    0
    0
    NULL
    NULL
    voorschot stookkosten zeker vermelden dat die in de bijdrage VVE zit (water wellicht ook?)!
     
  19. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw

    Dat van de stookkosten staat ook helemaal bij de omschrijving, net als de omgeving waar het appartement staat.
    Balkon ziet er idd niet gezellig uit al speelde het weer niet mee. Maar ook dat ga ik zkr een stuk gezelliger maken thx!
     
  20. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.512
    4.709
    113
    Vrouw
    Ja raar idd, maar ja op dat moment denk je oke het zal wel. Idd shampooflessen enzo waren ook weg. Vanmiddag appeltjesgroene handdoeken gekocht:D
     

Deel Deze Pagina