Laatste Activiteit:
19 mrt 2015 om 19:22
Lid geworden:
1 jan 2010 om 11:32
Berichten:
1.288
Leuk Bevonden:
0
Invitations:
0
Trofeepunten:
0
Locatie:
ergens in t Noorden.
Beroep:
zoekende.. maatschappelijk werk of jongerenwerk.

Deel Deze Pagina

fontana
fontana

fontana

Fanatiek lid, uit ergens in t Noorden.

19 mrt 2015 om 19:22
  1. muis26 muis26
   5 mei 2010
   haaaaaaloeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

   jaaa alles prima hoor!!! sam staat op het punt van los lopen dus aardig druk hier, hij wil niks liever dan lopen .....
   wel super schattig :)

   ben wel blij als die 4 maanden om zijn hoor!! heb het nu wel even gehad met zwanger zijn, stomme bekken!!!!

   hebbie al post gekregen vandaag?
  2. muis26 muis26
   5 mei 2010
   haloeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
   ook online? hihi
  3. muis26 muis26
   26 apr 2010
   haaaaaaaaaaaaaaaaaiii

   jaaaaaaaaa alles super met de beeb :D helemaal goed wassie heeeerlijk

   alleen mijn placenta ligt er laag, 1,5 cm voor de uitgang, (moet normaal minimaal 2 cm tussen zitten) dus moet met 28 weken nog een echo laten maken en moet rekening houden met eventuele bloedingen, lekker dan... ze zei op t einde dat ze verwacht dat het wel mee gaat vallen, maja lekker, heeft ze me eerst bang zitten maken.
  4. muis26 muis26
   26 apr 2010
   hoop maar dat er niks gaat gebeuren want hoorde ook de termen keizersnee voorbij komen.. jek.... dat wil ik echt niet hoor!!!!!!!!!!!@#$#$#$%#$

   hoe gaat ie daar? je controle was ook goed bij de verlos. las ik? super man! ik moet maandag weer, haha

   Kusieeeeee
  5. Pina82 Pina82
   23 apr 2010
   hoi Fontana, jouw echo foto van jouw zoontje lijkt erg op mijn echo foto! gelukkig want nu verdwijnt mijn twijfel, je denkt toch altijd...steld dat ze het mis hebben!
   Wanneer is de echo gemaakt?

   Zie mijn album voor mijn 15.5 week echo!

   Groetjes :)
  6. muis26 muis26
   6 apr 2010
   hahaha wat SUPER COOOOOOOOOOOOOLLLLL

   hopen dat je geen kalfje ziet zitten whahaha geintje :D

   ohhhh leuk man... meisje meisje, zou dat echt zo ontzettend leuk vinden voor je!!!! (kan ik nog in ieder geval voor iemand jurkjes kopen hihihi)

   laat je het weten?? ik hoop heeel erg dat je wat kan zien!! leuk joh!!!

   Dikke knuffel van mij (en Sam, en Guus2 hihi)
  7. muis26 muis26
   22 mrt 2010
   vriend
   Dus hoe donker het altijd lijkt in het begin, er is altijd licht aan het einde van de tunnel! probeer daar aan te denken!

   dikke kus van mij
  8. muis26 muis26
   22 mrt 2010
   en slaat misschien nergens op dat ik het vertel, maar misschien geeft het je hoop.. mike zn zus is 2 jaar geleden ook in de steek gelaten door haar man.... 2 kids, super mooi groot huis, haar wereld storte in.... ze was er net zo aan toe als jij..... dacht dat het nooit meer goed ging komen, had nog nooit op zichzelf gewoond of dingen geregeld enzo... maar ze is hier zo goed uit gekomen, ze heeft een super leuk huisje, is een totaal ander persoon geworden en heeft een hele leuke lieve nieuwe
  9. muis26 muis26
   22 mrt 2010
   heeft ie verteld van zn nieuwe vriendin? niet echt heel handig vind ik, en word nou alstjeblieft niet onzeker lieverd, dat is nergens voor nodig.. een mooie buitenkant zegt niet altijd dat iemand ook helemaal 100% mooi is... sowiezo dat ze hem niet laat vechten voor zijn gezin, vind ik echt verschrikkelijk stom van haar..... zulke relaties lopen ook vaak op de klippen hoor....

   hoe gaat het met Sem? merkt hij het ook aan je?
  10. muis26 muis26
   22 mrt 2010
   en snap heeeel goed dat je erover nadenkt om het weg te laten halen.... moeilijke beslissing he... maar ik zou wel op je gevoel af gaan... dat is altijd het belangrijkst anders zit je de rest van je leven met een schuldgevoel. de meest praktische oplossing is niet altijd de beste... volg je gevoel dan komt het echt goed!
  11. muis26 muis26
   22 mrt 2010
   haai haai
   jeetje dat meen je niet, flauw gevallen??? meid pas je goed op jezelf? je moet wel eten hoor!! doe het in ieder geval voor je beeb!!
  12. muis26 muis26
   19 mrt 2010
   maar hoe gaat het met jou ???? heb je al wat dingen kunnen regelen? kan je nog goed praten met hem? ik hoop het zo voor je.....

   voel je je nog steeds heel erg klote? stomme vraag, dat zal natuurlijk wel :( hoop zo dat je je snel weer oke voelt, en dat je je leventje weer op kunt pakken.... heb je op school al leraren op de hoogte gesteld van je situatie?

   Ik hoop op het beste voor je meid!! (moest hem weer in 2 krabbels sturen anders wassie weer te groot! grr)

   knuffel en kussieee
  13. muis26 muis26
   19 mrt 2010
   Hee hee!!!!
   nou ze kan er niet echt veel aan doen, dat is wel balen.. heb alleen te horen gekregen dat ik niet meer mag werken :( lekker kut.... nou is het financieel gelukkig geen probleem, alleen 5 maanden thuis zitten vind ik ook niet ideaal! Ga morgen dus gewoon mee werken, nog maar 1 dag in de week. en dan lekker achter administratie doen en af en toe even de winkel in.....anders zit ik te veel thuis!

   gelukkig krijgen we wel het een en ander vergoed van het uwv...... dat is wel weer goed geregeld! maar het is gewoon balen die pijn....... savonds is het een rampje, overdag gaat het gelukkig nog, maar savonds lijk ik net 80!!! kom bijna niet van de bank!

   maar verder voel ik me prima...kom er wel doorheen!

   ja nog 1 week tot de echo!! heel leuk :) al ben ik zenuwachtiger voor het feit of alles wel goed zit, dan de vraag of het een jochie of meid wordt.... want ik voel zoooooo erg dat er een jongetje in zit. met sam ook gehad dat gevoel :)
  14. muis26 muis26
   5 mrt 2010
   hoe wast hoe wast hoe wast????????? of moet je nog? :D
  15. muis26 muis26
   2 mrt 2010
   (bestaat uit drie krabbels mijn krabbel, stomme regels hier)

   heeeeee joh meidddddd... niet zo stressen hoor!!!!! je bent pas 10 weekjes, zo snel groeit je buik niet hoor :)

   In het begin was mijn buik ook groter dan nu, komt door je darmen... vruchtje is nog maar 5 cm nu.. helemaal niks dus...
  16. muis26 muis26
   2 mrt 2010
   daar hoef je dus echt nog geen dikke buik van te krijgen. Als ik mijn buik helemaal inhoudt dan heb ik ook nog een hele platte buik.... Niet teveel zorgen maken hoor, je eerste echo was toch super? En hartje klopte,.... dan heb je al weer stukken minder kans dat het mis gaat he...

   en ik hoor zoveel vrouwen die helemaal geen klachten hebben.... hoeft niks te betekenen! Het is zo vrijdag, en wedden dat je een super mooie echo hebt? het is gewoon altijd spannend, ik was ook nerveus! maar je moet het toch een beetje van je af proberen te zetten.... stress is niet goed!!

   over 4 daagjes ben je van de onzekerheid af....

   En ik krijg gewoon een jongen, weet het bijna zeker... zie mezelf gewoon echtttt geen meid krijgen, hoe leuk ik het ook zou vinden...... ik ben echt een jongens mama.. mike produceert alleen maar jongens zaadjes denk ik :)
  17. muis26 muis26
   2 mrt 2010
   maar nog 3 weken en ik weet het zeker!
   Ik ben doodmoeeee.... sam was om 10 voor 6 wakker.... echt te vroeg hoor voor mij... heb m fles gegeven en er weer in gelegd maar meneer wou dus echt niet slapen. toen maar naar beneden gegaan.. zit nu aan de koffie maar smaakt toch minder lekker nu ik zwanger ben JEK...... Ga straks even lekker lunchen met een vriendin, sam gaat naar mike zn moeder.... morgen lekker een hele dag sauna, ook sam naar mike zn moeder hihi.. heb even lekker 2 dagen voor mezelf in gepland... had ik echt even nodig. even bijtanken!

   Moet jij ook regelmatig even doen hoor!! is goed voor je :D

   Nou successies op school vandaag!!!! En tot snel he.... Kussssssssssssssssssssssssssssie
  18. muis26 muis26
   1 mrt 2010
   bijna de echo he :D:D:D leuk leuk leuk!! spannendddddd
   Hoop voor je dat allllles heeeeeeeeeelemaal top is! maar dat zal vast! kan me niet anders voorstellen..... :)

   Ben je ook zo nerveus? was ik wel.. pff toch altijd weer spannend......

   bij mij begint de moeheid nu echt eindelijk beetje bij beetje weg te vagen, heerlijk.. mag ook wel een keer ben morgen 13 weken!!

   Heb net afspraak gemaakt voor geslachtsbepaling, 26 maart mag ik jippieeee dus dan weten we wie er gelijk heeft en of ik een taart moet kopen hihihihi

   hoessie daar? alles oke? kussieeee
  19. muis26 muis26
   25 feb 2010
   haaaiiiii

   kwas even douchen en de douche poetsen,en inmiddels is meneer hazeslaap alweer wakker hihi

   ik ga even kijken idd voor leuke kleren, vind alleen online bestellen altijd wel eng, je weet nooit of het goed zit en dan ist zon gedoe om het weer terug te sturen....
   maar kga toch eens even snuffelen straks :)

   tenk joe :D
  20. muis26 muis26
   25 feb 2010
   haaaiii
   och man die poepluiers praat me er niet van!! is normaal hoor, ik had er ook wel 6 op een dag, gek word je er van hihi en stinken he? vieze zure lucht!!

   ik was ook half 7 wakker, fles gegeven en sam nog even in bed gelegd, wou niet meer echt slapen, maar lag wel even lief te spelen nog, dus heb nog even mn ogen dicht kunnen doen.

   bij mij wordt de moeheid wel ietssssssssssssssssssje minder nu, maar nog steeds niet super hoor, gister gewerkt van 9 tot 6, dus 8 uur de deur uit en 7 uur was ik thuis, was kapot man, kon mn ogen niet open houden!!
 • Laden...
 • Laden...
 • Over mij

  Locatie:
  ergens in t Noorden.
  Beroep:
  zoekende.. maatschappelijk werk of jongerenwerk.
  mama van Sem en Demi

  Stats

  Laatste Activiteit:
  19 mrt 2015 om 19:22
  Lid geworden:
  1 jan 2010 om 11:32
  Berichten:
  1.288
  Leuk Bevonden:
  0
  Invitations:
  0
  Trofeepunten:
  0

  Handtekening

  Mama van:
  Sem: 30-04-2009
  Demi: 15-09-2010


  [​IMG]

  Wij redden t wel met z'n drietjes! Mamapower!